BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Ahoj nevite jak je mozne ze kamaradovi v oII sviti displeje climatroniku i s vypnutymi svetly a me ne? Chtel bych to nejak zapnout pokud to jde. Me se displeje clinatroniku rozsviti az po zapnuti svetel . Jak je to mozne ? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Sviti mu to, protoze to proste svitit ma. Sviti vzdy, pokud neni Climatronic vyply (na displejich je OFF). Proc to nesviti tobe ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 To bych prave chtel zjistit. Jediny rozdil je te on ma destovy slunecni senzor a ha ne. Doufam ze mi nekdo poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Senzor mam i ja, ale pokud vim, tak to ma svitit i bez nej. Ve VCDS jsem moznost prekodovat to nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Zkusim muj ovladac dat knemu do auta a dam vedet. To mi nejde do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 jeste me napadlo ze bych ho mel spatne zapojeny ?? mel jsem manual klimu a cca rok zpoatky jsem to predelaval na climatronic ale vsechno funguje jak ma tak nevim ze by tam byl nejaky dratek jen pro podsviceni displeje ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 14. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 Tím si měl začít,že máš DODO. To je dost podstatná informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2015 omlouvam se. psal jsem to narychlo takze mam dodelavany climatronic a panel climatronicu mam vw . takže spis asi bych se mel zeptat jestli to v golfech funguje stejne jako ve skodovkach . vyzkousim muj panel u kamarada abych vyloucil chybu v panelu climatronicu pak budu moudřejsi.. jen jsem myslel jestli se nekdo stimto nesetkal.. climatronic jede jak ma naprosto vpohode jen dneska jsem si po roce vsiml ze mu to tam sviti i bhez svetelk tak mi to nedalo a ptam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tak zjisteno. vw ovladač climatronicu nesviti pro dennim sviceni jako škodovacky. zkousel jsem muj u kamarada v aute a nic a jeho v mojem sviti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 A když máš zapnutý světla a VW climatronic vypneš (na displejích OFF), tak zůstanou displeje svítit nebo taky zhasnou jako u škodováckýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 (editace) zhasnou taky . no sezenu zakladni desku ze škodovackeho a predelam to..asi jedine řešeni.. jedine minus ze mam predelanou bvarvu podsviceni tak to budu muset prepajovat vsechno a doufam že na škodovacke desce rozsvitim prostředni kolečko s tlacitky ON/OFF Editováno: 17. Říjen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 To vsechno jen kvuli podsviceni displeju pres den? To bych se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Noooo dá se řict spis jsem zkousel otočit tu folii na displeji aby byl displej tmavy a svitily jen cislice ale kdyz displeje nesviti např pri dennim sviceni tak to nejde moc videt..proto resim aby displeje svitily porad proste aby to bylo podobnejsi maxidotu mam displejky podsvicene bilyma ledkama tak by to nemuselo byt spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Aha, tak potom to asi smysl ma. Nemuselo by to byt spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Přesně tohle invertování displejů climatronicu mam taky v plánu, nemohl bys kdyžtak vyfotit jak to reálně vypadá, bíle podsvícený? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 pošlu fotečku až to dodelam ano ? zatim jsem testoval displejky na tom vw climatroniku a tam to neni moc pekne.. maji vtom displeji neco zbarveneho trosku do modra tak misto černe to ma modry nadech ale skodovacke vypadaji lip.. predelam to do skodovacke desky a poslu foto jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 No já myslim že displeje jako takový (a vlastně celej HW) budou úplně stejný a climatroniky se liší jenom barvou podsvícení a firmwarem, kterej mění logiku podsvícení a některé funkce (jako třeba funkci a indikaci tlačítka OFF), takže by mi úplně stačila fotka z bíle podsvícenýho invertovanýho displeje vw climatronicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 taky jsem si to myslel ale kdyz otočim folii na displeji z vw tak jak rikam je to jakoby domodra i kdyz je to zhasnute... kdyz otočim na skodovackem displeji folii tak je to zhasnute uplne černe... takže nejaky rozdil ve folii bude ne jen v podsviceni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Aha, tak to by mě nenapadlo, že vyráběj různý displeje pro modrý a zelený podsvícení.. Tak jsem zvědavej, až je vyměníš za škodovácký.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 (editace) Tak uz to mam. Displeje podsvicene bilyma led. Ale mozna by to chtelo sehnat nebo nejak vymyslet folie z jineho displeje. Neni to uplne cerne jako maxidot ale neni to spatne Editováno: 27. Říjen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 (editace) Jinak zakladni deska klimatroniku je skodovacka i displeje skodovacke. Jen obal je vw libi se mi vic ke columbusu takze se museli pridat ledky a odpory na prostredni kolecko. Onoff funguje dual tlacitko ne Editováno: 27. Říjen 2015, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Ty jo to vypadá moc pěkně, k tomu se asi brzo taky odhodlám Takže jsi jen sloupnul ty vrchní polarizační fólie z displejů, otočil je a nalepil zpátky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 27. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 juju opatrne sloupnul a otočil ale nelepil jsem to zpatky nechal jsem to na nem jen položene nemam na to lepidlo zatim... asi by to chtelo neco cim se lepi sklička displeju na mobilu .mozna to UV lepidlo ale kdovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Biggy a byla by nějaká možnost ty displeje teploty udělat tak, aby bylo pozadí černé a ta čísla zelená? Jen teoreticky přemýšlím, že by to k mému zelenému interiéru bylo nejlepší řešení. Jo a ještě info k tomu prostřednímu tlačítku - já myslel ze stačí jen doletovat LEDky a ty píšeš ještě nějaké odpory? Jinak super předělávka, obdivuju když někdo něco podobného umí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 každá barva led má jiný proud, takže se musí vyměnit předřadný odpor odpovídající barvě, jinak by ti to mohlo svítít míň/víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.