Woody Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Před hodinou, LukášCBR napsal: Ano, mělo. Tam šlo i protočení ručiček atp. Nenašel jsem to, chtěl bych i vypnout pípání nezapnutého pásu - taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 @WoodyPošli report vývojáři a popiš věci, které ti nejdou. Většinou rychle reagují a sjednávají nápravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Takze komfortne blikanie nastavene na 5x. Uspesne po radach ZeroA6M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Len sa chcem opytat, stalo sa niekomu, ze mu zostalo hrat radio po vytiahnuti kluca zo zapalovania? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Kluci ahoj, po delší době jsem zase vyhrabal adaptér a chtěl jsem nakodovat zpátky pípání bezpečnostního pásu. To jsem udělal, ale nějakým způsobem se mi posral alarm. Ačkoli jsem pouze aktivoval ten pás, tak doposud fungující alarm začal kravnout... Dělá to to, že po vypnutí motoru a vytažení klíčku se alarm po cca 20s aktivuje a když někdo sedí uvnitř, začne houkat, nebo když přijdu k autu a otevřu dveře, začne taky houkat (podotýkám, že nezamknu auto). Pomohlo jen deaktivovat úplně alarm... Nevíte co se mohlo prodělat? Neřešil to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Priatelia.Vie mi niekto po lopate vysvetlit par veci, ktore su pre mna spanielska dedina?Kedze v bete su nejake nove veci o ktorych nemam paru co znamenaju....Torque limiter interactionThrottle response behaviorDeveloper menu screen in mmi via holding menu.... (toto sa asi neda robit pri radii swing?)Vie mi niekto povedat ake su mody pri kodovani volantu? Sport, normal....ako sa spravaju?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 to me taky zajima. Co se tyce toho prvniho, tak to je myslim reakce posilovace na volant. Jestli si matne pamatuji hodnoty co tam byly, tak default: configurace v MMI, nicmene to jsem nikde nenasel. takze asi default "nerozpoznana hodnota. pak tam jsou hodnoty jako sport, normal, dynamic sport = celkove tuhzsi a musis vynalozit vice sily pri krouceni volantem - super ve vysokych rychlostech, horsi pri parkovani normal=celkove lehci a malo sily - super v pomalem a na dalnici naopak horsi dynamic = mel by byt kompromis, kdy pri pomale rychlosti volant lehce ovladatelny a ve vysokych rychlostech ztuhne. kdysi na FII mi Cimbu tvrdil, ze mi nastavil prave neco podobneho tomu rezimu Dynamic. takze jsem si to na nej ted dal taky. To druhe je chovani reakce plynu na nohu. Tady ale taky netusim presne. Moje uvahy vedou tim smerem; gradualy = cim dele drzis nohu na plynu, tim vic dava informaci RJ ze postupne ma zvysovat narust "plynu: direct = na kolik zmacknes plyn tolik "plynu" dava i RJ motoru gradualy me napada jako ohleduplnost ke spojce pri rozjezdech, ale lenivost pri akceleraci nez auto zabere direct teoreticky asi okamzita reakce pri predjizdeni. developer jsem zkusil taky, ale nevim co za tlacitko je MENU u Swing+. Takze mi to taky neslo. docilil jsem akorat "resetu" drivegreen po jizde (10sec na power) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Rozchodil niekto Chovanie reakcie škrtiacej klapky carista 3,8 beta5 u mna to neide Fabia style 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 @lumirnavratDakujem ti, nejako takto som si to predstavoval [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 V najnovsej bete je aj dotretie kvapiek...Tak som to odklikol a... Po pouziti ostrekovacov pocut motorcek akoby chcel este raz pohnut stieracmi ale nic sa neudeje....mate podobnu skusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 7 hours ago, lumirnavrat said: to me taky zajima. Co se tyce toho prvniho, tak to je myslim reakce posilovace na volant. To si myslím, že není, pač posilovač je ,,Power steering default mode'' ,,Torque limiter interaction'' je něco spíš něco jako omezovač kroutícího momentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Našli jste někdo v Caristě volbu zavření kufru pomocí dálkového ovladače?Dneska jsem kolegovi přidával pár funkcí do Kodiaqa, ale tohle jsem bohužel nebyl schopný najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 To to je z OIII fl. Zavření kufru dálkovým ocladačem. Na výběr je stisk tlačítka nebo držení tlačítka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 před 6 hodinami, P_Cherry napsal: To si myslím, že není, pač posilovač je ,,Power steering default mode'' ,,Torque limiter interaction'' je něco spíš něco jako omezovač kroutícího momentu. Mas pravdu, popisoval jsem Power steering default mode. zmatlo me, ze ty volby jsou nad sebou a tim padem mysli tyto. Btw tu torque jsem na svych screenshotech ani nenasel. takze vypada ze pro FIII FL neni. teda v 3.8 beta5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Pritrafilo sa mi byt testerom (rapid 2016 ambition) a po pravde....vela veci nejde. Ak si dam scandinavian DRL, rozsvieti sa mi pristrojovka...Co ma mrzi najviac, vela veci co boli v starych verziach v tejto novej chybaju, cize ak si vypnem pipanie nezapnutych pasov a chcem ich nanovo aktivovat, znamena to ze.... Bud dve rozdielne Caristy alebo dva fony...Zjavne sa treba vyvojarov opytat preco je to takto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 2. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2018 Skusim firemnu Daciu, som zvedavy co vsetko tam pojde [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Supresu toto nie je tvoj osobny blog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 @jandis - mockrát díky. Zkusím znovu načíst nabídku. Předtím tam, zdá se mi, tato volba nebyla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 sk0@: mas pravdu, ale to vies ked sa doma zo zenou o tom poprozpravat nemozem.... [emoji56] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 (editace) Nová verze- 3.8 beta 6, třeba upravit přesLP Carista++3.8+beta-6.apk Editováno: 3. Listopad 2018, autor: cilda1 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Cez 3.7.1Otvaranie okien cez dialkoveDeaktivacia SSVypnutie DRL pri rucnejCorneringZvysok pri 3.6.5Ale to je tak na 99%,lebo som tych verzi presiel trosku viac [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 4. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2018 Seat belt warning (pipanie pasov)Lap timerMyslim ze to bolo v 3.6.5, ale presiel som ich viac,takze som si nie 100% isty.Mam pocit, ze pri kazdom aute ukazuje nieco ine, podla vybavy, rocniku....ale to je len moj pocit.Mal som nainstalovane.... 3.6.73.6.33.6.23.4.33.43.6.43.7.13.8.b53.8.b6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Mas pravdu v 3.6.5. Lap timer nie je, len pretocenie ruciciek, pasy,kompas....Mozno v niektorych tych dalsich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Rad by som ale fakt netusim, v jednej z tych co som ti pisal, ze som mal nainstalovane...ak budem mat chvilku skusim ich prejst a urobit screeny, myslim ze sa to tu hodi. [emoji5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Ale ked ma zena vyhodi z bytu, ze som viac v aute ako doma.....byvam u teba [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.