Szmek Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Zdravím. Nahrál jsem do Columba nové mapy a po nahrání a restartování mi zmizelo uvodní logo. Celkově sice najíždí rychleji ale místo loga mám jen černou obrazovku s hodinama. Akorát když chci odblokovat obraz nebo auktualizovat FW který mám starý ještě a restartuju radio tak mi vubec nenajíždí to botovací menu s červenými pruhy. Prostě stále černá obrazovka a nevídím co mi načítá a co ne. Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Logo zmizne zasahem do firmware. Pr. odblokem obrazu, pokus o zmenu bootovaciho loga a podobne. Taky to dela spatna uprava pri kopirovani map z sd karty. Po nahrani map neni duvod restartovat colombus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Szmek Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Už se mi to povedlo vyřešit a vše zase funguje. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.