koudaak Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Dobry den Nemuzu auto ani za boha nastartovat, na diagnostice mi to naslo neco se spatnym signalem odemykani a serizeni vackovy hridele... Auto jakoby nastartuje, vyletej otacky a okamzite spadnou a motor chcipne, i s pridanim plynu dela to same. Muj servisak prohledl auto a zadnej kabel neni prehryzanej nebo neco, cidla su taky v poradku. Takze problem by mohl byt v mem klici, ukazoval mi ze tam je nejakej chip, ktery hapruje s imobilizerem(?) tak se chci zeptat jak to mam resit, prej je na to treba vypnout imobilizer nebo centrala ja netusim, nerozumim tomu.. Jinak jsem z prahy a nema nekdo kontakt na autoelektrikare co by mi tohle dokazal opravit prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudaak Vloženo 22. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tak sem volal znamymu a s klicem at nic nedelam, ale mam sundat plasty za volantem a je tam nejakej krouzek o prumeru 4cm, ze je potreba dat novej.. Nazory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Nech to spravit u někoho, kdo tomu rozumí - tohle nikam nepovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 A to ti bliká či svítí kontrolka imobilizeru? Druhý klíč dělá to samé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudaak Vloženo 22. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Druhy klic dela to same a zadna varovna kontrolka nesviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tak to imobilizerem nebude, pokud motor zhasne z důvodu imobilizéru po startu, vždy to rozsvítí kontrolku auta s klíčkem. Hledal bych jinde, třeba snímač na té vačce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Ahoj odpoj snímač vačkové hřídele. Auto bys měl normálka nastartovat. Zebere si to signál přednastavený Z ŘJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudaak Vloženo 23. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ja uz na to nemam... Pan ze servisu mi rekl ze nic nenasel a jsem tam za 500 za diagnostiku... Takze auto je ve stavu ve kterem jsem mu ho tam dal... Prej pokazdy nastartoval... Jenze ja s tim prijedu domu a uz nenastartuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 jiný servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 To je fakt blbý. Určitě už do toho servisu nejezdi a poslechni radu o Wittmanna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastny1 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Zdravim pani. Chcem sa opytat na nieco ci s tym nemate skusenost. Mam Fabia combi 1,4 mpi 2002. Jediny problem s ktorym bojujem je imobilizer. Kontrolka motora. Momentalne mam asi 2 mesiace vymenenu novu spinaciu skrinku nove 2 kluce s kodom so vsetkym priamo zo Skoda. Nakodovane oficialne za vela penazi ale zacalo robit presne to ako pred vymenou. Zasvieti kontrolka imobolizera a motor zhasne asi na 40 pokus a 2 hodinach naskoci ale neviem kde este moze byt chyba. Znami v servise skoda mi odporuca este vymenit budiky kde je centralna jednotka a nove nakodovanie auta a ked uz to nepomoze tak ze nove kable v celom aute. V skodovke su uz zufaly nevedia co to moze byt. Mate niekto skusenost s tymto? Dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.