JardicCZ Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Verze 3,5 je už final na google play. Zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 před 12 hodinami, Kotlick napsal: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, zda je možné přes Caristu nastavit denní svícení tak aby zůstalo zapnuté i po automatickém rozsvícení potkávacích světel. Mám Superb II combi z roku 2011. Potkávací světla jsou xenony. Předem díky. Ahoj. Tak jak popisuješ to asi nejde. Při rosvícení potkávacích světel denní světla zhasnou. Automatika to jen delá ta tebe.Carista neumí kódovat, jen zapnout či vypnout funkce, které jsou v aplikaci naprogramované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Jandis díky za odpověď. Nechtěl jsem nic kodovat, jen jestli tam není možnost to zapnout/vypnout. No pokud by ještě někoho něco napadlo budu rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Nie je nic jednoduchsie ako obetovat cca 150korun, kupit adapter a skusit co ti aplikacia ponukne. Ona nema pevne dane moznosti, najskor prebieha scan a potom ti podla auta/vybavy sama ponukne co je schopna menit. Je to iny pristup ku kodovaniu ako VCDS alebo OBDeleven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Nie je nic jednoduchsie ako obetovat cca 150korun, kupit adapter a skusit co ti aplikacia ponukne. Ona nema pevne dane moznosti, najskor prebieha scan a potom ti podla auta/vybavy sama ponukne co je schopna menit. Je to iny pristup ku kodovaniu ako VCDS alebo OBDeleven. Zdravím, to všechno už mám jen jsem ještě neměl čas vše prozkoumat. Chtěl jsem info zda už někdo nedělal. Popř. cestu v menu.Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 Nech sa paci, Carista 3.6 beta-4 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Tak na poslední betě dnes aktivován corner light (obě strany) + spuštění zadního stěrače při zařazení zpátečky, když běží přední stěrače. Furt mi ale nejde aktivovat asistent rozjezdu do kopce. FIII Style MR2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 (editace) Já toho asistenta již nějakou dobu řeším (uháním) s jedním chlápkem z podpory. Nicméně zatím mi moc nepomohl, poslední radu co mi poslal mi nefunguje, co tobě @Galaxy64? Citovat Yes, I actually personally experimented with this setting yesterday and found that the car (in my case, it was an Audi A3, but it uses the same electronics) doesn't support high values like 15. I tried with 10 and it worked great. I've found 9% is the best value to use in terms of how the car feels. So give it a try and let us know. Thanks. Napsal jsem mu tak uvidíme co zase za měsíc nepíše :-) Kdyby nás bylo víc co bude prudit podporu tak se toho možná někdy dočkáme. Editováno: 10. Říjen 2017, autor: vejbuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2017 Hned zítra zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Hm, tak mně to taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haig Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Ahoj, u verze 3.6 b 4. se mi konečně ojevila možnost Corner pravá ( možnost kódovat levou zmizela ) a je funkční, ale po zapnutí potkávacích světel začala levá mlhovka svítit trvale. Pomohlo vrátit se do verze 3.5 a off/on levou. Teď fungují obě, jak mají. HHC u mého MR pořád nejde, jen nastavení sklonu v % s chybovou hláškou bez možnosti uložení. Prozatím testováním všech dostupných verzí mám funkční: Corner, S/S off, lap timer, denní off po zatažení ručky, protočení. Díky za Bety a info v tomto vlákně. Moc mi to pomohlo. F III Ambi. MR 2015 Adaptér od Sunnysoft bílý, Sams. Gal.A3, Andr. 7.0 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 Nech sa paci, Carista 3.6 beta-5 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Ahoj, tak opět k asistentu rozjedu do kopce. Píši si již nějakou dobu se supportem. A dnes by měl vyjít update v podvečer. u mne se jedná o iOS nevím jak tomu bude na Androidu, tak dm info. Citovat Ok, thank you! This is going to be very useful. I've just added the setting you mentioned (byte 22, bit 0) and it will be available in the next beta version of Carista, probably later today. Please update (it'll be beta-6) and try it. Thanks. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 @vejbuch dik za info, v noci vysla nova beta verzia Carista 3.6 beta-6, je TU. Snad Vam to uz pojde. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
