zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Přečti si můj příspěvek výše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Prosím kde najdu funkční zatroubení při zamknuti/odemknutí vozidla. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Auto jaký máš nevidím a evidentně bez alarmu. Někdo psal že nastavit jde v betě ale stále nefunkční (nevím na jaké auto).Bude tam něco jako Beep when locking with remote (Horn atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Návod na alarm, přes Caristu stále nefunkční, je tady uveden. Tak samo funkce zatroubení, která již funguje. “Use a horn when locking/unlocking” Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 F 3 2016 už troubí i přes kessy. musí se zapnout 6 položek tuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 @zajko65 myslíš při odemčení, nebo alarm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Alarm nemám pouze houkačkou. Při zamknutí houkne 1 a při odemčení 2 krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Jsou to tyto položky : Allow configuring beep when locking/unlocking YES / *NO*Menu for configuring beep when locking/unlocking ENABLED / *DISABLED*Beep when unlocking with remote YES / *NO*Beep when locking with remote YES / *NO*Use horn when locking/unlocking with remote ENABLED / *DISABLED*Duration of beep when locking/unlocking with remote *NORMAL* / SHORT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Chtěl bych se zeptat sice troubení při zamknutí a odemknutí funguje ale nejde to nějak ztlumit, dělá to docela kravál. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Nechapu, ze vam nestaci to standardni cvaknuti? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Pravda. I tomu "cvaknutí" bych někdy nejraději snížil hlasitost (alespoň co mám u F3). 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 V 30. 7. 2018 na 12:22, Petrkiller napsal: Mám dva dotazy. Půjde mě na f2 2010 to sklopení zrcátka spolujezdce při zařazení zpátečky? Elektricky nastavované zrcátka mám. A kámoš má Citroën C6 či něco podobného a rád by nastavil češtinu do infotaimentu. To carista asi nedokáže nějak odblokovat a nejspíš tam ani čeština není že? Nebo carista je jen na vw group? Pro sklápění spolujezdcovo zrcátka prí zpátečce musíš mít sedadla s pamětí řidiče. Jinak to nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 V 30. 7. 2018 na 19:17, zajko65 napsal: Dobrý den mám tel Honor 9 a nechce mi nainstalovat Lucky Patcher Neznámé zdroje mám puštěné a apk píše nelze instalovat. Prosím poradí někdo? Moc děkuji Vypni připojení k internetu, dej instalovat a vyskočí ti varování, dej přesto nainstalovat a je to. S internetem nejde nainstalovat. Teď nsem to ověřoval na Huawei P9 lite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve1111 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 jandis na druhom obrázku máš možnosť- Přesto nainstalovať(nebespečne) ,klikni na to a malo by ti nainštalovať mal som ten istý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 otestovane na beta 47 pipnutie pri zamknuti odomknuti, funguje ako ma ale iba s klucom ktory bol v zapalovani pri konfiguracii. ak zoberiem nahradny kluc a tym odomknem a zamknem je to bez pipnutie.. je to tak v poriadku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fonarik Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 (editace) Carista_3.7beta-48.apk Carista_3.7beta-49.apk Carista.v.3.7.beta-48.b.370048.crk.Support.apk Carista.v.3.7.beta-49.b.370049.crk.Support.apk Editováno: 3. Srpen 2018, autor: fonarik 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 fonárik je mezi těma betama zásadní rozdíl když tak jaký.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Ahoj ve spolek. Moc děkuji Sk0d@ za příspěvek z 12.6. Zkoušel jsem vše možné , ale až toto mi funguje . Jsem v tomto absolutní amatér... nadhodím ještě dotázek.... Corner nefunguje při zaplém jen denním svícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupen_cz Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 K čemu by sloužil přísvit do zatáček za denního světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Inu mám obyčejné světla a slyšel jsem, že jsou blbě vidět blinkry, tak aby se to zvýraznilo, kam chci odbočit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Tak to ale nefunguje, navíc by to málo kdo pochopil. Pokud chceš blinkry zvýraznit tak kup lepší žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Inu díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.