Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci,auto jarov tam ani nejezdete!hooodne spatny zkusenosti a hodne lidi tam radeji odeslo,myslim z automechaniku!!ja mam nejlepsi zkusenost v hornich pocernicich s jednim klukem!neni to autorizovany je to dilna,ale k nezaplaceni!ten kluk je hodne sikovny a hlavne ma rozumne ceny!naprosta spokojenost!a nikdy zadny problem,a ze tam jezdim pomerne casto!

Vloženo

Ahoj v Brandýse máš bývalé Panoko a pak Ford Kruml nově i Škoda ale nevim jak na tom jsou já servisuju sám s tátou brzdy,kuláky,tlumiče,náplně a drobnosi ostatní si nechám udělat jako jsou rozvody spojka,diagnostika ND kupuju origo u Rieegera na Proseku

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdar, mohl by jste mi někdo doporučit kvalitní servis na ose Praha - Č. Budějovice. Potřeboval bych absolvovat klasickou servisní prohlídku (výměnu náplní, filtrů atd.). Najeto 50tkm (3 roky stará O2F 1.4TSI). Díky.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím, prosím může mi někdo poradit kam do kvalitního značkového servisu škoda v okolí Prahy Západ? Díky za tipy. Včera jsem měl docela slušnou nehodu, tak to potřebuji dobře opravit :-)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Auto Jarov ted pry rozesila toto, to je hodne vtipne..

---------- Původní zpráva ----------

Od: Info <info@autojarov.cz>

Datum: 12. 12. 2012

Předmět: Dotazování zákazníků na spokojenost našich servisních služeb

Vážený zákazníku,

velice Vám děkujeme za důvěru, kterou nám poskytujete při opravách Vašeho vozu. V případě, že jste byl s naším servisem spokojen, dovolujeme si Vás požádat, že v případě kontaktování nezávislou agenturou, odpovídejte na otázky „ mimořádně spokojen“ velice nám tím pomůžete. Jako poděkování za takto zodpovězený dotazník, vám bude zaslán šek na kompletní mytí vozu včetně interiéru.

V případě, že jste měl se servisem jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat, protože každý podnět ( i negativní )je pro nás důležitý pro vybudování co nejkvalitnějších služeb.

Jiří Vaněk

vedoucí opravny VW, SEAT

AUTO JAROV, s.r.o.

1. obchodní dům automobilů

130 00 Praha 3, Osiková 2

Tel: +420 251 002 476

Mob.+420 605 235 548

e-mail: vanek@autojarov.cz

www.autojarov.cz

Vloženo

Zdar,

tak se blížím prvním 15t km se svym S2 TDI, mám záměr aby mi nastavili pevný roční intervaly a opravdu mi vyměnili olej, nejen faktura a pa. Zatim mam zkušenost s NH Car ČM, kde mi dělali konstrukt - a dobrý a mám známého obchodníka v Auto Jarov, ale není to servisák. Každopádně co tady čtu, tak reference nejsou dobrý ani u jednoho - jen s výjimkou, jsou to pár let starý příspěvky. Nemáte někdo čerstvější zkušenosti? díky

K.

Vloženo (editace)

Ahojky, před více jak rokem jsem řešil obdobný problém a jako starý a snad i zkušený "dědek", který je celý život zvyklý si být v servisu u vozu (za komančů ti mechanici ukradli ND z nedostatku těch ND a teď navíc nic neumí a kradou v podstatě z principu)!

Takže jsem hledal a našel jsem opravdu dle mého gusta servis, kde můžeš být po celou dobu u vozu, můžeš si donést své ND, prostě nic není problém! Ochota a snaha pomoci je zcela evidentní! Asi to bude i tím, že majitel je už rovněž v důchodovém věku a po "svém" place jezdí jak motorová myš a má skutečně oči všude!

A teď už konečně o který servis jde : Auto Zítka - Sukorady! Je to sice nějakých 50 - 60 km z Phy, ale bsolutně jsem nelitoval - naopak! S klidným svědomím mohu doporučit. Nebudeš litovat. Dobré pořízení.

Pokud by jsi pohledal v obdobném vlákně, tak jsem vloni v září tam dával podrobný rozpis faktury atd..

