Přejít na obsah

Displeje climatroniku oII predface

BiGGy

Doporučené příspěvky

omlouvam se. psal jsem to narychlo takze mam dodelavany climatronic a panel climatronicu mam vw  . takže spis asi bych se mel zeptat jestli to v golfech funguje stejne jako ve skodovkach . vyzkousim muj panel u kamarada abych vyloucil chybu v panelu climatronicu pak budu moudřejsi.. jen jsem myslel jestli se nekdo stimto nesetkal.. climatronic jede jak ma naprosto vpohode jen dneska jsem si po roce vsiml ze mu to tam sviti i bhez svetelk tak mi to nedalo a ptam se 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zhasnou taky . no sezenu zakladni desku ze škodovackeho a predelam to..asi jedine řešeni.. jedine minus ze mam predelanou bvarvu podsviceni tak to budu muset prepajovat vsechno a doufam že na škodovacke desce rozsvitim prostředni kolečko s tlacitky ON/OFF 

Editováno: , autor: BiGGy
Odkaz ke komentáři

Noooo dá se řict :D spis jsem zkousel otočit tu folii na displeji aby byl displej tmavy a svitily jen cislice ale kdyz displeje nesviti např pri dennim sviceni tak to nejde moc videt..proto resim aby displeje svitily porad :) proste aby to bylo podobnejsi maxidotu :) mam displejky podsvicene bilyma ledkama tak by to nemuselo byt spatne 

lcdinv4.jpglcdinv2.jpglcdinv3.jpg

Odkaz ke komentáři

pošlu fotečku až to dodelam ano ? zatim jsem testoval displejky na tom vw climatroniku a tam to neni moc pekne.. maji vtom displeji neco zbarveneho trosku do modra tak misto černe to ma modry nadech ale skodovacke vypadaji lip.. predelam to do skodovacke desky a poslu foto jak to bude vypadat.

Odkaz ke komentáři

No já myslim že displeje jako takový (a vlastně celej HW) budou úplně stejný a climatroniky se liší jenom barvou podsvícení a firmwarem, kterej mění logiku podsvícení a některé funkce (jako třeba funkci a indikaci tlačítka OFF), takže by mi úplně stačila fotka z bíle podsvícenýho invertovanýho displeje vw climatronicu.. ;)

Odkaz ke komentáři

taky jsem si to myslel ale kdyz otočim folii na displeji z vw tak jak rikam je to jakoby domodra i kdyz je to zhasnute... kdyz otočim na skodovackem displeji folii tak je to zhasnute uplne černe... takže nejaky rozdil ve folii bude ne jen v podsviceni... 

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 6 měsíců později...

Biggy a byla by nějaká možnost ty displeje teploty udělat tak, aby bylo pozadí černé a ta čísla zelená? Jen teoreticky přemýšlím, že by to k mému zelenému interiéru bylo nejlepší řešení.

Jo a ještě info k tomu prostřednímu tlačítku - já myslel ze stačí jen doletovat LEDky a ty píšeš ještě nějaké odpory?

Jinak super předělávka, obdivuju když někdo něco podobného umí!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...