Majklen Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Dobrý den, mám fabii 1.2 HTP, rodinné auto 48 tis najeto sestrou (slušná řidička), já najel za cca 3 měsíce 9tis takže současně má najeto cca 57tis km. Když nastartuju a sedím v autě, klepe - nic nejde slyšet, jenom to jde cítit v nohách a v těle. Dnes se mi zobrazila kontrolka motoru tak jsem zajel do nejbližšího servisu co jsem měl po cestě. "Pochybný pán" dal auto na diagnostiku a řekl že kvůli oleje odešel jeden válec a oprava bude za 10tis a bude to trvat přes měsíc. Chci se jen zeptat zda li to dává smysl, téměř vůbec tomu nerozumím a jeho proslov a postup byl zvláštní. Zkusil bych zítra do Škody ve Frýdku, co mi na to řeknou. Prosím o nějaké rady, tipy apod.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ahoj,tak to určitě zajed někam jinam do servisu. Z diagnostiky nemohl vyčíst,že odešel jeden válec kvůli oleji. Musel by změřit tlaky a je spousty jiných věcí na posouzení. O ceně opravy nebudu nic psát a délce už vůbec ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 http://forum.skodahome.cz/topic/64691-motor-12-htp-vše-kolem-motoru-a-problémů-s-ním-rozcestník/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 předpokládám že se jedná o šestiventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.