mischicka Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 Tím to není, je to o podrobnosti map. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huggo Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Stáhnul jsem mapy z uvedené aresy, vypálil přes clone cd na normální verbatimku a vše maká jak má. Nejen ČR, ale i Německo a Benelux. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Da se u nexuse nejak ovlivnit doba nez prepocte trasu ? kdyz mu odbocim z trasy (umyslne - vim ze se tam dostanu lip) a on me nuti cca 10 km porad se otocit ,i kdyz mu dam ukoncit navadeni a znovu start ? Jinak ty mapy CR-Polsko 2008-9 nejsou jeste vychytane,dnes me zase poslal do prahy 10,misto nastavene P4...(ja se v praze nevyznam ikdyz mam prazskou znacku..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribyl Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 zdravím, bylo by možné Vás poprosit o vypalení těchto map?? odměna jistá, můj mail: Pribyl.zfp@seznam.cz díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Tak jsem o víkendu jel do Rakouska na Kaprun a musím říct, zlatej TomTom. Měl jsem puštěné obě navigace a mapy Nexuse jsou opravdu nedokonalý, neúplný. Na průjezdní mapě úplně chybí některé oblasti, kudy vedou hlavní průtahy. Nepodařilo se mi přemluvit Nexuse, aby přepočítal trasu a netahal mě pořád na dálnici. Jsem z něj docela zklamanej. Pokud bych měl jet jen podle Nexuse, tak vedle na sedadle leží papírová mapa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Nexus je mizerná hračka za velký peníze. Resp. ten hardware možná ne, ale ty mapy vážně nechápu. To je tak nedokonalý, že to až sere. Už jsem objevil řadu míst, kde to má naprosto zásadní chyby, např., že ze silnice 1.tř. to chce náhle odbočovat do pole, apod.. Bohužel mě to v kritickým okamžiku už i párkrát vypeklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huggo Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Souhlasím s tím, že mapy pro Nexus stojej za h.... . Nedokonalé a nepřesné, podle nich někam jet je opravdu dpbrodružství. Zlatá papírová mapa ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) já teda nevím, jak choděj velký navigace v jiných autech, ale když jsem nedávno už málem objednal novýho Accorda, prodejce mě varoval, že mapy u navigace teda nic moc dokonalýho. Tak mi to příjde, že čím dražší klump, tím horší užitek. Zase ale když vidím, jak choděj navigace v Audi nebo BMW, tak to je docela jiná liga. Přesnost a pokrytí ale taky neznám. Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veider Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Ahoj, mohl by mi někdo prosím poradit, mám nexuse v octavii 2 RS a vypálil jsem si poslední mapy ČR+PL, mapy jedou, ale nexus nemluví, nezapomněl jsem někde něco nastavit? Nebo v čem je problém? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 hmno, napadá mě jedna triviální věc a to ta, zda nemáš hlasitost navigace vypnutou v nastavení zvuků.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veider Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 hmno, napadá mě jedna triviální věc a to ta, zda nemáš hlasitost navigace vypnutou v nastavení zvuků.? Ano byla to opravdu tato trivialita díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Mám na Vás dost "tupý" dotaz ohledně této navigace NEXUS - kde je umístněno AUX připojení? Ze zadu navigace? Nějaký adaptér jsem zde našel, ale kde ho mám k navigaci připojit? Díky Romec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 17. Únor 2009 Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Pokud projdeš toto fórum, tak najdeš zapojení konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajchl Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Hroozne dlouha diskuze, celou sem ji prosel a odpoved na moji otazku nenasel... Kde se da koupit ten propietarni skodovkovej konektor do Nexuse - ten co jsou v něm AUX piny ??? jediny co jsem našel je redukce aux->chinch, tak v nejhorsim koupim to a ustrihnu ty konektory... nebo tam napojim dalsi redukci na cincily :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 já teda nevím, jak choděj velký navigace v jiných autech, ale když jsem nedávno už málem objednal novýho Accorda, prodejce mě varoval, že mapy u navigace