Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 4 týdny později...
  • 2 měsíce později...

Jen tak pokusně jsem na rok zakoupil k offline navigaci Sygic "dopravu a policejní hlášení" za 5 éček. Oproti konkurenční Waze je to dotažený k větší přehlednosti a dokonalosti, ale taky to něco stojí...info o dopravě žere šíleně data a oproti Waze bych se v zahraničí nedoplatil :-( Je to hlavně dobrej paradox, protože Sygic stahuje online pouze dopravu (mapy jsou offline) a Waze stahuje kompletně vše... i tak si sygic na 100km trase stáhne 30mega a waze pouze 5mega. To se někde soudruhům ze Slovenska moc nepovedlo.

Upraveno od mkaba

Do mobilního telefonu jedině waze nebo přímo google maps, google vyhledávání cílů u obojího, upozornění na nehody, vyhýbání se kolonám, a hlavně upozornění na radary a hlídky. Není co řešit.

V ČR je to jasný, já jsem chtěl jen najít nějakou alternativu do zahraničí. Sygic mě jako offline navigace přišla do zahraničí super, a tak jsem si myslel, že samotný data za dopravu budou zanedbatelný, jelikož waze tahá všechny data. No bohužel :-( Investice do dopravy pro sygic je tedy s velkým otazníkem.

Upraveno od mkaba

Ja mám na mobilu Yanosik navigace. Je dobra. Ma navi + policejni prohlidky +měřeni rychlosti. V rakousku použivani ji je zakazan. Tato navigace je zdarma na mobil. K použivani ji je potřebný internet.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.