Martab Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 pokud si pamatuješ co (a ideálně i v které verzi) jsi zapínal/vypínal tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 Odemčená oficiální verze 3.8.apk - Carista_v3.8.apk 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvi Vloženo 16. Březen 2019 Sdílet Vloženo 16. Březen 2019 před 13 hodinami, Kent napsal: Lze vrátit vše do původního vstavu alias tovární nastavení v pramci co bylo před kódování? Práve to riešim so supportom. Z infotainmentu mi zmizli niektoré položky. A oni že nech im dám nejaké skryté logy z telefonu a že z nich by to malo ísť. Lenže ten pôvodný telefón leží niekde v konteineri. Prečo tie paká nespravili funkciu BACKUP a ja by som si to niekam nahral? Merde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 (editace) Zdravím. Potřeboval bych poradit, mám Škodu Rapid a v Caristě nemůžu najít nastavení ovládání oken po vypnutí klíčku. To rapid neumí, nebo to umí jen určitá verze Caristy? Díky za pomoc. Editováno: 17. Březen 2019, autor: Fábiátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 To v Caristě není, navíc Rapid to umí jen u okna řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 To mám nastavené na dlouhé podržení dálkového ovládání . Myslel sem že když jde alespoň tohle, tak by to mohlo umět ovládat okénka i po vypnutí zapalování. Protože tohle mě štve, někam dojedu, zapomenu okénka zavřít a vypnu zapalování. A pak zapnout zapalování, dát nahoru a zase vypnout. Šílený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Bohužel nejsou dojezdy, není ovládání bez zapnutého zapalování [emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Na FIII Style jsem podle wirera dokodoval možnost zavření alespoň řidičova okna, po vypnutí zapalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fábiátor Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Dojezdy chápu, aby ušetřili pár korun, tak je dají jen k řidiči. Okno řidiče si můžu ovládat dálkovým, to už mám. Ale když zapomenu ostatní okna a vypnu zapalování, tak smolík. Proč to musí mít dojezdy, vždyť bych si to tlačítko podržel, tak jako při zapnutým zapalování. Jaký je v tom rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Jde o jednotky ve dveřích. Nějak zjednodušeně se tady tomu začalo říkat "dojezdy".? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 17. Březen 2019 Sdílet Vloženo 17. Březen 2019 Kde o to, že když jednotka ve dveřích nemá dojezdy, neumí ani toto. Ano je to šetření na nepravém místě, ale s tím nic neuděláme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 Carista 3.8.1 - uplne odomknuta.Mier s vami & pekny vikendhttps://uloz.to/!KRDdHjA7GpcX/ifzirzydtxlfzlyxlgxo09448375urut75-zip 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janco111 Vloženo 23. Březen 2019 Sdílet Vloženo 23. Březen 2019 nejde mi to nainštalovať... mam android 4.2.1 môže to byt tym ? nejak sa mi to podarilo nainštalovať ale teraz vyhadzuje toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Nová beta,použít LP Carista.ver.3.9.beta-3.build.390003.apk nebo https://uloz.to/!unTGvo0QRnLZ/carista-ver-3-9-beta-3-build-390003-apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Béďa Zahrádka Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Ahoj.Lidi mám Rapida(4/2018) a nemuzu najit v caristovi protočení ručiček, kolik dotankovat a signalizaci pásu - zkoušel jsem víc verzi. Nedokážete mi někdo poradit ? Děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Real Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 před 6 hodinami, Tomino Béďa Zahrádka napsal: Ahoj.Lidi mám Rapida(4/2018) a nemuzu najit v caristovi protočení ručiček, kolik dotankovat a signalizaci pásu - zkoušel jsem víc verzi. Nedokážete mi někdo poradit ? Děkuju :) 3.6.5.txt Carista OBD2 PRO v3.6.5.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Cau, nevite jestle je mozne s caristou nejak poznat, ze doslo k manipulaci s hodnotou tachometru? Zrovna jsem ve fazi koupe nejakeho povozu, tak by se toto hodilo. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Ne nejde a neukazuje mi to vubec stav tachometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) Octavia III 2018 style full LED - Carista 3.8.10b stagging - ANO doplnění nádrže v litrech - ANO C/L na mlhovky - ANO Stopky - ANO light corner - NE sice je nastaveno na enable, ale nefunguje úprava HillHolderu - NE - na maxidotu píše nesmysl o tom, že manévrovací čidla nejsou instalována (chtěl jsem jen prodloužit čas podržení) přitom manévrovací čidla instalována jsou - ověřeno hláškou - zašlápnutí při parkování nemáte tip na corner ? Je možné, že u LED nejdou? no a hlavní zajímavost, jak na Fabii II 2011 tak i na Octavii III , při diagnostice to vypíše nesmyslné chybové hlášky komponent , které tam přitom vůbec nejsou. Na F II třeba závada pravého předního subwooferu , levého předního subwooferu, závada automatických světel apod. při scanování auto u O III zapne rádio, u F II nezapne, ale ozve se strašný skřípot z repro, jako když je poškozený soubor MP3. Myslím, že tím osaháváním, to spíš nějaké chyby samo generuje. Editováno: 28. Březen 2019, autor: JiVi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Na niektorych autach funguje kontrola manipulacie s km pomocou aplikacie "Carly for VAG", ma tu na fore svoju vlastnu temu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) @sk0d@ dekuji pokoukam se @osobne dik za info - je to "skoda" Editováno: 26. Březen 2019, autor: jarojetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Béďa Zahrádka Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 @Real děkuji je to tam . Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudy95 Vloženo 28. Březen 2019 Sdílet Vloženo 28. Březen 2019 Ahojte, chci se zeptat nezkoušel tady někdo nakodovat přes CARISTU čtení dopravních značek?? Auto : Skoda octavia 3 RS 2014 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spravcanetu Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Carista 3.8.1 - uplne odomknuta. Mier s vami & pekny vikend https://uloz.to/!KRDdHjA7GpcX/ifzirzydtxlfzlyxlgxo09448375urut75-zip Nieje ju potrebne cez lucky patcher upravovat? Odoslané z MI 5 pomocou Tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 5. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Nemalo by. Staci predsa skusit [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.