mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Prostě si najeď na skoda-auto.cz a tam si do té své nockie stáhni potřebný soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ten program si musiš zapnout sam se nezapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plešo Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Prostě si najeď na skoda-auto.cz a tam si do té své nockie stáhni potřebný soft Ten soft som nenasiel, ako sa to vola? Nenajde sa link? Editováno: 1. Duben 2008, autor: Plešo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Někdy mi vy nováčci přijdete jak ve školce všechno hned, sem, tady...zkoušel jsi třeba hledání na těch stránkách?! TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plešo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Někdy mi vy nováčci přijdete jak ve školce všechno hned, sem, tady...zkoušel jsi třeba hledání na těch stránkách?!TADY Skoušel.....nenašel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tady máš kolečko, červený, jinak už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cujo Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Prosim nevie mi nikto zohnat manual k navigacii nexus v slovencine ,alebo cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Prosim nevie mi nikto zohnat manual k navigacii nexus v slovencine ,alebo cestine. http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Do...Navigace_A5.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 (editace) Asi takhle, mám OII už 3 roky a za rok mi končí leasing. Nedávno jsem od kolegy koupil takovej krám Acer, kterej sice má mapy o.k., ale zase je to uživatelsky tak nepřátelský zařízení, že se s tím prostě nedá existovat. Takže pokud něco koupím, tak z druhý ruky a ten Nexus mi za 10 t. připadá jako optimum. Ovšem jezdím v létě hlavně Chorvatsko a to prý Nexus nemá. Je to pravda ? Co se toho Columbuse týče, tak to asi bude pěkná šupa, což ? Vzhledem k tomu, že to auto tak max. za rok a půl vypálím do světa, nechci už do něj moc investovat. V Nexusu vidim jediné plus a to že to dobře vypadá+zobrazení na Maxi-dotu.....ale jinak z mapami Od doby co jsem koupil PDA Fujitsu Siemens N560 s intergr.GPS a stáhnutím do něj komplet.nejnovějšího TomToma(komplet.mapy všech států) jsem Nexuse nezapnul,takže to mám jako dražší,hezčí rádio a už ani do příšt.auta origo Navi nechci,to radši ty peníze investuju do nějaké bomba muziky.....používám jí stejně jen v zahraničí a v tomhle na TomToma Nexus.mapy nemaj ani omylem.......mám ted od známého nejnovější aktualizaci map i v Nexusu a spousta tam toho neni co bylo už v TomTomu ve 2007(hlavně číslování domů,nové kruháče,nové satelit.bydlení které už bylo dokončeno tak před.rokem a mnoho dalšího). Viz.kamarád..ten nejdřív pořídil na cesty do OII orig.přístroj TomTom,pak když viděl u nás ostatních co máme Nexuse,Columbuse apod.tak i tak přes naše rady at to nedělá že jen vyhodí prachy si taky sehnal z druhý ruky Nexuse(za 9000kč)....nejdřív nadšen(spíše jen vzhledem)..po pár cestách mimo ČR zas vyndal ze šuplíku TomToma a dal nám za pravdu. Editováno: 4. Duben 2008, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 To moc k smíchu není, spíš smutné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartulik Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 (editace) To moc k smíchu není, spíš smutné Mohu přispět se svou troškou? Našel jsem, naistaloval, spustil na pozadí a ........... nic. Dál si to na Maxidotu ukazuje jen čísla. Nemůže být problém ve fimwaru auta? Mam O2 Combi 4x4 2,0 TDi z roku 2006 a tlf Nokia N95. Jake jsou vaše zkušenosti? Dík. Editováno: 10. Duben 2008, autor: Bartulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) Mohu přispět se svou troškou? Našel jsem, naistaloval, spustil na pozadí a ........... nic. Dál si to na Maxidotu ukazuje jen čísla. Nemůže být problém ve fimwaru auta? Mam O2 Combi 4x4 2,0 TDi z roku 2006 a tlf Nokia N95. Jake jsou vaše zkušenosti? Dík. Na těch stránkách zapomněli napsat, že to běhá jen s jednotkami MR2008....no drobnost, ale řekl bych, že docela důležitá..... Editováno: 11. Duben 2008, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajchl Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Můžu se zeptat, jak vypadá konektor na aux do nexuse a na které piny je potřeba přivést signál - stereo z mp3 přehrávače. A kde se dá koupit ten konektor? Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Do Nexuse dostaneš AUX jen tímto konektorem. Cena je cca od 300Kč. Editováno: 14. Duben 2008, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plešo Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Na těch stránkách zapomněli napsat, že to běhá jen s jednotkami MR2008....no drobnost, ale řekl bych, že docela důležitá..... Taky tak, nefunguje......da sa nejakym sposobom updatnut ten firmware v Nexuse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Taky tak, nefunguje......da sa nejakym sposobom updatnut ten firmware v Nexuse? No a na co ti bude nový firmware v Nexusu, když problém je se starou jednotkou HF. Tak to jsem nějak nepobral..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nasty Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ahoj, mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ahoj,mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-) Hustej týpek, držim palce, až to zmákneš, nechám si to od Tebe předělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bionafta Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Do Nexuse dostaneš AUX jen tímto konektorem. Cena je cca od 300Kč. a mas nejakou adresu kde s etohle da zakoupit? Nebo se dela i neco kde je na konci jack 3,5mm? Treba pro pripojeni maleho Mp3 prehravace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) Tak třeba tady AUX. Nic, co by mělo na druhé straně Jacka jsem neviděl. Editováno: 29. Květen 2008, autor: Fan!s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajchl Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 a mas nejakou adresu kde s etohle da zakoupit?Nebo se dela i neco kde je na konci jack 3,5mm? Treba pro pripojeni maleho Mp3 prehravace? Do těch chinchů se dá napojit kabel co má na jedný straně chinche a ma druhý jack. Nebo jestli to je dlouhý ten kabel tak můžeš ustřihnout ty konektory a dát tam místo toho jack. BTW: dá se někde sehnat jen samotnej konektor do navigace - ten obdélníkovej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajchl Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Ahoj,mám O2 teprve pár dní, ale čím dál víc mi vadí grafické rozhraní Nexusu. Nejraději bych si jej upravil sám (sofistikovaně; grafiku mám v popisu práce). Máte někdo praktickou zkušenost s takovýmto zásahem? Respektive, lze to vůbec? Díky. :-) Tak to bude asi chtít hodně revers engineeringu. Nejspíš to budeš muset rozebrat a najít nějakou konzoli - možná seženeš nějakej servisní manuál kde bude dokumentace rozhraní. V horším případě budeš muset odpájet součástky a získat z nich informace externě a pak zpětně zjistit jak to vlastně funguje. Je ale možný že v tom je třeba nějaký linux, pak by to nemuselo být tak těžké. Já s tím nemám zkušenost, jen jsem se zamyslel jak by to asi mohlo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajchl Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Poraďte mi, kde se dá stáhnout návod k navigaci Nexus, koupili jsme škodovku a návod k navigaci není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 (editace) pošli mi via SZ Tvůj e-mail a já Ti jí pošlu, mám jí staženou v PDF.. a navrhuju zamknout Editováno: 29. Duben 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.