Služebník Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Tak nevím jak vy, ale příslušenství na Superba je asi v nedohlednu. Katalog už sice mám, ale některé kódy namají prodejci ani zalistované. Má někdo nějakou jinou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 (editace) Katalog mám pouze v tištěné podobě Editováno: 24. Červenec 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 Služebníku, přestaň citovat přímo předcházející příspěvek, nehledě k tomu, že je mimo pravidla fora, tak je to i nelogické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 24. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2015 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 25. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Mne taky pripada divne, ze na webu ma SA jenom "katalog", ktery podle mne nestoji za nic, a ceniky. Namatkove v Nemecku ci Slovensku maji na webu katalog prislusenstvi k dispozici jiz radku tydnu/mesicu - je v podstate stejny jako ten v CR jenom samozrejme se lisi mena a jazyk:) SK verze: http://skodask-apps.azurewebsites.net/katalogy/skoda_novy_superb_sop_katalog.pdf DE verze: http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_ZK_2015_06_03.pdf + DE cenik prislusenstvi: http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_ZuPl_2015_06_05.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 25. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2015 Tak to je hodně zajímavé. Už jen cenový rozdíl mezi Německem a Slovenskem 20%. Ale že česká značka nemá uveřejněný ceník příslušenství a ostatní země mají, to opravdu nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Ty jsi se vsim hned hotovy ze:) Divne je to, ze katalog prislusenstvi v tistene podobe ma SA CZ uz taky nejaky ten patek u prodejcu (tusim kveten), ale ne na webu. Vali neskutecne penize do propagace a kdyz se podivas co vsechno je k dispozici jako prislusenstvi tak je to take urcita pridana hodnota. Take zacala prodavat Supa nejdrive v CR, plus se nezminuji o tom ze by slovensky (=zahranicni) trh byl dulezitesji a preferovanejsi nez cesky.. Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Piista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Vypada to tak; realita, ovsem tak trochu smutna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Tak já mám jednu novinku. Na již zmíněném odkazu http://skodask-apps.azurewebsites.net/katalogy/skoda_novy_superb_sop_katalog.pdf je slovenská verze katalogu příslušenství. V podstatě uvedené ceny vynásobte 25 a máte cenu v Kč (plus mínus koruny). Později přidám i přesné ceny za jednotlivé příslušenství Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Služebník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ja ked som objednaval superba cca 20.6.2015 tak u nas na slovensku tak uz aj prislusenstvo sa dalo z katalogu objednat. Konkretne som si objednal foliu na hranu kufra, gumene rohoze, gumu do kufra a predne zastierky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak jak jsem slíbil, mám tady přesné ceny příslušenství. Přikládám katalog příslušenství (mám jenom SK), kde jsem dopsal konkrétní ceny v Kč. Zatím jsem zjistil pouze některé položky, ale aspoň něco. skoda_novy_superb_sop_katalog.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 http://eshop.skoda-auto.com/ už jde vybrat Superb III v nabídce, ale příslušenství tam moc neni, jenom v málo kategoriích a spíš ty obecné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Je to k zlosti, ale přitom objednat to již lze (ověřeno u prodejce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Tak to vypada, ze se v SA CZ rozhoupali - na webu je uz katalog prislusenstvi k dispozici ke stazeni (dle oznaceni byl vydan v dubnu 2015...). Viz: http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/novy-superb-prislusenstvi.pdf Zatim ale bez cen - ty asi porad jenom u prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Škodovka snad nikdy v katalozích příslušenství neuváděla ceny. Alespoň v ČR. Takže v tomto smyslu se nic nemění. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 jak to je s prislusenstvim, aktualizuje ho skoda? nebo jiz nic nepridaji? dekuji. Take zda pridavaji nejake exterierove doplnky styl vyfuky atd... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Nějaké drobné změny podle MR asi ano. Větší změny většinou přicházejí až s faceliftem. Obávám se, že na výfuk nic nebude. Dříve byly jako doplněk koncovky, jenže teď je není kam dát. Takže smůla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Ok dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 už ani O III neměla v českém katalogu ceny! Jj, to ano. Spise mi slo o to ze ceny nikde na webu nejsou. SK je ma v katalogu, DE v separatnim ceniku - opet vse dostupne na webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 jak to je s prislusenstvim, aktualizuje ho skoda? nebo jiz nic nepridaji? dekuji. Take zda pridavaji nejake exterierove doplnky styl vyfuky atd... Dekuji obcas aktualizuje, ale nepredvidatelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 1. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2015 Ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Zkoušel někdo ty držáky krabic do kufru? Konkrétně "Univerzální fixační element" Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Služebník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Myslíš tyto? Já je koupil na OB viz odkaz a jsou supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 10. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 (editace) JJ to je ono. Jak drží ten suchý zip? Vozím skládací přepravku a říkám si jestli to ten zip udrží. Editováno: 10. Srpen 2015, autor: Služebník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Drží to perfektně, píšou že to podrží max. 8 kg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.