Červenec 30, 20187 r Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji
Červenec 30, 20187 r Auto jaký máš nevidím a evidentně bez alarmu. Někdo psal že nastavit jde v betě ale stále nefunkční (nevím na jaké auto).Bude tam něco jako Beep when locking with remote (Horn atd.)
Červenec 30, 20187 r Návod na alarm, přes Caristu stále nefunkční, je tady uveden. Tak samo funkce zatroubení, která již funguje. “Use a horn when locking/unlocking”
Červenec 30, 20187 r Jsou to tyto položky : Allow configuring beep when locking/unlocking YES / *NO*Menu for configuring beep when locking/unlocking ENABLED / *DISABLED*Beep when unlocking with remote YES / *NO*Beep when locking with remote YES / *NO*Use horn when locking/unlocking with remote ENABLED / *DISABLED*Duration of beep when locking/unlocking with remote *NORMAL* / SHORT
Červenec 31, 20187 r Chtěl bych se zeptat sice troubení při zamknutí a odemknutí funguje ale nejde to nějak ztlumit, dělá to docela kravál. Díky
Červenec 31, 20187 r Pravda. I tomu "cvaknutí" bych někdy nejraději snížil hlasitost (alespoň co mám u F3).
Červenec 31, 20187 r V 30. 7. 2018 na 12:22, Petrkiller napsal: Mám dva dotazy. Půjde mě na f2 2010 to sklopení zrcátka spolujezdce při zařazení zpátečky? Elektricky nastavované zrcátka mám. A kámoš má Citroën C6 či něco podobného a rád by nastavil češtinu do infotaimentu. To carista asi nedokáže nějak odblokovat a nejspíš tam ani čeština není že? Nebo carista je jen na vw group? Pro sklápění spolujezdcovo zrcátka prí zpátečce musíš mít sedadla s pamětí řidiče. Jinak to nefunguje.
Červenec 31, 20187 r V 30. 7. 2018 na 19:17, zajko65 napsal: Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji Vypni připojení k internetu, dej instalovat a vyskočí ti varování, dej přesto nainstalovat a je to. S internetem nejde nainstalovat. Teď nsem to ověřoval na Huawei P9 lite
Srpen 1, 20187 r jandis na druhom obrázku máš možnosť- Přesto nainstalovať(nebespečne) ,klikni na to a malo by ti nainštalovať mal som ten istý problém
Srpen 1, 20187 r otestovane na beta 47 pipnutie pri zamknuti odomknuti, funguje ako ma ale iba s klucom ktory bol v zapalovani pri konfiguracii. ak zoberiem nahradny kluc a tym odomknem a zamknem je to bez pipnutie.. je to tak v poriadku?
Srpen 3, 20187 r Carista_3.7beta-48.apk Carista_3.7beta-49.apk Carista.v.3.7.beta-48.b.370048.crk.Support.apk Carista.v.3.7.beta-49.b.370049.crk.Support.apk Upraveno Srpen 3, 20187 r od fonarik
Srpen 5, 20187 r Ahoj ve spolek. Moc děkuji Sk0d@ za příspěvek z 12.6. Zkoušel jsem vše možné , ale až toto mi funguje . Jsem v tomto absolutní amatér... nadhodím ještě dotázek.... Corner nefunguje při zaplém jen denním svícení?
Srpen 5, 20187 r Inu mám obyčejné světla a slyšel jsem, že jsou blbě vidět blinkry, tak aby se to zvýraznilo, kam chci odbočit...
Srpen 5, 20187 r Tak to ale nefunguje, navíc by to málo kdo pochopil. Pokud chceš blinkry zvýraznit tak kup lepší žárovky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.