teda nic moc dokonalýho. Tak mi to příjde, že čím dražší klump, tím horší užitek. Zase ale když vidím, jak choděj navigace v Audi nebo BMW, tak to je docela jiná liga. Přesnost a pokrytí ale taky neznám. Plně s tebou souhlasím, máme ve firmě několik nových C-crosseru s origo navigací. větší klump za 70k jsem ještě neviděl. Nejen že už jsme objevil popletené názvy obcí ( prohozené), takže tě to odvede jinam a tvrdí že jsi tam správně :-). Občas mi tvrdí, že jsem v centru obce, ale já jsem uprostřed hlubokého lesa nebo jako vhodnou silnici volí polní cestu, kde sníh ohrábnul buldozer a vede k nejbližšímu hnojišti. Prostě legrace a člověk se s tím nenudí. Update není a hned tak asi nebude. taky co bych za ty prachy chtěl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 V poslednom čase som čítal o Nexuse, čo sa dalo, no jednu vec som nevedel zistiť na 100% (alebo som len nechápavý). V príspevku č. 5 sú vyfotené schémy konektorov. Tá spodná 2x9 pinová má vstup VIDEO-RGB (čo je asi ako VGA, ako u analógových monitorov) a ďalší VIDEO pin (čo je asi podobné ako u audio video systémov TV-in). Jedná sa o to, ako dostať video signál na vstup. Keby boli obidva funkčné vstupy, znamenalo by, že si môžem vybrať cez čo tam púšťam signál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Plně s tebou souhlasím, máme ve firmě několik nových C-crosseru s origo navigací. větší klump za 70k jsem ještě neviděl. Nejen že už jsme objevil popletené názvy obcí ( prohozené), takže tě to odvede jinam a tvrdí že jsi tam správně :-). Občas mi tvrdí, že jsem v centru obce, ale já jsem uprostřed hlubokého lesa nebo jako vhodnou silnici volí polní cestu, kde sníh ohrábnul buldozer a vede k nejbližšímu hnojišti. Prostě legrace a člověk se s tím nenudí. Update není a hned tak asi nebude. taky co bych za ty prachy chtěl :-D Bohužel..Nexus jako takovej nemůže za to, že TeleAtlas dodává nekvalitní mapové podklady. Mohu srovnávat např. s navigací Garmin a je to nebe a dudy...a nemám na mysli hardware ale mapy... Nicméně jsem si mapy stáhnul, podle návodu vypálil na Verbatim Super Azo Crystal (na ně pálim i muziku a chodí spolehlivě) a všechno šlape jak má. V neděli jedu za ségrou do Ústí, cestu znám, ale schválně se nechám přes město vést...uvidíme...kdo s koho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) Ještě dotázek...někde jsem se dočetl, že Nexus může zobrazovat i parkasistenta...pomocí nějakého modulu 1.6-2.0....cituju inzerát: Jinak navigace určena pro Škoda Octavia II Navigace testována ve škoda roomster a škoda fabia II vše fungovalo: - podvolantové ovládání - Maxidot šipky na maxiku ukazoval při navigování - přepočítával - Bluetooh fungovalo - Parkovací senzory (jen s převodníkem 1.6-2.0. který není součástí aukce nutno dokoupit) Víte o tom někdo něco? Dík za odpovědi nebo link. Editováno: 9. Březen 2009, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan464 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Stáhnul jsem mapy z uvedené aresy, vypálil přes clone cd na normální verbatimku a vše maká jak má. Nejen ČR, ale i Německo a Benelux. a kde si to stiahol??? hmm? hladam to a nemozem to najst posli mi linka na e-amil: info@trumm.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nexus níkdy zobrazovat parkovací asistenta nebude.. uvedený popis je pro Columbus!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nevíte prosím číslo Nexusu v etce ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 1Z0 035 194 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Odešl mi nexus? Normálně jsem nastartoval, najednou se z repráků ozvalo hlasitý syknutí a ticho....Displej svítí, CD maká, ale z repráků nic...ticho....ani při maximálním volume nic nešumí....Prostě jako by tam nebyly repráky. Nesetkali jste se s tím někdy? Nebo nevíte někdo co by to mohlo bejt? Bez muziky neumím řídit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 hmm, blbé. snáď by som ho skúsil resetnúť(vytiahnuť poistku), a prípadne na VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Zkusím, ale nějak se mi to nelíbí... Ráno jsem nastartoval a Nexus se chová normálně...tak nevim, asi to byla slabá chvilka... Editováno: 6. Duben 2009, autor: holy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.