Přejít na obsah

Alesch69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Alesch69

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. jj, díky, tak přesně tohle to dělá a příjde mi, že se to stupňuje, proto se to snažím co nejrychleji vyřešit :-)
  2. tjn. ještě bych měl dvě ot. dělá škodovka repas? je vnitřní kloub stranově zaměnitelný (prvavá, levá strana)? díky moc za info :-)
  3. ok, díky, 1500 je ještě v pohodě. zapomněl jsem uvést motorizaci. 1,9TDi 74Kw. našel jsem tohle... http://www.levne-autodily-skoda.cz/product/kloub-poloosy-vnitrni-uplny-skoda-fabia-2-14tdi1974kw1j0-498-103kpo-dovoz-9488/ příjde mi to možná až moc levný. V origo mi řekli, že by to stálo cca 4tis. Vždycky jsem se snažil dávat origo, ale tohle ne
  4. zdravím, mám stejný problém jako saimon3. Při volném zrychlování od 100km výše mi začne vibrovat volant. Kola jsou vyvážený. Nedělá to v určité rychlosti, ale pouze když na pětku ze 100/110 začnu volně zrychlovat. Když dám 4ku a vytočím ji do 110, tak to nedělá. V servisu mi bylo řečeno, že je to možný, že to bude poloosa vnitřní kloub. Máte prosím někdo zkušenosti s výměnou, cena, případně tip, kde sehnat díl atd. Jaká to bude poloosa (bylo mi řečeno, že ta delší). díky moc..
  5. Díky za odpověď, mám najeto 232tis., takže asi nechám udělat repas. Cena 2.200,-Kč není vůbec špatná :-)
  6. přesně tento problém to byl.. auto po roztlačení (vybitá baterie) a následné jízdě z Prahy na Vysočinu přestalo jet v polovině cesty (Kolín) servis to tipoval na špatný alternátor, nebo špatnou baterii a potom jsem si vzpomněl na tuto radu závada byla jednoduše a rychle odstraněna a mohl jsem pokračovat dál.. za poslední 4dny najeto 350km a ťuk ťuk, vše je OK , díky ps: chtěl bych tímto poděkovat AUTO.LOUDA.CZ - Kolín za profesionální přístup, velká spokojenost ještě bych se chtěl zeptat, po kolika km jste dělali repas altíku? Díky za odpovědi
  7. zdravím, koukám, že je to dost dlouho, co to někdo řešil. Mám téměř stejný problém a chtěl bych vás poprosit o radu, co to může být? Díky moc
  8. Zdravím, prosím může mi někdo poradit kam do kvalitního značkového servisu škoda v okolí Prahy Západ? Díky za tipy. Včera jsem měl docela slušnou nehodu, tak to potřebuji dobře opravit :-)
  9. vem to Tempem , odzkoušeno, výsledek super
  10. po 57.000km? já to měnil na 1.9TDi po 230.000km a stáří 12let. Řazení šlo dosti ztuha. Olej vypadal podobně, řazení je teď o něco lepší.. proč to měníte tak brzy?
  11. taky řeším EGR.. někde jsem četl, že zaslepení škodí turbu, co je na tom prady nevíte?
  12. Jestli někdo váhá nad Fabii 1,9Tdi, tak já rozhodně doporučuji. Mám ji čtvrtým rokem a musím zaťukat, nic drastickýho to není. Opravy běžné převážně na podvozku, ale to jsou ty naše silnice, jinak pohoda Naježděný má celkově 229.000km, já jí dal 129.000km bez vážných poruch a velkých investic. to: modrafelda96 nevím, jestli to má nějakou škrtící klapku, ale občas začne propouštět EGR ventil ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...