nikolaz Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 Zdar lidi koupil jsem si rapida 2015 1.4 66kw a asi budu muset vyměnit všechny tlumiče, nevím jak se to auto má chovat, ale abych i v malé rychlosti zabrzdil a auto se ještě třikrát zhouplo na místě dopředu a dozadu tak asi už budou špatné nemyslíte? nalítané 180 tis, fakt se mi až z toho houpání dělá blbě ale zas v zatáčce drží a točí hodně ostře, jinak ten motor to je konec, nechtěl jsem jít do třiválce ale po téhle zkušenosti ani jiný nechci, jednička chcípák ale jak tam dáte dvojku a šlápnete na to , ten zvuk a ten odpich, to je konec. zamiloval jsem se do toho motoru, ani se mi to nechce čipovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 Pokud nikdo před tebou neměnil tlumiče, pak to udělej hned. Ve 180tkm jsou všechny tlumiče už 2x po smrti. Já měnil zadní už po 40tkm, protože to byl vzadu parník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durikee Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Zdar, ake mate skusenosti s aftermarket tlmicmi? Ake znacky pouzivate na Rapida? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ak chceš zachovať vlastnosti auta, jedine originál kúp. Z mojich skúseností, ani jeden aftermarket nemá podobnú charakteristiku originálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Samozřejmě origo, jednou jsem se taky nechal nahlodat a už po roce mě vyhodili z stk protože byly od oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durikee Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 No kedze origo tlmice maju dost na hovno charakteristiku, tak ju moc zachovat nechcem. Objednal som Bilstein, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 (editace) Tak zrovna ty mi už na žádné auto nesmí a na fóru jsem četl podobné problémy. Editováno: 19. Červenec 2022, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durikee Vloženo 19. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2022 Ja som prave videl na forach celkom dobre odozvy na Bilstein, tak uvidime casom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 27. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2022 když bilstein tak jedině B6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 Zdravím, prosím o info, čím by mohlo být, že když přidám na třetí rychlostní stupeň a mám rychlost 80-110km/h, tak auto vibruje. Začalo to dělat nedávno. Díky za tipy. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 neměnil jsi nedávno gumy ? okolo 100km/h se citelně projevuje nevyváženost kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 @ZavoznikGumy jsem neměnil, ještě mě napadlo, jestli mi náhodou nevypadlo nějaké závaží z disku, tak jestli by to popřípadě nemohlo být tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.