dusan94 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 (editace) Dobry den. Prosim vas, chcel by som sa spytat ohladne poskodene celneho skla - kamienok... Je to dat lepsie do opravy v autorizovanom servise skoda alebo ist s tym do servisu firmy specialne na vymeny okien? Co je lepsie, drahsie, kvalitnejsie? Ci je to jedno? Je to v aute zaruke. Vyhrievane sklo, senzory a aj ta kamera tam je... Co by ste odporucili, mate snad nejake skusenosti? Kolko stoji take sklo inak? Dakujem, Editováno: 7. Prosinec 2015, autor: dusan94 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Takze do servisu autorizovaneho. OK. Lebo je tam to vyhrievane sklo, je to s tou kamerou, senzorom a co ja viem este s cim.. Je to auto v zaruke este. Tak preto som sa spytal. A akoze napr. auto hornex, autosklo a taaak, ti robia skla vymeny dennodenne, oni to akoze nevedia dobre spravit? Pri vsetkej ucte... Nic v zlom, len sa pytam, informujem... Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 To by som netvrdil,pretoze v autorizakoch vymeny robia ozaj zriedka.Ked tak,tak po havarkach.Inak robia vacsinu poistnych udalosti udalosti uvedene Hornety,Autoskla hd,Autoglassy a podobne.Maju bohate skusenosti,denne menia 10tky okien,bezproblemov zozenu aj original sklo akehokolvek vyrobcu v slusnej cene,vacsinou pre renomovane poistovne robia priamo tam obhliadky,takze netreba nikam chodit,prilis dlho caka,vsetko je vybavene rychlo a easy bez straty narokov na zaruku. Samozrejme dusan94,ty nerozhodujes o tom,ci ho vymenia.Mam teraz cerstvu skusenost,ze mi kamen poskodil okno a poistovna to uznala iba na opravu.Ani som neveril,ze je to opravitelne,ale opravili to tak,ze to ani neviem najst.Opravu zatiahla poistovna v plnej vyske bez straty bonusu.Samozrejme je to vzdy na poistovni,resp. na obhliadke v tychto specializovanych skloopravovniach.Mam skusenost,ze radi ochotne poradia.Nikto ma netlacil do autorizaku,kludne som si vybral renomovaneho opravcu skla sam a tam som to dal napockanie opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 8. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 No ved to som prave myslel, ze v tych servisoch robia vymeny casto, ze urcite vedia ako na to, kedze sa specializuju prave na autoskla. Otazkou je, ake sklo daju, odkial ho kupia,... Vyhrievave, s kamerou,... asi uz nekupia hocikde, preto zase servis skoda je v tom zase ina... Poistka je na opravu, nie na vymenu, tak neviem... Tak poistovna povie urcite ze len opravu, nie vymenu, ci ako? Neviem, ci to dokazu opravit, ma to aj uz aj mensia trhlinky, ale durch prasknute este nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 To je spekulování o ničem. Tobě stejně vše zaplatí pojišťovna at opravu nebo výměnu. Sedni do auta a jeď se zeptat, tady je to jen dlouhé plkání a bez výsledku. Osobně bych zajel do autorizáku, budeš to mít uloženo pěkně v historii auta a můžeš být při tom když narazíš na solidní servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 S autem v záruce bych jel do autorizáku, jinak "měniči" - ti to opravdu umí. Ve škodovce mi to jednou pěkně zprasili. Přeci jen je rozdíl, když někdo dělá pět oken za den, nebo dvě za měsíc. Měniči mě vždy vyšli levněji, respektive pojistka vždy pokryla celou opravu a nemusel jsem doplácet tu tisícovku spoluúčast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Paradoxne, do autorizovaných servisov často chodia meniť sklá chlapci z Autoskla, Hornetu a podobných "meničov". Niekoľkokrát som ich tam videl. Na jeden nechtiac pozerám z okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Nechal jsem menit v minule OIII celni sklo v autorizovanem servise a taky jsem mel vyhrivane a kameru a pred predanim vozidla jeste museli udelat kalibrovaci jizdu kvuli kamere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Stano-RS a na kolik tato oprava vyšla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan94 Vloženo 8. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 No pocitaj minimalne 550 EUR. Auto islo do servisu a hotovo. Poistka plati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Nechal jsem menit v minule OIII celni sklo v autorizovanem servise a taky jsem mel vyhrivane a kameru a pred predanim vozidla jeste museli udelat kalibrovaci jizdu kvuli kamere len jazdu? ...lebo na toto treba mať prípravok a ten i vďaka cene nemajú ani všetky AS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Stano-RS a na kolik tato oprava vyšla? Heled to uz si vubec nepamatuju ale myslim nejak 6-8tis. nechal jsem to menit na vandalismus, platil jsem jen spoluucast 1.000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Tak to je super cena :-) dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 I Neautorizak ( autosklo) umí udělat nebo zařídit kalibraci. Sklo dávají podle toho co zaplatí pojišťovna. A Autoskláři jezdí ve spoustě případů měnit i do značky. Tak jako lepit folie. U kamery je VŽDY nutná kalibrace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 12. Únor 2016 Sdílet Vloženo 12. Únor 2016 když to taky tak čtu, tak je to docela problém s výměnou předního skla. Mam od kamínku znaménko na předním skle, zrovna ve výhledu řidiče. Dělá se oprava takovéto vady aníž se prováděla kompletní výměna nebo to zato nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 jestli je to jen ďubka do určité malé hloubky ... tak jsem slyšel o nějaké rozumné opravě zakápnutím nějakou pryskyřicí nebo něčím podobným. Mám jednu od minulého týdne taky, ale nebudu to zatím řešit - přibudou další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Dubku chce hned zalepit a pak nechat vyplnit. jak se tam dostanou necistoty tak uz nic..