Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zkus pana Macha z Pískové Lhoty stříká výborně.

• 1 měsíc později...

zdarec..pristi vikend budu v Brne..tak kdyby mel nekdo zajem z okoli Brna  o monte carlo doplnky tak dejte vedet..Kromě fajn ceny byste to meli i bez poštovneho 

12DC4E2F-8E1A-4DBA-A804-5732FE5BA39B.jpeg

816D9E0B-F4FE-4131-B8DA-34E281979188.jpeg

• 4 týdny později...

Zdravím, riešil už niekto zápis spojlerov Monte Carlo do TP na slovensku? Nakoľko sa zmení dĺžka auto. Čo je k tomu potreba?

Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku

To slyším poprve, ze by se to mělo zapisovat do TP. A délka auta si myslim, ze se nezmění a pokud ano tak možná o 1cm

Diely z fabriky a original prislusenstva Skoda,podliehaju globalnej homologizacii,takze ich uz raz homologoval vyrobca.Ziadny zapis do TP teda nieje potrebny.

Ale tady se nezapisují přímo díly, ale změna délky vozidla (křídlo nebo prahy tuto poznámku v manuálu k instalaci nemají, resp nenašel jsem ji tam).

Tie mm su v tolerancii vyrobcu,netreba nic riesit.Ten uz to davno pred uvedenim modelu spravil za Vas.

Tak schválně. Přikládám svůj TP s MC paketem od výroby pro porovnání.63AC6DDA-377C-43EB-83FE-C7B881874853.thumb.jpeg.3224302bffdb212aeedf61766efa64f4.jpeg

podle TP je monte o 9cm delsi :-)) TP.thumb.jpg.249a2c3c8151bc857e97191e3eac2b4b.jpg

Asi jsem chodil do jine skoly me vychazi rozdil jiny:D

Je jedno jestli vychází 9 nebo 5cm, podstatné je, že tam ten rozdíl je :)

Presne... ono jako mit nebo nemit 5cm je nekdy dost zasadni rozdil:D

• 1 měsíc později...

ahoj koupil jsem mc spoiler na střechu a nedostal jsem atest nevíte kde ho sehnat ?

Tam kde jsi ho koupil, a pak by měl být na výrobku.

• 7 měsíců později...

Tak už mám kompletní předek ?

Teď ještě zadek...

Před...

20190318_152833.thumb.jpg.57d32eb848c19d96791a8c097c8621d7.jpg

A po...

20190318_153338.thumb.jpg.705c772001f13306468a7b7b431e8892.jpg

Montáž předního lízátka je mi jasná, je zde i uvedena. Ale ten zadní horní spoiler? Ten se jak montuje?? Díky.

• 4 měsíce později...

6V0 071 606 je lišta ze Sport Paketu kdy střední část je černá a kraje mají být lakované barvou vozu (tak jak u toho bílého auta co tam mají fotku). Navíc i v popisu je tam napsáno "dodáván v přípravě pro lakování" takže by to stálo minimálně za dotaz.

EDIT:

image.thumb.png.a714d05ab61fc2a304146d8f585c58e6.png

Upraveno od Martab

aha, to jsem nevedel ze existuje vubec, vsechny fabie co jsem zatim s temahle plastovyma doplnkama videl byly MC a tudiz je mely cerne. koukam ze i kody tech prahovych list a difusoru jsou jine

Jo, tvarově by to mělo odpovídat, ono těch paketů moc nejezdí (ať už je to tento Sport, nebo Red&Gray). MC by mělo mít ty díly v Black Magic (ať kdyžtak někdo potvrdí), takže pokud koupíš ten Sport Paket pro Black Magic, mělo by to být vzhledově stejné.

• 2 týdny později...

Zdravím Vás,

prosím chtěl jsem se zeptat ohledně montáže plastového packetu monte carlo. Vlastním trojkovou fabii style před FL a chtěl bych z ní "udělat" monte carlo. Ptal jsem se v autorizovaném servise v Ostravě ohledně montáže, pán se kterým jsem to řešil moc nevěděl a tvrdil mi, že k té montáži jsou třeba i nárazníky aby bylo možné lízátko, difuzor a boční prahové nástavce namontovat. Nemyslím si, že by se vyráběla jiná kastle pro MC a pro klasické fabie, vlastně i z tohoto vlákna jsem pochopil, že si lidi dodatečnou montáž dělají.

Čili má otázka zní, lze to namontovat na i na klasickou trojkovou fábii nebo je opravdu třeba i speciálních nárazníku?

Děkuji za odpověď.

Lze namontovat i na klasickou.

ja mel obyc fabku a dodelaval jsem si doplnky monte carlo sam..a zadny narazniky jsem menit nemusel..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.