MiAbe Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ahoj všem, včera jsem dával auto do servisu (Porsche Praha Smíchov) s výše uvedenou závadou a vše vyřešeno mazacím tukem. Rozdíl je opravdu znát. Díky za rady - měl jsem střelivo pro neslyšící techniky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Super, až půjdu do servisu tak to taky nechám udělat. A vypadá, že tam půjdu brzy, protože mi "zamrzá" Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Já byl minulý týden a bylo to velice slyšitelné. Čeká se na schválení škodovky, ale měl bych dostat i nový silentblok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Bouchaní od podvozku se projevuje i u naší Fabie.Je to takové klepnutí.Auto bylo v servisu (2dny [emoji20] ).Prý promazali uložení převodovky,ale bohužel se to nezlepšilo.Budu ho tam muset dát znovu,ať se víc snaží.Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2016 Silentblok uvidíš pod baterkou směrem k čelnímu sklu. Jestli něco mazali tak to musí být vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Jj,je vidět,že je tam nějaká bílá vazelína.Každopádně auto klepe dál. [emoji20]Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David 69 Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Ahoj, píši jen poznatek ohledně bouchání (klepání) od podvozku, viz výše vše již mnohokrát popisované. Nebojte se a nedejte se odbýt a jeďte do servisu. V tomto týdnu jsem tak také udělal, vyzbrojen i oním TPI na napatlání vazelínou. Toto napatlání se prý vztahovalo jen na některé vozy (silentbloky) v určitém období výroby a od nějaké doby jsou prý již ony silentbloky (oficiálně "držák uložení převodovky") inovované a v pořádku. Já že bych prý již měl mít silentblok inovovaný, ten že se prý už "mazat" ani nemá a že tedy prozkoumají, co by ono bouchání mohlo dělat (naštěstí mě přijímací technik sdělil, že mě to skutečně dělá a že to slyší, asi nebyl naštěstí hluchý, jak někteří také píší). Zkoumali tyčky stabilizátorů, jejich lůžka, dále prý nakonec rozmontovali celou levou nápravu a že je všechno v pořádku a nikde není žádná vada. Že tedy nakonec skutečně raději vymění a dají nový (prý nějak inovovaný) celý ten silentblok (tzv. "držák uložení převodovky"), což udělali a veškeré bouchání a klepání (hlavně to samozřejmě dělalo na příčných nerovnostech nebo vůbec špatné silnici, přesně tak jak vy též "postižení" píšete) je zázračně pryč a nic neklepe a nebouchá! Jsem tímto tedy skoro přesvědčen, že i u ostatních bude pravděpodobně skutečně nakonec problém v tom silentbloku uložení převodovky. Mějte se a hodně štěstí s případnou opravou (vše bylo samozřejmě provedeno kompletně zdarma v rámci záruky a reklamace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasdu Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Ahojte, vsetci tu popisujete "klepave zvuky",dokonca aj TPI skodovky. Na videach moze byt ten zvuk trochu skresleny. U mna sa na priecnych nerovnostiach a retarderoch prejavuje iny zvuk, nie klepanie, ale nieco ako "zblnkanie" z motorovej casti. Pocut to pri kazdej rychlosti v meste, cize tak do 60km/hod, potom uz motor prehlusuje "zblnknutie". Mate to tiez niekto tak? Dakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 tak jen update - prvni reklamace neprosla ze nic neslysi, v jinem servisu jim to trvalo hodinu jezdeni po meste nez uznali ze to tam fakt mlati, tedy vysledek a doporuceni: - pred navstevou servisu si nekde pobliz najdete misto kde se zvuky jasne projevuji a vytahnete tam rovnou servisaka, i kdyz se mu nebude chtit, - idealne z toho poridte i video z ktrereho bude jasne jaky VIN ma auto a k jakemu datu to je - v privni fazi (pry) vyrobce trva jen na napatlani silentbloku tim sajrajtem, a teprve pokud by se toto casem projevilo jako nedostatecne tak jej vymeni za jiny typ - ano, i po problemech v Rapidovi dava vyrobce i do Fabii vytrvale opet ten puvodni problematicky typ silentbloku, proc nikdo nevi, holt skladove zasoby je potreba resit bez ohledu na to ze je dil prokazatelne problematicky, nakopat nekam.... - udajne o teto zavade prozatim nevedi a je potreba jim rovnou poslat i tu technickou zpravu co s tim maji delat, diky za ni Jinak napatlani pomohlo, aktualne jsou zvuky pryc a je to uplne jiny auto, uvidime za jak dlouho se to ovsem znovu vymacka, fyziku neokecame.