vavrorr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Sem hlasujte za farbu ktora mu podla vas pristane najviac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Za me Bila Moon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Ač jsem na černé, tak když jsem je viděl vedle sebe, tak vyhrála Moonka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Nemuzu si pomoci, ale ve svetlych barvach se mi nelibi ty trojuhelniky pod svetly. Vypada to jako kdyby mu slzeli oci nebo mel monokla: 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Bila Moon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Červená niečo ako Tour de France. Editováno: 9. Srpen 2015, autor: Effendi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Šedá Business. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Bílá Moon :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajfoun Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Taky jsem pro Moon [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Bila Moon, v této barvě podle mne bezkonkurenční krasavec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@rty Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Bila Moon, nemůžu se na ni vynadivat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Služebník Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Já jsem pro MODROU LAVA. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Mne sa paci biela moon aj tmava siva aj hneda ale najviac siva business. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Červená Corrida L&K s 19" Phoenix. Ale i hnědá magnetic metalíza vypadá moc dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 MODRÁ LAVA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Na nekterych fotkach vypada Moon jako stribrna metaliza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 10. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2015 Líbila se mi ta modrá lava případně hnědá. Z praktickejch důvodů to vyhrála šedá quartz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 11. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Bila... Jakakoliv, proste krasavec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP 2016 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Šedá Business. Bingó ... také to tak vidím chlape: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Zelená džunglová. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Líbila se mi ta modrá lava případně hnědá. Z praktickejch důvodů to vyhrála šedá quartz Mohu se zeptat, proč z praktických důvodů šedá? Je méně náchylná na drobná poškození, myčku, prach nebo jen vkus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Protože máme bílé, černé a dvě zelená auta (highland) a udržet například to černé čisté je skoro nemožné. U tmavě zeleného je to celkem v pohodě, ale zase jsou strašně vidět vrypy z myčky. Ale praxe ukáže víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlado777 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 tak ja som zvedavy ako bude mi nazivo vyzerat modra pacific Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Viděl jsem ho dnes hnědé Magnetic a to vypadá skvěle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 tak ja som zvedavy ako bude mi nazivo vyzerat modra pacific Během pár týdnů by se měl v rodině objednávat a na 99% to bude právě Pacific. Ještě nevím, jestli Style nebo L&K. Ta druhá možnost by byla pikantní, protože tam bude asi prakticky všechno, co půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.