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 jestli je to jen ďubka do určité malé hloubky ... tak jsem slyšel o nějaké rozumné opravě zakápnutím nějakou pryskyřicí nebo něčím podobným. Mám jednu od minulého týdne taky, ale nebudu to zatím řešit - přibudou další asi se na to vykašlu, protože přibudou další ranky, mě to vadí jen proto, že na to musím pořád koukat, mám to akorát ve výhledu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preza Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 Takze do servisu autorizovaneho. OK. Lebo je tam to vyhrievane sklo, je to s tou kamerou, senzorom a co ja viem este s cim.. Je to auto v zaruke este. Tak preto som sa spytal. A akoze napr. auto hornex, autosklo a taaak, ti robia skla vymeny dennodenne, oni to akoze nevedia dobre spravit? Pri vsetkej ucte... Nic v zlom, len sa pytam, informujem... Dakujem. sám jsem robil v autosklech a jako specialozovaná firma která jich udělá několik denně ti to udělá furt líp než mechanik kterej jich nalepí pár za rok... ale není sklář jako sklář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Preza Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 když to taky tak čtu, tak je to docela problém s výměnou předního skla. Mam od kamínku znaménko na předním skle, zrovna ve výhledu řidiče. Dělá se oprava takovéto vady aníž se prováděla kompletní výměna nebo to zato nestojí. jestli máš okno pojištěné tak doporučuji s dupky prasklinu v praxi to vypadá tak : 1 - pokud má pojistník dubku tak pojištovna chce opravu (priskyřice) toto moc nedoporučuji pač někdy se to povede někdy ne a pak s tím budeš muset žít 2- pokud s dubky uděláš prasklinu je to automaticky na výmenu čelního okna ( jednoduše zatlačíš zevnitř v místě dubky do skla a prasklina se ti rozjede a dostaneš 100% nové okno V autosklech chtějte jen tyto značky oken a to vám zaručí že vám bude fungovat bez problému výhřev okna atd... 1. securite saint gobain 2. AGC 3. Pilkinton Jinak autoskla jsou vyčuránci a když si neřekneš tak ti tam daj to nejlevnější okno CHINU a nebo PL . Pokud by měl někdo zájem dělám výměny oken nebo jen prodej za velkoobchodní cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Zdravim, chtel bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s vymenou celniho skla pres pojistovnu. Mam pripojisteni skel na 10 000. Mam na skle uz celkem dost dubek a za deste, kdyz mi bezi sterace tak obcas houno vidim. Jde mi o to....musim to hlasit na pojistovnu, nebo se domluvit rovnou v servise? Servis asi bude mit likvidatora, ktery posoudi jestli je to na vymenu? A druha vec....premyslim, ze kdyz uz bych menil sklo, tak bych si tam rad nechal pozdeji dodelat celni kameru na LA, znacky, atd... Momentalne mam sklo jen na sensor. Da se s pojistovnou nejak domluvit? Nepotrebuju vyhrivany, ani buhvi jaky. Ale zase nechci aby to brali jako pojistny podvod :) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czbob Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Ahoj všem. Vzhledem k tomu, že už mám čelní sklo strašně poškrábané (jakoby od škrabky na led jedna dlouhá rýha vedle druhé) a dost mi to vadí ve výhledu, hlavně když svítí slunce, tak vidím kulový. Uvažuji, že si jej nechám vyměnit. Myslíte, že je dobré investovat do akustického skla? Poznám rozdíl? Mám tam origo sklo z výroby. Celou dobu mám pocit, že to auto je v interiéru hlučnější a tak, zda by to sklo pomohlo. Díky za radu/postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 a dela nekdo aukusticke sklo? me docela pomohlo, vyplnit cernym silikonem sparu mezi karoseii a oknem. hlavne mezi oknem a strechou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 (editace) Nič proti ale silikon na karosériu by som nepatlal obsahuje kyselinu octovú , podporuje hrdzavenie a v prípade nedajbože(neprajem) výmeny skla by som to nechcel dlabať dole.Akustiku robí AGC, Pilkinton napr. Editováno: 2. Květen 2022, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 24. Září 2022 Sdílet Vloženo 24. Září 2022 Nevíte jestli náhodou orignální skla nejsou taky akustická? Když se ted dívám po "akustickém sklu" tak to stojí jak normální okna... bývá jen u toho poznámka např. Zelené akustické sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.