Jump to content

Nenastartovani - neoriginalni klic?

koudaak

Recommended Posts

Dobry den

Nemuzu auto ani za boha nastartovat, na diagnostice mi to naslo neco se spatnym signalem odemykani a serizeni vackovy hridele... Auto jakoby nastartuje, vyletej otacky a okamzite spadnou a motor chcipne, i s pridanim plynu dela to same. Muj servisak prohledl auto a zadnej kabel neni prehryzanej nebo neco, cidla su taky v poradku.

Takze problem by mohl byt v mem klici, ukazoval mi ze tam je nejakej chip, ktery hapruje s imobilizerem(?) tak se chci zeptat jak to mam resit, prej je na to treba vypnout imobilizer nebo centrala ja netusim, nerozumim tomu.. Jinak jsem z prahy a nema nekdo kontakt na autoelektrikare co by mi tohle dokazal opravit prosim?

Ja uz na to nemam... Pan ze servisu mi rekl ze nic nenasel a jsem tam za 500 za diagnostiku... Takze auto je ve stavu ve kterem jsem mu ho tam dal... Prej pokazdy nastartoval... Jenze ja s tim prijedu domu a uz nenastartuju

• 6 months later...

Zdravim pani. Chcem sa opytat na nieco ci s tym nemate skusenost.

Mam Fabia combi 1,4 mpi 2002. Jediny problem s ktorym bojujem je imobilizer. Kontrolka motora. Momentalne mam asi 2 mesiace vymenenu novu spinaciu skrinku nove 2 kluce s kodom so vsetkym priamo zo Skoda. Nakodovane oficialne za vela penazi ale zacalo robit presne to ako pred vymenou. Zasvieti kontrolka imobolizera a motor zhasne asi na 40 pokus a 2 hodinach naskoci ale neviem kde este moze byt chyba. Znami v servise skoda mi odporuca este vymenit budiky kde je centralna jednotka a nove nakodovanie auta a ked uz to nepomoze tak ze nove kable v celom aute. V skodovke su uz zufaly nevedia co to moze byt. Mate niekto skusenost s tymto? Dakujem za kazdu radu