Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pokud si pamatuješ co (a ideálně i v které verzi) jsi zapínal/vypínal tak ano.

před 13 hodinami, Kent napsal:

Lze vrátit vše do původního vstavu alias tovární nastavení v pramci co bylo před kódování?  

Práve to riešim so supportom.

Z infotainmentu mi zmizli niektoré položky. A oni že nech im dám nejaké skryté logy z telefonu a že z nich by to malo ísť. Lenže ten pôvodný telefón leží niekde v konteineri. Prečo tie paká nespravili funkciu BACKUP a ja by som si to niekam nahral?

Merde!

Zdravím. Potřeboval bych poradit, mám  Škodu Rapid a v Caristě nemůžu najít nastavení ovládání oken po vypnutí klíčku. To rapid neumí, nebo to umí jen určitá verze Caristy? Díky za pomoc.

Upraveno od Fábiátor

To v Caristě není, navíc Rapid to umí jen u okna řidiče.

To mám nastavené na dlouhé podržení dálkového ovládání . Myslel sem že když jde alespoň tohle, tak by to mohlo umět ovládat okénka i po vypnutí zapalování. Protože tohle mě štve, někam dojedu, zapomenu okénka zavřít a vypnu zapalování. A pak zapnout zapalování, dát nahoru a zase vypnout. Šílený

Bohužel nejsou dojezdy, není ovládání bez zapnutého zapalování [emoji20]

Na FIII Style jsem podle wirera dokodoval možnost zavření alespoň řidičova okna, po vypnutí zapalování. 

Dojezdy chápu, aby ušetřili pár korun, tak je dají jen k řidiči. Okno řidiče si můžu ovládat dálkovým, to už mám. Ale když zapomenu ostatní okna a vypnu zapalování, tak smolík. Proč to musí mít dojezdy, vždyť bych si to tlačítko podržel, tak jako při zapnutým zapalování. Jaký je v tom rozdíl?

Jde o jednotky ve dveřích. Nějak zjednodušeně se tady tomu začalo říkat "dojezdy".?

Kde o to, že když jednotka ve dveřích nemá dojezdy, neumí ani toto. Ano je to šetření na nepravém místě, ale s tím nic neuděláme...

nejde mi to nainštalovať... mam android 4.2.1 môže to byt tym ?

nejak sa mi to podarilo nainštalovať

ale teraz vyhadzuje toto

7f9901d4bd9e7b8e417f582c3b404f94.jpg

Ahoj.Lidi mám Rapida(4/2018) a nemuzu najit v caristovi protočení ručiček, kolik dotankovat a signalizaci pásu - zkoušel jsem víc verzi. Nedokážete mi někdo poradit ? Děkuju :)

před 6 hodinami, Tomino Béďa Zahrádka napsal:

Ahoj.Lidi mám Rapida(4/2018) a nemuzu najit v caristovi protočení ručiček, kolik dotankovat a signalizaci pásu - zkoušel jsem víc verzi. Nedokážete mi někdo poradit ? Děkuju :)

3.6.5.txt

Carista OBD2 PRO v3.6.5.apk

Cau, nevite jestle je mozne s caristou nejak poznat, ze doslo k manipulaci s hodnotou tachometru? Zrovna jsem ve fazi koupe nejakeho povozu, tak by se toto hodilo.

Dekuji

Ne nejde a neukazuje mi to vubec stav tachometru.

Octavia III 2018 style full LED - Carista 3.8.10b

stagging                            - ANO

doplnění nádrže v litrech  - ANO

C/L na mlhovky                 - ANO

Stopky                               - ANO

light corner                        - NE sice je nastaveno na enable, ale nefunguje

úprava HillHolderu            - NE - na maxidotu píše nesmysl o tom, že manévrovací čidla nejsou instalována (chtěl jsem jen prodloužit čas podržení) přitom manévrovací čidla instalována jsou - ověřeno hláškou - zašlápnutí při parkování

nemáte tip na corner ? Je možné, že u LED nejdou?

no a hlavní zajímavost, jak na Fabii II 2011 tak i na Octavii III , při diagnostice to vypíše nesmyslné chybové hlášky komponent , které tam přitom vůbec nejsou.

Na F II  třeba závada  pravého předního subwooferu , levého předního subwooferu,  závada automatických světel apod.

při scanování auto u O III zapne rádio,  u F II nezapne, ale ozve se strašný skřípot z repro, jako když je poškozený soubor MP3. Myslím, že tím osaháváním, to spíš nějaké chyby samo generuje.

Upraveno od JiVi

• Autor

Na niektorych autach funguje kontrola manipulacie s km pomocou aplikacie "Carly for VAG", ma tu na fore svoju vlastnu temu.

@sk0d@ dekuji pokoukam se

@osobne dik za info - je to "skoda"

Upraveno od jarojetu

@Real děkuji je to tam .

Odesláno z mého Redmi Note 4 pomocí Tapatalk

Ahojte, chci se zeptat nezkoušel tady někdo nakodovat přes CARISTU čtení dopravních značek??

Auto : Skoda octavia 3 RS 2014

Děkuji

• Autor

Nemalo by. Staci predsa skusit [emoji6]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.