Boleslavák Vloženo 22. Březen 2018 Sdílet Vloženo 22. Březen 2018 Zkus pana Macha z Pískové Lhoty stříká výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 zdarec..pristi vikend budu v Brne..tak kdyby mel nekdo zajem z okoli Brna o monte carlo doplnky tak dejte vedet..Kromě fajn ceny byste to meli i bez poštovneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Bakic Vloženo 30. Květen 2018 Sdílet Vloženo 30. Květen 2018 Zdravím, riešil už niekto zápis spojlerov Monte Carlo do TP na slovensku? Nakoľko sa zmení dĺžka auto. Čo je k tomu potreba?Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 To slyším poprve, ze by se to mělo zapisovat do TP. A délka auta si myslim, ze se nezmění a pokud ano tak možná o 1cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Je to i v manuálu, Přední spoiler prodlouží auto o 21mm: https://www.spoilercentrum.cz/files/attachments/mn-predek-sk26.pdf (strana 12) v případě zadního difuzoru je to 13mm https://www.spoilercentrum.cz/files/attachments/mn-zadek-sk26x.pdf (opět 12) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Diely z fabriky a original prislusenstva Skoda,podliehaju globalnej homologizacii,takze ich uz raz homologoval vyrobca.Ziadny zapis do TP teda nieje potrebny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Ale tady se nezapisují přímo díly, ale změna délky vozidla (křídlo nebo prahy tuto poznámku v manuálu k instalaci nemají, resp nenašel jsem ji tam). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Tie mm su v tolerancii vyrobcu,netreba nic riesit.Ten uz to davno pred uvedenim modelu spravil za Vas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Tak schválně. Přikládám svůj TP s MC paketem od výroby pro porovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 podle TP je monte o 9cm delsi :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Asi jsem chodil do jine skoly me vychazi rozdil jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Je jedno jestli vychází 9 nebo 5cm, podstatné je, že tam ten rozdíl je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumpo Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Presne... ono jako mit nebo nemit 5cm je nekdy dost zasadni rozdil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wax Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 ahoj koupil jsem mc spoiler na střechu a nedostal jsem atest nevíte kde ho sehnat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Tam kde jsi ho koupil, a pak by měl být na výrobku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Tak už mám kompletní předek ? Teď ještě zadek... Před... A po... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenys73 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Montáž předního lízátka je mi jasná, je zde i uvedena. Ale ten zadní horní spoiler? Ten se jak montuje?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Hledej zdehttps://wirer.sk/f3_kridlo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 nevi nekdo cim se lisi 6V0071606 https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-spoiler-pod-predni-naraznik-original-9469cz1104/ a 6V0807795 https://www.spoilercentrum.cz/produkty/spoiler-predniho-narazniku-monte-carlo-fabia-iii-6v0807795/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 (editace) 6V0 071 606 je lišta ze Sport Paketu kdy střední část je černá a kraje mají být lakované barvou vozu (tak jak u toho bílého auta co tam mají fotku). Navíc i v popisu je tam napsáno "dodáván v přípravě pro lakování" takže by to stálo minimálně za dotaz. EDIT: Editováno: 3. Srpen 2019, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 aha, to jsem nevedel ze existuje vubec, vsechny fabie co jsem zatim s temahle plastovyma doplnkama videl byly MC a tudiz je mely cerne. koukam ze i kody tech prahovych list a difusoru jsou jine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Jo, tvarově by to mělo odpovídat, ono těch paketů moc nejezdí (ať už je to tento Sport, nebo Red&Gray). MC by mělo mít ty díly v Black Magic (ať kdyžtak někdo potvrdí), takže pokud koupíš ten Sport Paket pro Black Magic, mělo by to být vzhledově stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Intersio Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Zdravím Vás, prosím chtěl jsem se zeptat ohledně montáže plastového packetu monte carlo. Vlastním trojkovou fabii style před FL a chtěl bych z ní "udělat" monte carlo. Ptal jsem se v autorizovaném servise v Ostravě ohledně montáže, pán se kterým jsem to řešil moc nevěděl a tvrdil mi, že k té montáži jsou třeba i nárazníky aby bylo možné lízátko, difuzor a boční prahové nástavce namontovat. Nemyslím si, že by se vyráběla jiná kastle pro MC a pro klasické fabie, vlastně i z tohoto vlákna jsem pochopil, že si lidi dodatečnou montáž dělají. Čili má otázka zní, lze to namontovat na i na klasickou trojkovou fábii nebo je opravdu třeba i speciálních nárazníku? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Lze namontovat i na klasickou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 ja mel obyc fabku a dodelaval jsem si doplnky monte carlo sam..a zadny narazniky jsem menit nemusel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.