Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojda znalci Superbu.

Mám dotaz ohledně Columbuse. Koupil jsem rok 2010 11. měsíc a chci se zeptat, co by bylo potřeba a zda vůbec něco shánět na propojení telefonu do Columbusu. Mám u volantu připojené HF Parrot 3110 a to funguje, ale nejde mi do hlavy, proč je ještě na Columbusu tlačítko Phone a pokud ho zmáčku, tak mi jen zapne funkci MUTE a přestane hrát rádio. Pokud mám spárováno s Parrotem, tak mi to samé udělá Parrot, tak na co tam ta funkce je??? Je možné že tam nemám nějakou řídící jednotku a pokud bych ji koupil a věděl kam ji připojit, tak jaké bude vylepšení?

Děkuji za info.

Nemas v aute originál HF. Funkce si najdi. nejvyssi stupen original HF je GSM III Premium.

• Autor

OK. Děkuju moc za info. Je potřeba ještě pak někde něco nakodovat a kolik to umí spárovat telefonů prosím?? Díky moc za rady. Víťa.

ano je třeba kodovat - např gateway, centrální elektriku atd. Spáruješ jen jeden telefon s tím, že v paměti jich můžeš mít 3 nebo 5 ke kterým se hned připojuje pokud zapneš zapalování.

• 1 rok později...
  • Autor

Ahoj. Tak uz mam hotovo. Jednotka 3c8035730E. Vyzkousen telefon iphone 5 pripojim pouze jako hansfree stejne tak i lenovo ale samsung S4 mini jako premium pres rSAP a to uz je neco. SMS na maxidotu wifi v aute a podobne. Proste super. Skoda ze nejde pripojit i muj Iphone. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.