Martab Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Pokud je hnutá i výztuha, tak by to šlo, tažné zařízení pro před a po FL se liší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 hm, na totalku to nevypada… holka zvladla dalsich 800 kilaku a nezdalo se, ze by to nekam tahlo nebo byly citit vibrace… ale uvidi se, az sundaji naraznik a zmeri geo... Bratislava, Pristavny most - v 50kmh se mi podival do kufru Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Pod dno kufru ses díval, jsou plechy kolem rezervy rovné? Pokud ano, mohlo by to dopadnout dobře, pokud jsou "pokrčené", tak to bude minimálně pro pojišťovku ekonomická totálka. Geometrie náprav bude dle mého OK, to už by musel být hodně silný náraz, aby se pohlo uložení nápravy nebo tlumičů, jsou od nárazníku a výztuhy docela daleko. Takže bude záležet, jak bude vypadat zadní čelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Dovnitr jsme koukali, plechy vypadaji ok. Zda se, ze se tam nic nepohnulo, aspon na prvni pohled. Uz jsem objednany do servisu za 10 dni, tak se uvidi. Podle zaznamu z kamery byl naraz v 46kmh, takze to nejspis pobral naraznik a castecne ty 5 dvere... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 (editace) No neviem.. podľa tej fotky je škoda minimálna na takú rýchlosť... u mňa bol náraz v menšej rýchlosti a zvonku tá škoda vyzerala omnoho horšie.. aj z vnútra. Ale možno aj preto, že som v čase nárazu stál na brzde. https://forum.skodahome.cz/topic/137704-fabia-combi-style-12tsi-81kw-brmov-strieborn%C3%BD-%C5%A1%C3%ADp/?do=findComment&comment=2420117 Samozrejme sa menilo aj zadné čelo a aj mi auto narovnávali. Bolo to bez totálky - no mal som podstatne menej kilometrov. Cena opravy bola 3400€. Inak, akurát včera sa mi ozvala poisťovňa, že mi vrátia spoluúčasť... asi sa im konečne po 10 mesiacoch podarilo vymôcť peniaze z macedónskej poisťovne. :) Hlavne, že sa nikomu nič nestalo.. držím palce! Editováno: 19. Září 2020, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 (editace) U me byl naraz v jizde, mozna uz jsem v tu chvili poustel brzdu a mel jen seslaplou spojku, takze nejaka energie sla nejspis do pohybu. Posledni slovo bude mit servis... Editováno: 20. Září 2020, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Mě do služební fabky zezadu přistál land rover, viděl sem ho jak brzdí, tak sem pustil brzdu a trošku popojel asi ještě metr před autem přede mnou a rána. Pouze odnesl nárazník. Maník říkal, ku.va vám to brzdí. Klasické brzdění všech v praze v náhlém zastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Ještě to je rez, nebo jen špína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2020 Sdílet Vloženo 20. Září 2020 Rez na gumove pasce nebo co je to za izolacni vrstvu? Je to nejaky bordel, co tam propadl z kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Na odpis http://www.e-lounsko.cz/zpravy/louny/207940-obrazem-pri-nehode-dvou-aut-a-traktoru-na-silnici-z-mostu-do-loun-se-zranili-ctyri-lide?fbclid=IwAR05BghI8QcZmoRWFCRYON8grs0JPNFfC-7DihYaFsIISqygl6JJcmHs5MI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Rapid Spaceback po čelním střetu s protijedoucím vozem. Rychlost u obou účastníků odhadnuta na 100km/h. Oba řidiči bohužel na místě mrtví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Když s Fabií lovíš zloděje RangeRovera https://www.novinky.cz/krimi/clanek/majitel-pronasledoval-u-prahy-zlodeje-sveho-auta-vuz-ziskal-zpet-40342955#seq_no=1&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=8NFB6gaPjcX-202011230827&source=article-detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Fabka dostane nové kufrové dvere s nápisom.. len by ma zaujímalo, kto to bude v tomto prípade platiť. Z PZP Range Rovera to asi neprejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Teoreticky proč by ne? Pojistka je na auto, ne na řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 V 21. 11. 2020 na 20:07, LukášCBR napsal: Rapid Spaceback po čelním střetu s protijedoucím vozem. Rychlost u obou účastníků odhadnuta na 100km/h. Oba řidiči bohužel na místě mrtví. Bohužel, lidi na toto doplácej cenou nejvyšší.... Alenpozitivní je, že auto bude brzy jako nové. Co jako nové, jako zánovní si ho koupí nový majitel. Auta jsou nesmrtelná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Pouze lehké zranění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Tak to tedy měli velké štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 Hasiči to auto zničili. Celé ho rozstříhali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 2. Duben 2021 Sdílet Vloženo 2. Duben 2021 jop, pohľad na zaplakanie: https://www.facebook.com/HasiciLB1877/posts/3715452088550314 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2021 Taková pěkná ach jo https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/foto/ZDO8ef2a8_1.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Zdroj FB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Jsem jediný, koho nejvíce upoutal ten vrutem přiďelaný držák nápojů? 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 To je nastavovač na tloušku tapecu, zespodu matka nebo výlisek se závitem. Visí volně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_NX_A8_ Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 To bude ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 před 6 hodinami, _NX_A8_ napsal: To je nastavovač na tloušku tapecu, zespodu matka nebo výlisek se závitem. Visí volně. Vidíš, to mě nenapadlo, přitom je to logický. Díky za osvětu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.