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Jestli chceš dobrý autorizák v Praze, tak zkus Auto Štěpánek na Praze 10 v Hostivaři. Slušné jednání, kvalita a vždy volají před vyzvednutím konkrétní částku opravy + co všechno se měnilo. Stejně tak není problém přivézt např. vlastní olej.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ja jezdim do Auto-Poly, Pod Harfou 1, Praha 9. Neni to sice P-3 ani P-6, ale jezdim tam uz 7 let a spokojenost.

Přidám vlastní zkušenost - vyjímečně sem tam jel - auto mi stálo dlouho v garáži a bylo to nejblíž - technicky jsem žádnou vadu nezaznamenal, cena subjektivně dobrá, ale nezapsali mi do servisky provedený servis, všiml si toho až obchodník a vyplnil to dle mého od oka - navíc na dalším servisu jsem se dozvěděl, že mi neprodloužili garanci mobility (teda ne že bych od toho něco čekal, ale...) a stálo mě to přes 500... příjde mi, že jsou lajdáci...

Jinak dobrou zkušenost mám s Auto Adámek v Modřanech...

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Jsem hrdným novým škodovkářem a tímto zdravím všechny přítomné. :kol-47:

Vzhledem k tomu, že jsem před třemi dny koupil svou krásku (Octavia Combi 1.6 MPi (75kW) rok 2005, aut. převodovka, 99 tis. km - jde o Octavii II, nepletu se?), chci ji zavést do servisu a využít akce na prohlídku zdarma pro nové majitele Škodivek (a asi nechat vyměnit alespoň olej) + si rovnou vzít šekovou knížku. :kol-28:

V červenci (dle servisní knížky) mě pak má čekat servisní prohlídka po 2 letech, kterou patrně spojím i s rozvody (údajně se  mají u benzínové Octavie dělat mezi 90-120 tis. km).

A s tím souvisí má prosba na ostatní fandy/majitele Škodivek. Doporučte mi prosím nějaký servis, asi nejlépe autorizovaný, který mi vše bez problému a třeba i za drobný peníz udělá. Prostě s kým máte v Praze dobré zkušenosti. Díky za tipy a mějte

se.

:rolleyes:

P.S.: Ještě tedy doplním..... samozřejmě můžete doporučit i neautorizovaný servis, kde prostě také "dělají" Škodovky. :kol-24:

Editováno: , autor: Paity
Vloženo

Autorizovany servis ti určitě za drobny peniz nic něuděla,byt tebou tak se na autorizak vykašlu,pač to stejně už moc nema smysl u 8 leteho auta a najdu si nějakou menši dilnu a šikovneho mechanika. ;)

Vloženo

No, najít malou dílnu s šikovným mechanikem zní sice krásně, ale pokud ti nikdo nikoho nedoporučí, tak jak ho najít? Jak zjistit, že je to ten šikovný mechanik a ne jen nějaký Franta, který používá výhradně luxusní Starline? :D

Co se týče servisů, tak je tu na ně téma, kde jsou různá doporučení - http://forum.skodahome.cz/topic/30617-servisy-hitparada-doporucujeme/ (ukazuje mi to na této stránce nějaký malware, tak snad je to jen dočasná chyba...) a tady se také něco dozvíš i přímo na Octavii II - http://forum.skodahome.cz/topic/4710-servisni-prohlidky/ .

Vloženo (editace)

Tak snad ma někdo v jeho okoli auto a jezdi s nim někam na servis,nemyslim jsi že jezdi všichni v okoli mhd.Nebo se přihlasi někdo tady na foru kdo ma dilnu a je z jeho okoli.Myslim jsi že je tady spousty šikovnych mechošu.Na jejich šekovou knižku bych se vykašlal.Nebo to strč do autorizaku a možna ti to i opravi.Do autorizaku se vyplati jezdit po dobu staři auta do 5 let,pak jsou to vyhozene prachy protože jakmile se mu na autě něco pokazi tak ti břidilove to nejsou schopni spravit ale jen vyměnit.

