Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji

Přečti si můj příspěvek výše!

Díkes

Prosím kde najdu funkční zatroubení při zamknuti/odemknutí vozidla. Díky

Auto jaký máš nevidím a evidentně bez alarmu. Někdo psal že nastavit jde v betě ale stále nefunkční (nevím na jaké auto).
Bude tam něco jako Beep when locking with remote (Horn atd.)

Návod na alarm, přes Caristu stále nefunkční, je tady uveden. Tak samo funkce zatroubení, která již funguje.

“Use a horn when locking/unlocking”

F 3 2016 už troubí i přes kessy. musí se zapnout 6 položek tuším.

@zajko65 myslíš při odemčení, nebo alarm?

Alarm nemám pouze houkačkou. Při zamknutí houkne 1 a při odemčení 2 krát

Jsou to tyto položky : Allow configuring beep when locking/unlocking
      YES / *NO*

Menu for configuring beep when locking/unlocking
      ENABLED / *DISABLED*

Beep when unlocking with remote
      YES / *NO*

Beep when locking with remote
      YES / *NO*

Use horn when locking/unlocking with remote
      ENABLED / *DISABLED*

Duration of beep when locking/unlocking with remote
      *NORMAL* / SHORT

Chtěl bych se zeptat sice troubení při zamknutí a odemknutí funguje ale nejde to nějak ztlumit, dělá to docela kravál. Díky

Nechapu, ze vam nestaci to standardni cvaknuti?

Pravda. I tomu "cvaknutí" bych někdy nejraději snížil hlasitost (alespoň co mám u F3).

V 30. 7. 2018 na 12:22, Petrkiller napsal:

Mám dva dotazy. Půjde mě na f2 2010 to sklopení zrcátka spolujezdce při zařazení zpátečky? Elektricky nastavované zrcátka mám.

A kámoš má Citroën C6 či něco podobného a rád by nastavil češtinu do infotaimentu. To carista asi nedokáže nějak odblokovat a nejspíš tam ani čeština není že? Nebo carista je jen na vw group? 

Pro sklápění spolujezdcovo zrcátka prí zpátečce musíš mít sedadla s pamětí řidiče. Jinak to nefunguje.

V 30. 7. 2018 na 19:17, zajko65 napsal:

Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji

Vypni připojení k internetu, dej instalovat a vyskočí ti varování, dej přesto nainstalovat a je to. S internetem nejde nainstalovat. Teď nsem to ověřoval na Huawei P9 lite

IMG_20180731_230024.png

jandis na druhom obrázku máš možnosť- Přesto nainstalovať(nebespečne) ,klikni na to a malo by ti nainštalovať mal som ten istý problém 

otestovane na beta 47 pipnutie pri zamknuti odomknuti, funguje ako ma ale iba s klucom ktory bol v zapalovani pri konfiguracii. ak zoberiem nahradny kluc a tym odomknem a zamknem je to bez pipnutie.. je to tak v poriadku? 

fonárik je mezi těma betama zásadní rozdíl když tak jaký.Dík

Ahoj ve spolek. Moc děkuji Sk0d@ za příspěvek z 12.6. Zkoušel jsem vše možné :wallbash:, ale až toto mi funguje :worthy. Jsem v tomto absolutní amatér:wacko:... nadhodím ještě dotázek.... Corner nefunguje při zaplém jen denním svícení? :help:

K čemu by sloužil přísvit do zatáček za denního světla?

Inu mám obyčejné světla a slyšel jsem, že jsou blbě vidět blinkry, tak aby se to zvýraznilo, kam chci odbočit...

Tak to ale nefunguje, navíc by to málo kdo pochopil. Pokud chceš blinkry zvýraznit tak kup lepší žárovky.

Inu díky....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.