Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak nevím jak vy, ale příslušenství na Superba je asi v nedohlednu. Katalog už sice mám, ale některé kódy namají prodejci ani zalistované. Má někdo nějakou jinou zkušenost?

• Autor

Katalog mám pouze v tištěné podobě  :kol-26:

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

Služebníku, přestaň citovat přímo předcházející příspěvek, nehledě k tomu, že je mimo pravidla fora, tak je to i nelogické.

Mne taky pripada divne, ze na webu ma SA jenom "katalog", ktery podle mne nestoji za nic, a ceniky. Namatkove v Nemecku ci Slovensku maji na webu katalog prislusenstvi k dispozici jiz radku tydnu/mesicu - je v podstate stejny jako ten v CR jenom samozrejme se lisi mena a jazyk:)

SK verze: http://skodask-apps.azurewebsites.net/katalogy/skoda_novy_superb_sop_katalog.pdf

DE verze: http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_ZK_2015_06_03.pdf + DE cenik prislusenstvi: http://www.skoda-auto.de/SiteCollectionDocuments/PDF%20Prospekte/Superb_ZuPl_2015_06_05.pdf

• Autor

Tak to je hodně zajímavé. Už jen cenový rozdíl mezi Německem a Slovenskem 20%. Ale že česká značka nemá uveřejněný ceník příslušenství a ostatní země mají, to opravdu nechápu.

Ty jsi se vsim hned hotovy ze:)

Divne je to, ze katalog prislusenstvi v tistene podobe ma SA CZ uz taky nejaky ten patek u prodejcu (tusim kveten), ale ne na webu. Vali neskutecne penize do propagace a kdyz se podivas co vsechno je k dispozici jako prislusenstvi tak je to take urcita pridana hodnota. Take zacala prodavat Supa nejdrive v CR, plus se nezminuji o tom ze by slovensky (=zahranicni) trh byl dulezitesji a preferovanejsi nez cesky..

Upraveno od Piista

Vypada to tak; realita, ovsem tak trochu smutna...

Ja ked som objednaval superba cca 20.6.2015 tak u nas na slovensku tak uz aj prislusenstvo sa dalo z katalogu objednat. Konkretne som si objednal foliu na hranu kufra, gumene rohoze, gumu do kufra a predne zastierky.

• Autor

Tak jak jsem slíbil, mám tady přesné ceny příslušenství.

Přikládám katalog příslušenství (mám jenom SK), kde jsem dopsal konkrétní ceny v Kč. Zatím jsem zjistil pouze některé položky, ale aspoň něco.

skoda_novy_superb_sop_katalog.pdf

• Autor

Je to k zlosti, ale přitom objednat to již lze (ověřeno u prodejce).

Škodovka snad nikdy v katalozích příslušenství neuváděla ceny. Alespoň v ČR. Takže v tomto smyslu se nic nemění. :kol-32:

jak to je s prislusenstvim, aktualizuje ho skoda? nebo jiz nic nepridaji? dekuji. Take zda pridavaji nejake exterierove doplnky styl vyfuky atd... Dekuji

Nějaké drobné změny podle MR asi ano. Větší změny většinou přicházejí až s faceliftem. Obávám se, že na výfuk nic nebude. Dříve byly jako doplněk koncovky, jenže teď je není kam dát. Takže smůla.

už ani O III neměla v českém katalogu ceny!

Jj, to ano. Spise mi slo o to ze ceny nikde na webu nejsou. SK je ma v katalogu, DE v separatnim ceniku - opet vse dostupne na webu...

jak to je s prislusenstvim, aktualizuje ho skoda? nebo jiz nic nepridaji? dekuji. Take zda pridavaji nejake exterierove doplnky styl vyfuky atd... Dekuji

obcas aktualizuje, ale nepredvidatelne

• 2 týdny později...
  • Autor

Zkoušel někdo ty držáky krabic do kufru?

Konkrétně "Univerzální fixační element"

Upraveno od Služebník

Myslíš tyto? Já je koupil na OB viz odkaz a jsou supr.

post-83675-0-77140300-1439162092_thumb.j

• Autor

JJ to je ono. Jak drží ten suchý zip? Vozím skládací přepravku a říkám si jestli to ten zip udrží.

Upraveno od Služebník

Drží to perfektně, píšou že to podrží max. 8 kg.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.