Publikováno Srpen 13, 201510 r Ahoj, mám SII rv2008. Při zařazení zpátečky se mi automaticky nesklopí pravé zpětné zrcátko. Ještě nedávno to fungovalo normálně - při zařazení zpátečky se zrcátko sklopilo dolu a po rozjetí se opět srovnalo do základu. Nyní při zařazení zpátečky jen zrcátko lehce cukne dolu ale nesklopí se. Zkoušel jsem "přeučit" sedačky i zrcátka, knoflík na ovládání zrcátek je na R a stále nefunkční. Pokud při zpátečce knoflíkem sklopím dolu, po rozjezdu se vrátí do základní polohy, ale po opětovném zařazením zpátečky se již nesklopí. Neví někdo čím by to mohlo být?
Srpen 13, 201510 r Autor Ano. Zkoušel jsem zařadit zpátečku, sklopit zrcátko a poté uložit na sedačce - nepomohlo Zkoušel jsem zařadit zpátečku, sklopit zrcátko, zařadit 1 a poté uložit na sedačce - také nepomohlo. Řekl bych že zrcátko má jakoby snahu se sklopit, protože při zařazení zpátečky trochu dolu cukne, ale pak se zastaví.
Srpen 13, 201510 r Jsou potreba mit nastavene 2 veci: 1) MFD->Komfort->Mirror Down musi byt zapnute 2) Kolecko ovladani zrcatek musi byt v poloze R no a pak samozrejme mit nastvene pri zpatecce prave zrcatko na jinou polohu a ulozeno do sedacky
Září 29, 20159 r Autor Diagnostika chybu nehlásí a problém stále přetrvává. Při zařazení zpátečky je vidět že zrcátko má jakoby snahu se sklopit (malinko v něm cukne) ale nesklopí se.
Září 29, 20159 r odrbanej převod v motůrku ? nějaká nečistota v převodu ? nesnažil se ti to nakej "dobrák" na parkovišti růčo "nastavovat" ?
Září 29, 20159 r TEd koukam ten interier i zrcátko je jedno auto , nemá to společnou příčinu ?? pravda pořád zbejvá jen ji najít Upraveno Září 29, 20159 r od HANZTD
Říjen 13, 20159 r Autor Vyřešeno díky "Rolbařovi". Uvedl sedačky do základního nastavení, poté překódoval funkci a zrcátko se rozběhlo.
Říjen 23, 20159 r Mám stejný problém. Zrcátko jen cukne a více se nepohne. Jak se nastaví sedačky do základního nastavení a překóduje funkce?
Říjen 23, 20159 r Autor nastavení do základního nastavení a překodování funkce mi dělal rolbař. Mrkni sem http://cardiagnostik.cz/ má pobočku i v Prostějově.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.