Editováno: , autor: bitttpower
Vloženo (editace)

Zkoušel jsem hledat v těch dvou zmíněných vláknech a moc na Prahu jsem tam nenarazil. Dokonce když už, tak si chválí Škodu Jarov. Tak jsem zmaten... :kol-44:

Editováno: , autor: Paity
Vloženo

Tak třeba já ke konci toho druhého tématu celkem doporučuji servis Auto Štěpánek - celková velká prohlídka u mého auta s výměnou manžety poloosy stála asi 8500 Kč. A to v tom byla i výměna filtrů a oleje v DSG, takže to byla slušná cena. Při dalším prodeji auta vím, že bude působit lépe, když budu mít kompletní servisní historii i v systému Škody... Já vím, všichni tady kupují auto podle stavu, ne podle servisní knížky... já se ale vždy zatím setkal s tím, že první otázka - má to servisní knížku? A další - ověření záznamů v systému. To oboje teď mám... 

S tou kritikou autorizovaných servisů bych to tak nepřeháněl, ano, byl jsem v servisu, kde u každé závady napsali "Závada se neprojevila" a jejich ochota byla strašná. Tak už jsem tam prostě příště nejel. Škoda servisů je tolik, že si člověk může vybrat ten, který mu bude vyhovovat cenou a kvalitou. A samozřejmě je nejlepší jet někam na něčí doporučení, ať už do autorizovaného, nebo neautorizovaného. A nechci rozjízdět flame, jestli autorizovaný, nebo ne. To je na každém, vše má své pro a proti. :)

S Auto Jarov mám celkem dost zkušeností, ale po zkušenosti s výkupem ojetého auta (téměř nového a u nich servisovaného) tam už asi nikdy nepojedu. Ale servis fugoval dobře, ale je celkem drahý, ale co bylo potřeba udělat, nebo zjistit, tak s tím nebyl problém.

Vloženo

Už jsem to zde opakovaně uváděl, myslím, že mám hafo zkušeností se servisy a to z doby totáče a i nyní. Před 2 léty jsem byl ve stejné situaci a jelikož jsem nikdy nevěřil servisákům - zkušenosti od mládí a vždy jsem si chtěl být u vozu a nebo jej mít průběžně pod kontrolou, tak můj požadavek byl "možnost být u vozu a dodání vlastního oleje a filtrů". Jako snad jediný a bez problému mi to nabídl autorizák " AUTO ZÍTKA" Sukorady.  Byl jsem nadmíru spokojený a to po všech směrech a to i s cenou! Jinak, když by se hledalo, tak je tady někde podrobný popis průběhu, ceny a všeho okolo. Dával jsem to sem někdy v září r. 2011. Rozhodně jsem nelitoval projetých kilometrů a bohatě se mi to vrátilo v mé spokojenosti a myslím, že i přímo v ceně! Teď v létě tam jedu opět!

Vloženo

Mohu potvrdit příjemný přístup v Auto Zítka, mluvil jsem s nimi tedy jen po telefonu, ale nic nebyl problém, ochotní byli, vlastní olej bez problému, na možnost být u auta jsem se neptal, ale věděl jsem, že to jde taky. Jen ta cena co mi nabídli byla srovnatelná a nebo i vyšší než v Praze, tak se mi nevyplatilo tam jet, i když věřím, že přístup tam mají výborný.

• o 6 měsíců později...
Vloženo

Nyní jsem objevil parádní autoservis v Praze Modřanech - Autosklots. Ceny, na to, že je to Praha, jsou velmi příznivé. S prací jsem byl zatím spokojen (1x výměna skla, 1x výměna pneu a nový výfuk). Není to tedy autorizovaný servis pro Škodovku, ale s jejich službami si nemohu stěžovat a mohu jen vřele doporučit  :kol-47:

Vloženo

Jestli chceš dobrý autorizák v Praze, tak zkus Auto Štěpánek na Praze 10 v Hostivaři. Slušné jednání, kvalita a vždy volají před vyzvednutím konkrétní částku opravy + co všechno se měnilo. Stejně tak není problém přivézt např. vlastní olej.

Nedávno jsem tam volal a chtěl si domluvit nějaký drobný servis - olej, filtr atd.. Pán (ani se nepředstavil), se kterým jsem mluvil, byl velice nepříjemní a naprosto neochotný, že jsem mu to musel položit a nakonec zajet na Jarov. Chápu, že měl možná jen špatný den, ale mě tam tedy už neuvidí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...