Duben 1, 200817 r Prostě si najeď na skoda-auto.cz a tam si do té své nockie stáhni potřebný soft Ten soft som nenasiel, ako sa to vola? Nenajde sa link? Upraveno Duben 1, 200817 r od Plešo
Duben 1, 200817 r Někdy mi vy nováčci přijdete jak ve školce všechno hned, sem, tady...zkoušel jsi třeba hledání na těch stránkách?! TADY
Duben 2, 200817 r Někdy mi vy nováčci přijdete jak ve školce všechno hned, sem, tady...zkoušel jsi třeba hledání na těch stránkách?!TADY Skoušel.....nenašel....
Duben 3, 200817 r Prosim nevie mi nikto zohnat manual k navigacii nexus v slovencine ,alebo cestine. http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Do...Navigace_A5.pdf
Duben 4, 200817 r Asi takhle, mám OII už 3 roky a za rok mi končí leasing. Nedávno jsem od kolegy koupil takovej krám Acer, kterej sice má mapy o.k., ale zase je to uživatelsky tak nepřátelský zařízení, že se s tím prostě nedá existovat. Takže pokud něco koupím, tak z druhý ruky a ten Nexus mi za 10 t. připadá jako optimum. Ovšem jezdím v létě hlavně Chorvatsko a to prý Nexus nemá. Je to pravda ? Co se toho Columbuse týče, tak to asi bude pěkná šupa, což ? Vzhledem k tomu, že to auto tak max. za rok a půl vypálím do světa, nechci už do něj moc investovat. V Nexusu vidim jediné plus a to že to dobře vypadá+zobrazení na Maxi-dotu.....ale jinak z mapami Od doby co jsem koupil PDA Fujitsu Siemens N560 s intergr.GPS a stáhnutím do něj komplet.nejnovějšího TomToma(komplet.mapy všech států) jsem Nexuse nezapnul,takže to mám jako dražší,hezčí rádio a už ani do příšt.auta origo Navi nechci,to radši ty peníze investuju do nějaké bomba muziky.....používám jí stejně jen v zahraničí a v tomhle na TomToma Nexus.mapy nemaj ani omylem.......mám ted od známého nejnovější aktualizaci map i v Nexusu a spousta tam toho neni co bylo už v TomTomu ve 2007(hlavně číslování domů,nové kruháče,nové satelit.bydlení které už bylo dokončeno tak před.rokem a mnoho dalšího). Viz.kamarád..ten nejdřív pořídil na cesty do OII orig.přístroj TomTom,pak když viděl u nás ostatních co máme Nexuse,Columbuse apod.tak i tak přes naše rady at to nedělá že jen vyhodí prachy si taky sehnal z druhý ruky Nexuse(za 9000kč)....nejdřív nadšen(spíše jen vzhledem)..po pár cestách mimo ČR zas vyndal ze šuplíku TomToma a dal nám za pravdu. Upraveno Duben 4, 200817 r od karlos3
Duben 10, 200817 r To moc k smíchu není, spíš smutné Mohu přispět se svou troškou? Našel jsem, naistaloval, spustil na pozadí a ........... nic. Dál si to na Maxidotu ukazuje jen čísla. Nemůže být problém ve fimwaru auta? Mam O2 Combi 4x4 2,0 TDi z roku 2006 a tlf Nokia N95. Jake jsou vaše zkušenosti? Dík. Upraveno Duben 10, 200817 r od Bartulik
Duben 11, 200817 r Mohu přispět se svou troškou? Našel jsem, naistaloval, spustil na pozadí a ........... nic. Dál si to na Maxidotu ukazuje jen čísla. Nemůže být problém ve fimwaru auta? Mam O2 Combi 4x4 2,0 TDi z roku 2006 a tlf Nokia N95. Jake jsou vaše zkušenosti? Dík. Na těch stránkách zapomněli napsat, že to běhá jen s jednotkami MR2008....no drobnost, ale řekl bych, že docela důležitá..... Upraveno Duben 11, 200817 r od ferda25
Duben 13, 200817 r Můžu se zeptat, jak vypadá konektor na aux do nexuse a na které piny je potřeba přivést signál - stereo z mp3 přehrávače. A kde se dá koupit ten konektor? Dík za odpovědi.
Duben 14, 200817 r Do Nexuse dostaneš AUX jen tímto konektorem. Cena je cca od 300Kč. Upraveno Duben 14, 200817 r od Fan!s
Duben 15, 200817 r Na těch stránkách zapomněli napsat, že to běhá jen s jednotkami MR2008....no drobnost, ale řekl bych, že docela důležitá..... Taky tak, nefunguje......da sa nejakym sposobom updatnut ten firmware v Nexuse?
Duben 15, 200817 r Taky tak, nefunguje......da sa nejakym sposobom updatnut ten firmware v Nexuse? No a na co ti bude nový firmware v Nexusu, když problém je se starou jednotkou HF. Tak to jsem nějak nepobral.....
Duben 17, 200817 r Ahoj, mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-)
Duben 17, 200817 r Ahoj,mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-) Hustej týpek, držim palce, až to zmákneš, nechám si to od Tebe předělat
Duben 20, 200817 r Do Nexuse dostaneš AUX jen tímto konektorem. Cena je cca od 300Kč. a mas nejakou adresu kde s etohle da zakoupit? Nebo se dela i neco kde je na konci jack 3,5mm? Treba pro pripojeni maleho Mp3 prehravace?
Duben 22, 200817 r Tak třeba tady AUX. Nic, co by mělo na druhé straně Jacka jsem neviděl. Upraveno Květen 29, 200817 r od Fan!s
Duben 28, 200817 r a mas nejakou adresu kde s etohle da zakoupit?Nebo se dela i neco kde je na konci jack 3,5mm? Treba pro pripojeni maleho Mp3 prehravace? Do těch chinchů se dá napojit kabel co má na jedný straně chinche a ma druhý jack. Nebo jestli to je dlouhý ten kabel tak můžeš ustřihnout ty konektory a dát tam místo toho jack. BTW: dá se někde sehnat jen samotnej konektor do navigace - ten obdélníkovej?
Duben 28, 200817 r Ahoj,mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-) Tak to bude asi chtít hodně revers engineeringu. Nejspíš to budeš muset rozebrat a najít nějakou konzoli - možná seženeš nějakej servisní manuál kde bude dokumentace rozhraní. V horším případě budeš muset odpájet součástky a získat z nich informace externě a pak zpětně zjistit jak to vlastně funguje. Je ale možný že v tom je třeba nějaký linux, pak by to nemuselo být tak těžké. Já s tím nemám zkušenost, jen jsem se zamyslel jak by to asi mohlo jít...
Duben 28, 200817 r Poraďte mi, kde se dá stáhnout návod k navigaci Nexus, koupili jsme škodovku a návod k navigaci není.
Duben 29, 200817 r pošli mi via SZ Tvůj e-mail a já Ti jí pošlu, mám jí staženou v PDF.. a navrhuju zamknout Upraveno Duben 29, 200817 r od superfatty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.