Magous Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Dobrý den, mám problém s centrálním zamykáním. Před pár lety jsem si dodatečně do Fabie II 1.2 HTP nechal namontovat centrál od firmy tss group. Všechno fungovalo až poslední týden, když chci auto odemknout pomoci dálkového ovladače tak se auto odemkne ale ihned take hned zamkne. Takhle se to opakuje několikrát třeba i 5x až do doby kdy se auto odemkne a zůstane odemčené, nebo pokud rychle neotevřu dveře dokud se auto zase nezakmne. Zkoušel jsem dálkový ovladač znovu naprogramovat (5x zap/vyp zapalovaní, 5x bliknou směrovky a pak se má zmačknout tlacitko na ovladaci a je hotovo) dle přiloženého návodu ale chyba se stále vyskytuje. Nevím si rady, nesetkal se někdo s podobnout chybou, nebo neví co stímm krom doporučení servisu ? Děkuji předem za odpovědi. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Magous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Vyzkoušej odpojit na půl hodiny autobateterii a nebo vytáhni pojistku od centrálu. Když ti to nepomůže, tak si tam nech dát originální centrál. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: ales-r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Dopajali ti iba dialkove alebo aj motorceky? ak aj motorceky tak mozno v niektorom 5 vodicovom blbnu kontakty. v prednych dverach zvyknu byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Ahoj,mám takový dojem,že to jsou usměrnovací diody v háji. Neznám ten centrál,chce to mrknout do schématu pokud jsou namontované. Ale sven01 může mít pravdu,dělaj to i ovládací motorky předních dveří. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Ani ty kontakty nemusí zlobit. Může to být tím, že se jeden z pětidrátových motorů (dávají se do dveří ze zámkem) nepřestaví úplně. Nevím, jak máš ty motorky upevněné ve dveřích, ale někdy stačí, když se jen uvolní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magous Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Dobrý den, všem děkuji za rady, nakonec jsme to doma opravili. Zjistili jsme pomocí klíče, že na straně spolujezdce není motorek vpořádku, respektive po rozebrání tapecirunku jsme malinko posunuli táhlo zamykacího zařízení a vše fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.