Zabral68 Vloženo 14. Září 2015 Vloženo 14. Září 2015 (editace) Zdravím všechny na fóru! Vlastním Škodu Octavia Tour 2009 a chtěl bych odstranit rez na obvodu bubnu. Nedávno jsem podobnou věc prováděl na zadních kolech a šrouby šli povolit v pohodě. Nyní jsem to samé chtěl provést na předních kolech (klíčem na kolo) , ale ani jeden šroub nešel ručně uvolnit. Pistoli bohužel nevlastním a platit za tuto jednoduchou práci v servisu také nechci. Poradíte někdo? Editováno: 14. Září 2015, autor: Zabral68 Citovat
Effendi Vloženo 14. Září 2015 Vloženo 14. Září 2015 Predĺžiť kľúč na kolesá nejakou rúrou, dlhšia páka a pôjde to. Predtým nastriekaj na šrouby VD, síce nepredpokladám, že sa tam dostane, ale skúsiť môžeš, a hlavne trhnúť . Ak nepôjde, tak zostáva len pneuservis, lebo to určite bolo dotiahnuté vzduchovou uťahovačkou. Citovat
Zabral68 Vloženo 14. Září 2015 Autor Vloženo 14. Září 2015 (editace) Tou vzduchovou pistolí to bylo určitě naposledy dotáhnuto. Editováno: 14. Září 2015, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat
Loebcs Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 Nadad klic a pri povolovani do nej bouchni kladivem. Citovat
McMatej Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 Hlavně kvalitní ořech, nejlépe 6ti hraný, aby sis neožužlal šestihran na šroubech. Já si (když je nejhůř) nasazuju rouru na gola ráčnu. Citovat
Malta Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 chlapci, předpokládám, že to dotyčný už od 14.září povolil , hádám že ještě do dnes stále neskáče po klíči ve snaze povolit šroub 1 Citovat
Wittmann Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 ta roura je lepší, než na to jít rázem. Například u Felicie je docela problém povolit matku náboje předního kola, ovšem s pomocí dvoumetrové lešenářské trubky nasazené na ráčně to jde jak po másle :-) Citovat
Wittmann Vloženo 4. Únor 2016 Vloženo 4. Únor 2016 chlapci, předpokládám, že to dotyčný už od 14.září povolil , hádám že ještě do dnes stále neskáče po klíči ve snaze povolit šroub to jsou rady i pro osttaní. Je ale fakt, že dotyčný diskutér tady podobných témat oživil povícero Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.