F1DLA Vloženo 9. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 V 29. 6. 2020 na 9:43, malé zvíře napsal: Nevíte někdo kde (pokud vůbec) se dá v Caristě nastavit osvětlení SPZ na LED; případně vypnout hlášení jejich chyb? Včera jsem prolezl snad celou Caristu a nenašel jsem to... Dík :) Mělo by to být v Lights: Bulb Checks o Bulb check: licence plate lights (step 1 of 2) --> hodnota DISABLED o Bulb check: licence plate lights (step 2 of 2) --> hodnota DISABLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haski Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 (editace) Než začnu po roce zkoušet novou verzi, chci poprosit, nevíte jestli se už dá aktivovat na Oct III FL HoldHill, Corner, Coming-leaving..? Editováno: 10. Červenec 2020, autor: Haski Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 5.1 beta9 (Arm64 v8a)https://uloz.to/file/huhACF1L9q5M/carista-ver-5-1-beta-9-build-510009-apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 11. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2020 CESKY, SLOVENSKY, MONGOLSKY ALE AJ HAWAJSKYPREKLAD JE TUhttps://lmgtfy.com/?q=jak+pouzit+google+prekladac 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 V 9. 7. 2020 na 7:52, F1DLA napsal: Mělo by to být v Lights: Bulb Checks o Bulb check: licence plate lights (step 1 of 2) --> hodnota DISABLED o Bulb check: licence plate lights (step 2 of 2) --> hodnota DISABLED Díky, ale tuhle položku tam vůbec nemám. Mám jenom lights:exterior lights, lights:coming & leaving home a lights:něco (teď jsem zapomněl co) a ani v jednom to není. Takže buď to Carista spolu s mým autem (Yeti face, skoro full výbava) neumí, nebo je to v rámci free verze schované...?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anaf Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 V 10. 7. 2020 na 8:12, Haski napsal: Než začnu po roce zkoušet novou verzi, chci poprosit, nevíte jestli se už dá aktivovat na Oct III FL HoldHill, Corner, Coming-leaving..? Ahoj, HoldHill mi nejde aktivovat, Corner ano, funguje Coming-leaving jsem nezkoušel, nepotřebuji Octavia 3 , FL, 9/2018 P,S, Poradí někdo: Xiaomi Redmi Note 3 PRO, kterou verzi Caristy - Arm64 v7 nebo Arm64 v8a Jsem lehce zmaten, dříve byla jen jedna verze Asi Arm64 v7 je sázka na jistotu a V8a je až pro novéjší jádra s rozšířenou instrukční sadou?? Nebo jak to je? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek406 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) Anaf: Nainstaluj si aplikaci Droid info a v ni zjistis, jakou verzi potrebujes. Editováno: 12. Červenec 2020, autor: zdenek406 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Ked mám poliečenú verziu Carista, tak ako je najlepšie na update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Poliecenie = fejkova platba = Lucky Patcher si ju pamata.Vsetko ostatne co je predtym, tak to odporucam zopakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 No skúšal som a mne si nepamätá.. Aj beta3 aj potom keď som robil beta 6 som musel znova LuckyPatcherom znova opatxhovat.. Asi robím niečo zlé, zajtra skúsim tu betu 8 na to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerov-ak Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 ahojte, podařilo se mi rozchodit Caristu 5.1 beta 6... mám Rapida MC 2018, podařilo se mi nakódovat asistenta rozjezdu do kopce a zvuk. oznámení při zamknutí/odemknutí přes DO. Poslední co bych chtěl je protočení ručiček.... Kde to prosím hledat? Půjde to vůbec když mám kessy? Díky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 @jaydoo myslel som to tak, ze si pamata posledny krok, to je - zrealozovanie fejkovej platby (samozrejme s ulozenim)Ak to neukladas tak to musis robit dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 @Prerov-ak Instruments: Display & Nav > Gauge needle sweep at startup A funguje to aj s kessy, vacsinou sa rucicky pretocia, ale par krat sa mi stalo aj ze sa nepretocili. Pri kluci je to vraj ked rychlo nastartujes, bez toho aby si chvilku pockal v 1.polohe, pri tlacidle ale taka moznost nie je, takze neviem preco. Ale vacsinou to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 @Prerov-ak Instruments: Displays & Nav: Gauge needle sweep at startup *YES* / NO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 5.1 beta9 (Arm64 v8a) Carista.v.5.1.beta-9.b.510009.crk.Support.apks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prerov-ak Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 @Vladimír Petráš @Langusta 2018 díky za tip kde hledat, bohužel jsem tam tuto volbu nenašel.... no co... asi bych pak byl až moc spokojenej :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 5.1 beta10 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-10.build.510010.apks 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKuky Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 před 6 hodinami, Vladimír Petráš napsal: 5.1 beta10 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-10.build.510010.apksNení k dispozici Zdravim, jak to stáhnu tu appku když odkaz je nedostupný? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Ahoj. Predpokladam ze si sa registroval aby si sa mohol opytat. Stahovanie suborov nahranych na forum sa da len pre prihlasenych, takze teraz by ti to uz malo ist. A predosly prispevok sa necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKuky Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Ahoj, jasný, nebyl jsem predtim zaregistrovaný. Nyní už mi to lze stáhnout, ale nejde to nainstalovat :( Nevíte proč? Jinou Caristu nainstalovanou nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Par stran dozadu mas postup na instalaciu apks suboru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofi Vloženo 21. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Dnes zakoupený adaptér na Alze (už jsem psal do vedlejšího vlákna) a Carista. Vše funkční. Děkuji sk0d@, že si dal práci a popsal postup rozchození krok za krokem. Měl bych jen jednu poznámku. Sice je občas první post aktualizovaný, ale nebylo by špatné ho aktualizovat vždy novou verzí Caristy a nebo i třeba nějakým novým postupem. Prokousat se skoro 90 stránkami dá docela zabrat :-) Teď už bych jen potřeboval bližší vysvětlivky k některým funkcím. Ač jsem EN schopný a počítače mě živý tak u některých věcí si na svém autě nejsem úplně jistý co by měli dělat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Nevím co já dělám špatně, ale mě se nedaří opět nainstalovat nové verze 5.1b8, b9, b10, resp. je patchnout. Verze bez poléčení běhají dobře a rychle, jak se ale poléčí, apk se seká. A pak po odinstalaci nejde mi nainstalovat ani ověřená 4.1b17, která vždy fungovala jako záchrana. Huawei Nova5 po aktualizaci EMUI 10.1.0.225. LP 8.8.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2020 Tak vyřešeno. Aktualizace LP na 8.8.6 a už patch zase funguje, takže 5.1b10 běží. Akorát na Rapida 2013 žádná změna. Nesmazaly se dvě chyby světel, vyskočila hláška o tom, že se má vypnout zapalování a zkusit chybu smazat znovu. Po znovuzapnutí diagnostiky už tam chyby nebyly. Trochu divný postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlado93 Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 5.1 beta11 (Arm64 v8a) Carista.ver.5.1.beta-11.build.510011.apks 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.