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Taky mi to zatím jen napatlali, snad to nějakou dobu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Woe, dvakrat elegantne to teda nevypada. Ale pokud to trvale pomuze... Na nasem aute se klepani zatim neprojevuje, aktualne najeto neco pres 11tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Trvale nevím, ale zatím je klid. Uvidíme na jak dlouho, kéž by navždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Nepríde vám to podozrivé že to iba napatlajú vazelínou aby to vlastne pri dotyku plôch klzlo po sebe. Nieje problém v tom že silenblok je tvrdý a problém je v tom. Zasa aby tá vazelína ho nerozleptala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Zas bych nebyl paranoidni - oni vedi co delaji, pochopitelne s ohledem na co nejnizsi naklady. Ale bezpecnost to ohrozit pochopitelne nesmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Tak jasnačka že bezpečnosť nie, ale financie , záruku to vydrží a za koľko rokov odíte ten silenblok. Či ho tá vazelína nenaleptá guma moc nemiluje oleje a vazelínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Ale prosim ta, existuje XY vazelin vhodnych pre styk s gumou, klud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 (editace) Máš pravdu len aby bola použitá tá správna ..... Musíš sám uznať že 2x profesionálne to nevyzerá. Editováno: 16. Září 2016, autor: Eric_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Zbytečně si už jen hledáš argumenty že je něco špatně. Typů vazelíny, která by mohla naleptat gumu nebo udělat cokoliv jinýho co znehodnotí tu gumu bude jen malý promile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 16. Září 2016 Sdílet Vloženo 16. Září 2016 Nehľadám len diskutujem, mne je to jedno ja mám ticho a bez vazelíny len že to na profi prácu nevyzerá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 Ahojte, vsetci tu popisujete "klepave zvuky",dokonca aj TPI skodovky. Na videach moze byt ten zvuk trochu skresleny. U mna sa na priecnych nerovnostiach a retarderoch prejavuje iny zvuk, nie klepanie, ale nieco ako "zblnkanie" z motorovej casti. Pocut to pri kazdej rychlosti v meste, cize tak do 60km/hod, potom uz motor prehlusuje "zblnknutie". Mate to tiez niekto tak? Dakujem Nazdar pisal som ti SP. Tiez mam skorej pocit ze to je u mna tento zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Pripajam sa. Dnes po výmene celeho komponentu v ktorom sa nachadzal silentblok. Zatial je ticho v aute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hruzič Vloženo 6. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2016 Ahoj. Setkal jsem se s jiným řešením servisu (Jarov). Při opravě po ťukanci jsem jim to tam rovnou nechal i s tím, že v malých rychlostech na příčných nerovnostech se ozývá bouchaní/klepání. Ozývalo se to pravidelně a dlouhodobě, takže jsem to tam dával s čistým svědomím. Po 10 dnech, když jsem si auto vyzvedával, mi technik řekl, že se závada neprojevila. Chvíli jsem držkoval, ale pak jsem odjel s tím, že to natočím na video a ještě se uvidíme, nicméně (asi zázrakem) se o té doby zvuk neozval, takže se zřejmě Škoda vydala směrem oprav "na tajňačku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 no možno tam pri predaji nechali tie dorazy na pred.tlmičoch a nechceli vyzerať,ako blbci ..tak ich vybrali a povedali,že závada sa neprejavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 mne nepomohlo ani namazanie ani vymena robi to stale takze asi to bude uplne ina zavada to zblnknutie mi pride take realne nieco co este neobjavili, kiezby nedali dole len tie dorazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 zdravim, pred par dny jsem byl na prvni garančce a rovnou jsem jim take popsal ten bouchajici zvuk pri nerovnostech od nekud jakoby od ulozeni prevodovky..delal jsem tam chytreho a rikal jsem, ze to pry promazavaji nejakym tukem :-) Pan mi rekl,ze to technik musi projet atd... no a kdyz jsem si pro auto prisel, tak rikal, ze to klepani bylo od vyfuku. ze tam je nejak kryt vyfuku blizko vyfuku a je to nekde u mototru, tak proto ty zvuky vychazeli odtamtud. Nicmene pry nejak vytvarovali a poradne pripevnili ten kryt vyfuku pry :-) je pravda, ze od te doby to neslysim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.