Listopad 28, 20195 r V 13. 11. 2019 na 20:49, Medved09 napsal: Ve videu v odkazu níže je v čase 2:22 na pár sekund vidět šedý Superb se zatmavenyma zadníma lampama. To je nějaký sport paket? Zatím jsem viděl vzdycky jen červené lampy.. www.televizeseznam.cz/video/meziplyn/vlog-139-nova-octavia sportline ma za priplatek pouze cernou kulisu prednich svetlometu (standard je s odraznymi plochami ktere vypadaji jako pochromovane) to zadni zatmaveni si udelal nejspis majitel nalepením folie.
Listopad 29, 20195 r Já jsem si říkal že to asi není tovární vzhled a je to nějaká úprava.. Teď po FL už jsou tmave i zadní lampy a vypadá to dobre (viz fotogalerie v odkazu) https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-superb-tiskova-mapa/technologie-osvetleni-prvni-vuz-skoda-s-full-led-matrixovymi-svetlomety/
Listopad 30, 20195 r No ja teda nevim, ale mam style plus 2015 a ty svetla mam taky dost tmavy a nerekl bych ze ty z videa budou jiny
Listopad 30, 20195 r Ja mam Sportline 2018 a zadné svetlá niekedy vyzerajú ako zatmavene... Upraveno Listopad 30, 20195 r od titanius
Listopad 30, 20195 r Stav pred faceliftem - zakladni svetla normalni cervena, "top varianta" se zrcatkama zatmavena
Prosinec 1, 20195 r Takže v tom videu je standardní Sportline, tedy top varianta zadních svetel, díky za ukázky :) a když je to focené proti světlému pozadí (třeba první fotka co přidal titanius) tak to vypadá jako by byly lampy zatmavene a v kombinaci s tím světle šedým lakem to bylo ještě více kontrastní.
Září 9, 20222 r Farba diskov (letne 19" ani zimné 18") nie je úplne rovnaká ako karoséria, ale keď nie je priame slnko a auto nie je úplne naleštené, tak ten rozdiel skoro nie je vidieť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.