Reesha Vloženo 28. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2016 Když opatrně od spodu vypáčíš kryt palubní desky tak uvidiš jednotku která je dos chabě uchycena v plastovém držáku. Potum ten kryt podlep pěnovou páskou v místě dotyku s palubní deskou. Potom bys měl mít klid. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 S Reeshanek sme zistili ze na mieste kde vznika pukanie nemám riadiacu jednotku ktorá to spôsobuje. Jazdil som bez krytu palubnej dosky ale pukanie pokračuje, takže problem pretrváva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 ahojte, bavíte sa tu o odstránení bočného "polkruhu" palubnej dosky? Ten styčný bod s dverami? Ja mám totižto nepríjemné drnčanie zo strany pri vodičovi a potreboval by som odstrániť ľavý bok palubovky a poriadne to tam penovou páskou všetko upraviť. Jedine kde sa dostanem je ku poistkám ale to nestačí. Vedeli by ste mi prosím poradiť ako tú bočnú stenu bezpečne a bez poškodenia odstrániť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 Od spodu, mezi tesnenim a tim krytem strč něco plastového a potáhni k sobě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 ďakujem pekne cez víkend poskúšam pozerám že viac ľudí tu má podobné myšlienky ako ja a snaží sa palubovku vytesniť čo najvaic. Niekedy som to robil s otcom na jeho škode 105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doudo Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 (editace) a ak sme už u tých pazvukoch, stretol sa prosím Vás niekto s "combi" verziou pri tzv. "krížení náprav" so zavrzganím karosérie niekde od B alebo C stĺpika, prípadne od zadných dverí na strane vodiča? Vždy keď nabehnem na nejaký vyšší obrubník aj keď s jedným kolesom, tak začujem také akoby vrzgnutie/prasknutie zo zadnej ľavej časti auta. Samozrejme nie je to žiaden šporťák ani žiadne luxusné auto, aby sa nekrútila karoséria, ale až tak, aby to bolo počuť?! Deje sa to aj Vám? Ďakujem. Editováno: 5. Říjen 2016, autor: doudo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ehjohnyk Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 V 6. 4. 2016 at 15:53, agexp napsal: Ahoj, chtěl bych se Vás zeptat, jestli jste někdo neměl problém s vrzáním spojkového pedálu? Mám Fabii v kombíku cca měsíc (výroba 16/1/2016). Dělá to, pokud je venku teplota cca nad 18 stupňů .... vždy když sešlápnu spojku, je to jako by šla guma o gumu, takové zvláštní vrznutí, nicméně dost hlasitý ... botou to není, zkoušel jsem i na boso .... TREBA MENIT SPOJKOVY PEDAL. Je na to TPI. Tak sup sup do servisu. Nemate za co ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 (editace) Není třeba ho měnit, mě ho jen namazali a funguje už 15tis km. Případně pošlu link na video, jak vrzal. Ale TPI na výměnu je také, jak je tu psáno. Editováno: 10. Říjen 2016, autor: Pavel_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 22. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 zdar, tak po 7 tisících mi začali vrzat budíky před řidičem, tak jako to bylo ve F I, dáte mi někdo tip, jak ty budíky demontovat, kde to chytit či odpáčit a čím podlepit nebo spíše oblepit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 22. Říjen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2016 Vyškubni plast mezi budíkama a volantem, potom uvidíš dva torxy. Ty vyšroubuj a budíky vytáhni směrem k sobě. Já lepil molitanovou pásku na vrchní část a potom dozadu, kde se budíky dotýkají skeletu palubní desky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Reeshanku děkuji za radu, bylo to tak, vyškubnuto a oblepeno těsnící molitanovou páskou a je konečně klid,ale zjistil jsem, že ted v tomto počasí mi začaly vrzat všechny 4 výdechy od topení, stačí s nimi jen zahýbat a začnou vrzat, máte s tím někdo zkušenost, zkoušel jsem tam nastříkat silikonový olej, ale myslím, že to bude jen na chvilku a asi tam nebude možné nějaké podlepení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Kazdy plast ti zmenou pocasia pracuje, roztahuje, stahuje sa. Toto vobec neriesim skor ma seru tie slabo uchytene poistky co sa tu uz riesili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 30. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2016 Jenda0007: Mě zatím vrzal jen výdech na pravé straně. Když jsem ukázal v servisu co přesně mi vrže, tak mi to podlepili a je konečně klid (zatím). Ještě musím vyřešit taky ty budíky, ale to si udělám sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elkanera Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Až budeš dělat ty budíky, nemohl bys to prosím fotit a hodit sem na fórum. Asi se mě to taky týká, akorát si neumím moc představit, jak na to. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 ahojte prosim narazil som na problem pri brzdeni a pridani plynu alebo po nerovnostiach pocujem klepanie z b stlpika ako je uchytenie bezpecnostneho pasu poradte ako to klepanie odstranit.prosim a rezonuje mi pristrojovka budiky.dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 20. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2016 Že by najskôr servis ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 26. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2016 tak jsem to přechválil, budíky mi po opětovném podlepení začaly zase vrzat, Reeshanku nemohl bys prosím detailněji popsat jak si docílil klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 A ďelá ti to i když se auto prohřeje? Protože studené auto co vydává za zvuky to by se jeden posral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 spíš co dělá když se jede po kočičích hlavách to je teprve žůžo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 V Praze Zenklova ulice, jezdím tudy denně cca 2 km do kopce po kočičích hlavách, to je koncert, překvapivě jen z palubky asi ze 4 míst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Mne teda chrasti jen obsah loketky, rezonuji bryle v te stropni schrance a vibruje flaska nebo termoska ve dverich... kocici hlavy jezdim jen pres Hlavkuv most, ale tam by jednomu vypadly zuby i v OTcku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 jó když si člověk na chvíli vypne muziku která mu hraje z 95% jízd a tak z čtvrtiny hlasitosti, je to pro něj šok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 > epo Jestli jezdíš po mostě z centra, tak to chce v levém a čáru mít uprostřed vozu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Pozoruje někdo zvuky rezonace jakoby z poza infotaimentu? Nebo z horních výdechů? Je to jakoby něco o něco klepalo, pak projedu kanál na chvilku je klid pak zase trefím kanál a je to zpět? Už jsem byl asi 3x v servisu, ale vždy to zrovna nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 jo máš pravdu Reesho, když je to studený tak mě snad z toho jebne, a když se to prohřeje tak taky :-) ale je to trochu lepší, příjde mi jako by to dělal ten vnitřní plast, který chrání budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.