Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Skoda octavia 1,6 MPI   75kw + lpg. Pri jazde  ked bolo uz prepnute na lpg. sa  rozsvietila  kontrolka – oranzovy trojuholnik z sipkou okolo a lamda sonda blikala. Obmedzilo vykon ,ale po vypnuti a zapnuti zapalovania vsetko fungovalo dalej.Tato zavada sa ale objavovala coraz castejsie az do takeho stavu ze som nastartoval  ,ale islo uz len na tri valce a bolo citit benzin. Po napojeni na vag bolo tam okrem lamda sondy aj - skrat na kostru vsrekovaca sporadicky .

Zistil som že na tretom valci  bola mokra sviecka. Po vymene sviecok medzi sebou a VN kablov ,ta tretia sviecka bola vzdy mokra. Odpojil som  napajanie indukcnej cievky ,aby my to tam zbitocne neisktilo vybral sviecky aby sa lahsie tocil motor –nie je to nutne . Pozor ostatne zasuvky musia byt zapojene –pri odpojeni napr. snimaca otacok  vstrekovace nejdu .

Potom som odpojil vsetky  vstrekovace a namiesto 3 a 4 vstrekovaca  som napojil ledky  - ku kazdej odpor priblizne 1 Kohm

Pozor na polaritu ,naopak nesvieti .Pri startovani  na  4 valci blikala a na tretom valci svietila trvalo , to znamena ze 3 vstrekovac bol pri jazde alebo startovani stale otvoreny .Bohata zmes a sviecka ju nezapali . Pri startovani je na  vstrekovaci  plus trvaly ,minus blika. Od vsterekovaca ide signal na jednotku LPG –tam  sa vstreky odpojaju ked prepne na LPG , inac cely plosny spoj  je zaliaty v gume. Ale tu bolo vsetko v poriadku. Dalej ide signal do riadiacej jednotky auta –je umiestnena pri stieracoch.

No a tam bola voda v zasuvke  –vycistil som ju vysusil, jemne kontoxu a zavada bola odstranena. Ked som auto nastartoval vysiel som hned von z garazu kvoli natecenemu benzinu do vyfuku a nechal som to bezat na volnobeh .Este chvilu bolo citit benzin.Po napojeni na vag lamda sondy fungovali ,no a co sa tika katalizatora uvidime .

• 2 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.