Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Také se mi rozsvítila kontrolka EPC a spolu s ní i ESP a kontrolka tlaku v pneumatikách. Motor přestal mít výkon a při přidání plynu sebou auto škube jako by jelo na tři válce. Zítra volám do servisu a uvidím co mi řeknou.

Vloženo (editace)

Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože naprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ???

Editováno: , autor: myspulin
Vloženo

Mám takový pocit, že závada typu "poškozený kabel ke svíčce na 3. válci" je nějaká kódová značka ŠA, protože maprosto stejně diagnostikovaných poruch tu už bylo na fóru víc a vždy se pokazil kabel na 3. válci. Mimochodem mě to s 1.2TSI potkalo taky. Je fakt, že mě opravdu vyměnili onen kabel (minimálně byl od pohledu nový) a vše pak bylo OK, ale otázkou zůstává: proč se kazí pouze a jenom kabel ke 3. válci ???

Auto uz je opraveno. Byl to opravdu poškozený kabel na třetím válci. Jeden kabel stojí 700,- a sada čtyř kabelů 1600,-. Rozhodl jsem se tedy vyměnit všechny kabely.

• o 4 týdny později...
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

To může být cokoliv. Třeba vadný/poškozený zapalovací kabel. Víc napoví diagnostika. A taky se podívej třeba sem. Bez dalších informací je to věštění z křišťálové koule.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

4 roky a najeto 92 tis a odešla zap.cívka + nové kabely cena 8.000,-  no moc dlouho to nevydrželo....

Editováno: , autor: hadak
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Zdravim,

vcera na Skoda Yeti 12-2010 60tis km po ujeti cca 20km se rozsvitila kontrolka EPC-auto v nouzovem rezimu bez vykonu a turba.Jsem objednany do servisu, mate nekdo zkusenosti o co by se mohlo jednat?

Kabely v poradku.

Diky H.

Vloženo (editace)

Tak dnes v servisu opraveno-vymeneny zapalovaci kabely - pry poskozeny od kuny nebo nejakeho hlodavce.

Auto je garazovane a na kabelech jsem nic nevidel.Mam pocit ,ze kuny zerou jen kabely Skodovek-)...Podle mne nam Skodovka neco taji a kabel tretiho valce je vzdy rozkousany-o))).

Tak to si mohli vymyslet ve Skode lepsi pohadku! Nicmene jsem lehci o 4000Kc a doufam,ze uz bude pokoj.

Simply Clever!!!

Editováno: , autor: HONZATUL

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...