Szmek Vloženo 21. Listopad 2015 Vloženo 21. Listopad 2015 Zdravím. Nahrál jsem do Columba nové mapy a po nahrání a restartování mi zmizelo uvodní logo. Celkově sice najíždí rychleji ale místo loga mám jen černou obrazovku s hodinama. Akorát když chci odblokovat obraz nebo auktualizovat FW který mám starý ještě a restartuju radio tak mi vubec nenajíždí to botovací menu s červenými pruhy. Prostě stále černá obrazovka a nevídím co mi načítá a co ne. Díky moc za rady Citovat
h2o Vloženo 21. Listopad 2015 Vloženo 21. Listopad 2015 Logo zmizne zasahem do firmware. Pr. odblokem obrazu, pokus o zmenu bootovaciho loga a podobne. Taky to dela spatna uprava pri kopirovani map z sd karty. Po nahrani map neni duvod restartovat colombus. Citovat
Szmek Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Vloženo 21. Listopad 2015 Už se mi to povedlo vyřešit a vše zase funguje. Děkuji Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.