callder Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 před 3 hodinami, sk0d@ napsal: @vejbuch dik za info, v noci vysla nova beta verzia Carista 3.6 beta-6, je TU. Snad Vam to uz pojde. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Ahoj, hodlam poprve nainstalovat aplikaci Carista 3.6 beta-6. Mam telefon Samsung S7 edge android 6.0.1 moje dotazy na inastalaci nevim ktera z variant je spravna, tak jen poprosim o radu budto: 1) instalace Carista.ver.3.6.beta-6.build.360006.apk, aplikaci nespoustet. Nasledne pouzit LuckyPatcherS.com_v6.3.5.apk? tak jak je v navodu Carista Lucky Patcher.pdf? nebo staci pouze nainstalovat 2) Carista.v.3.6 beta-6.b.360006.crk.Support.apk nevim jak moc je ten navod "Carista Lucky Patcher.pdf" stary nebo tak jelikoz je tam jeste android 4.3 a carista verze 3. A nevim tedy k cemu je Carista.v.3.6 beta-6.b.360006.crk.Support.apk nebo jeji pouziti. diky moc za osvetleni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 (editace) @callder V prvom rade je instalacia Lucky patchera nevyhnutna. Ak potom nainstalujes "Carista.ver.3.6.beta-6.build.360006.apk", chod od strany 5. Ak nainstalujes verziu "Carista.v.3.6 beta-6.b.360006.crk.Support.apk", chod od strany 12 toho navodu. Ja som vymenil telefon za Android 7 a stale to funguje podla toho navodu. Editováno: 20. Říjen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Nove video na mojom kanali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
callder Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Před hodinou, sk0d@ napsal: @callder V prvom rade je instalacia Lucky patchera nevyhnutna. Ak potom nainstalujes "Carista.ver.3.6.beta-6.build.360006.apk", chod od strany 5. Ak nainstalujes verziu "Carista.v.3.6 beta-6.b.360006.crk.Support.apk", chod od strany 12 toho navodu. Ja som vymenil telefon za Android 7 a stale to funguje podla toho navodu. takze spravna cesta je instalace LuckyPatcherS.com_v6.3.5.apk nasledne Carista.v.3.6 beta-6.b.360006.crk.Support.apk pak prejit na stranku 12 "Carista Lucky Patcher.pdf" a pokracovat do konce je tak? diky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Tak asistent rozjedu do kopce již funguje dali jsme to dohromady Při aktivaci se zobrazí na palubní počítači "Závada na brzdovém systému" nebo něco podobného, stačí vypnout a zapnout motor. Poté již funguje jak má V 11. 10. 2017 na 22:27, Galaxy64 napsal: Hm, tak mně to taky nejde. Zkus nyní 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 (editace) Jupí, položka se objevila, aktivovat to šlo, nechal jsem 13%. Ještě jsem to ale nebyl projet, tak uvidíme. Dííkes. doplněno: Tak jízdní zkouška taky ok. Editováno: 23. Říjen 2017, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Tak uz mi taky funguje prisvecovani mlhovkami do zatacek (Rapid 2017). Mel jsem z drivejska zapnuty cornering pro pravou stranu, ale jak pise Haig, zlobilo to a leva mlhovka svitila neustale. Bylo tedy treba se vratit do 3.5, tam to vypnout a pak v 3.6 zapnout obe dve strany. Diky za tipy a za bety. Hill assist mam z vyroby, takze uz cekam jen na funkcni protoceni rucicek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 22. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2017 Co maďs za auto? My tam pootoceni rucicek davno mame na f3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Píšu Rapid MR 2017. Možná jsem jenom slepej, v které sekci ho mám hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Je to v: Instruments / Display / Dings: a název je: Gauge needle sweep at startup Je možné, že to pro vás ještě nemají no. Pokud tomu tak je napsal bych na podporu s VCDS kódem jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.