Clint Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Jojo, nad 11% jsem se nedostal taky nikde na supa....pak jedině to ZTP, to přidá ještě 3 procentíčka k dobru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 JE fakt, že před 5 lety byla na předváděčky situace jiná. Nebylo to sešněrováno omezeními ( přijeď do salonu, když tu bude kontrola nebo bude to tu muset být minmálně 3 měsíce, atp. ) a sleva byla 17%. Co jsem se doslechl tak byl s předváděčkami nějaký p.ůser, tak to omezili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Průser byl, některé firmy prodávali předváděčky, které by měly 6 měsíců jezdit u nich "jako předváděčky" a přitom tahle auta šla nová za super slevu rovnou kupujícímu a ten s ní jako s předváděčkou šest měsíců soukromě jezdil a teprve pak si to přihlásil na sebe....Pro kupujícího to bylo finančně super a pro prodávajícího další prodané auto. Škoda, že to zatrhli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 A kdo říkal že už to tak nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Daji to v den predani a ani o den driv.....osobni zkusenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Prej si na to ŠA došlápla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 9. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Ale každopádně není problém si dnes objednat S3 se slevou (tipuji) tak 15 %, čekat půl roku než auto dorazí do salónu, a pak ještě půl roku (nebo to jsou jen tři měsíce?) než bude možné auto předat kupujícímu. Možné to je, ale čekat rok na auto je nesmysl... Navíc jak jsem už říkal - i když to auto stojí půl roku na salónu, tak ztratí na hodnotě víc, než těch 5 % slevy, kterou kupující získá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) u seatu to jsou 3 měsíce např, u škody 6 měsíců. Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 cekam 4 mesice a auto musi byt na salonu bud 6 mesicu a nebo 20 tisic km....pristi tyden si ho jdu vyzvednout a ma najeto 8 tisic km....sleva kterou jsem dostal pred ctyrma mesici byla 14,33% takze z 1030 mil na 890 tisic a to me za to stalo protoze jsem na auto nespechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 (editace) Ale každopádně není problém si dnes objednat S3 se slevou (tipuji) tak 15 %, čekat půl roku než auto dorazí do salónu, a pak ještě půl roku (nebo to jsou jen tři měsíce?) než bude možné auto předat kupujícímu. Možné to je, ale čekat rok na auto je nesmysl... Navíc jak jsem už říkal - i když to auto stojí půl roku na salónu, tak ztratí na hodnotě víc, než těch 5 % slevy, kterou kupující získá. Tak nějak mi to vysvětloval můj prodejce. Že se jako můžu rozhodnout. Jestli auto za 4 měsíce a 10% dolů nebo auto za 10měsíců, druhej v TP a 15%dolů. Tak jsem se dneska rozhodl, že 10 měsíců čekat nebudu a objednal si SIII, LB, 140kW, style, AP, moon, kůže + drobnosti :-) :-) :-) Editováno: 9. Prosinec 2015, autor: michal z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fricoolinek Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Dostal jsem nabídku na SIII od prodejce, kde nakupuju auta nějaký pátek slevu 10% na auto do výroby a 15-16% na předváděčku. Tak to mi těch dalších 5-6% slevy na předváděčku (tj. auto, na kterym se kdoví kdo vyřádil) nepřijde jako nějaký zvlášť terno.. No a připadnym prodeji v budoucnu - je to pak po 1. nebo 2. majiteli?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Druhý majitel. PRvní je autosalon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 No mě těch 5 % navíc (řádově 50.000 Kč) na půl roku staré a bůhví jak ojeté auto nepřijde zrovna dobrá koupě... proto jsem také zavrhl variantu předváděčky a půjdu do auta do výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Jassně že to není terno, když normálně u dobrého prodejce 11% dostaneš na auto z výroby a je hned tvoje....Kort když s nim lítají jelimaní, každej na to šlape za studena co to dá, aby viděl, jak to lítá a první kilometry jsou u nového auta právě důležité. Lepší delší trasy se zahřátým motorem, častější řazení, za studena nehonit....Předváděčka, pokud to není auto na saloonu, kde se jen otvírají dveře a kvedlá s řadičkou, není žádná výhoda, naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 kdyz pockate 1 rok potom dostanete i vic % slevu..je jasne ze kdyz auto prijde do prodeje sleva byva mala a ted kdyz se pul roku prodava se da trochu domluvit s prodejcem....novy model mala sleva plati vsude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Tak čerstvá zkušenost - 9% pro fyzickou osobu na Sup Combi v benzínu L&K, nic u nich nekupoval, jen bydlí kousek od dealera a dával tam servisovat Octavii. Já jsem dostal 17%, ale na právnickou osobu s podmínkou odběru 3 - 5 aut. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Chystame nakup 3 aut na firmu, zatim vsude nabidli max 15% slevu . Kde davaji tech 17% :-) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilofon Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Záleží, z jakého jsi kraje. Já to řešil v Praze. První jsme měli 15%, ale to jsme vůbec nevyjednávali. Pak jsem se doslechl, že 15 je fakt standard, ale umí i víc, tak jsem začal vyjednávat. To, že chceme 17 jsem si řekl a nakonec je dostal. Co vím, tak to umí v pohodě všichni větší dealeři, údajně u takovéhoto odběru umí i 18, ale to je prý hrana. A ta sleva je na SUP a OCT, takže lze to kombinovat. Odběr musí být v následujících 12ti měsících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Záleží, z jakého jsi kraje. Já to řešil v Praze. První jsme měli 15%, ale to jsme vůbec nevyjednávali. Pak jsem se doslechl, že 15 je fakt standard, ale umí i víc, tak jsem začal vyjednávat. To, že chceme 17 jsem si řekl a nakonec je dostal. Co vím, tak to umí v pohodě všichni větší dealeři, údajně u takovéhoto odběru umí i 18, ale to je prý hrana. A ta sleva je na SUP a OCT, takže lze to kombinovat. Odběr musí být v následujících 12ti měsících. Jsem z Prahy. Zatim jsme u prvniho kola jednani (3x SUP). Podminky znam, min. 3 auta behem roku. Ktery z velkych prodejcu ti nakonec ustoupil? Kdyz tak mi dej tip do SZ, jestli je to tajny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 domluv si s nima, že k nim budeš ještě jezdit třeba na servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiic Vloženo 18. leden 2016 Sdílet Vloženo 18. leden 2016 Dnes jsem objednal Seperba a dostal jsem 12% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Tak nevim... Na 3 auta max. 15.6% a to jsem sjezdil pul Prahy a vsichni se tvarili, ze je chci okrast. Hazi se tu vetsima slevama, ale myslim si, ze tam ten prostor prodejci nemaji. Pokud ano, pochlubte se svoji naskenovanou nabidkou, treba se skrytou hlavickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Samozřejmě, že větší prostor prodejci nemají... základní marže na Superb je 7 %, zbytek jsou různé zpětné rabaty za splnění kvót, apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda646 Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Dnes jsem objednal Seperba a dostal jsem 12% Kde ti to dali? Pisni do SZ. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Nema skusenost niekto s tymto predajcom?Ponukaju sfleku 12-14% a a maju aj auta priamo skladom k odberu do par dni. http://www.reauto.cz/nove-vozy-skoda.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.