Publikováno Září 19, 200618 r Zdravím Octysty, prosím poraďte. Mám Octu s motorem 1.8T 20V r.v. XI.2004 v TP označení motoru ARX (najeto 39.000km). Při delší svižnější jízdě se po zastavení, na volnoběžné otáčky ozývá z levé části motoru (pohled zpředu) pravidelné cvakání. Při studeném motoru ani při pomalé jízdě městem nic není slyšet.
Září 20, 200618 r Autor Záruka končí v listopadu, ale chtěl jsem dělat chytrýho než pojedu do servisu.
Září 20, 200618 r Jo, to cvakání jde z takové manší "krabičky" nalevo. Taky jsem myslel, že to jde z motoru, ale nebylo tomu tak. Jestli to je to, o čem píšu, je to normální...
Září 20, 200618 r Nadobka aktivniho uhli - odcerpava z nadrze oblohu z benzinu presne tak elektromagneticky ventil aktivniho uhli. zadnou zavadu v tom nehledej.
Září 20, 200618 r Ahoj, měl jsem 1,8 t a teď mám 1,8 t RS a mám ještě několik známých co mají tyto vozy - A CVAKÁ NÁM TO VŠEM. Jak bylo výše napsáno - závadu v tom nehledej - je to normální.
Září 20, 200618 r Chlapi, děkuji všem. Já věděl, že na tento motor je 100% spolehnutí. To si piš......
Září 25, 200618 r Ja mam 1,8 20V a to cvakani tam mam taky, vono, kdyz chytnes tu hadicku co do ty krabicky vede, tak cejtis, jak to v ni pulzuje. Toho se neboj.
Říjen 31, 200618 r hello Ja mam 1,6 75kw a cvaka to tam teda poriadne a mam dojem, ze skoro stale.. ale uz mi tiez hovorili v servise, ze to je ok..tak tomu budem verit a uvidime...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.