CULI79 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Chcel by som sa trocha naučiť stým narábať, ale tieto stiahnutia a patcheri, aj keď ma vysmejete, nejde my to do hlavy, ešte keby ten návod aj grafický sedel na môj tablet alebo mobil, možno by som aj pichopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 před 1 hodinou, Peter Piruch napsal: Ahoj, poriesil si tu hlasku nejako? Mam s tym ten isty problem, a vlastne pomaly s kazdou jednou verziou. Ale to bude asi aj znackou telefonu - Huawei... Blbě. Pořád to po mě chce skenovat auto, trvá to třeba 15 minut, zatím jsem to vzdal. Taky mobil Huawei, ale s tím to asi nebude souviset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 (editace) .pro armv7 5.5 beta9, u verze 5.4.2 je odstraněno skenování při spuštění aplikce Carista.ver.5.5.beta-9.build.550009.apks Carista_v.5.4.2.PRO.apk ale to skenování je na ............. Editováno: 22. leden 2021, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Díky za 5.4.2., konečně zase funguje korektně. Poléčil jsem LP 9.1.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Potvrdzujem ze verzie 5.4.1 aj 5.4.2 ktore sa mi podarilo zohnat su odomknute a nevyzaduju Lucky Patchera. Dakujem @cilda1ze sem uz stihol dat 5.4.2 Ak niekomu nepojde z neznamych dovodov, nahral som SEM odomknutu 5.4.1 (MAM IBA ARM64!!! nepytajte inu verziu, ani v spravach, NEMAM!!!) @CULI79ak sa ti nechce do toho patchovania, stiahni su tu najnovsiu odomknutu 5.4.2, potom ti uz netreba Lucky Patcher, vela zabavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AxonHE Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 5.4.2 nainstalovana. Len taky maly postreh. Zda sa mi to alebo je v tejto PRO verzii menej moznosti na upravu ECU? Napriklad pri Engine§chassis mam na vyber len jednu polozku. Ako to je s Vami? A este dalsia vec. Mam Golfa MK6 1.6tdi SS system. No pri moznosti Disable auto start stop system je iba ENABLE/Disable. Ziadne 12.1V na vyber tam nemam. Viete mi poradit? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 23. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Je to znama vec, ze oficialne releasy maju toho vacsinou menej ako beta verzie. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 (editace) Vyzkoušejte, 5.5.beta 9 apk Carista.ver.5.5.beta-9.(build.550009)_PRO.apk Editováno: 25. leden 2021, autor: cilda1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limonadovy_joe Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Díky za nový verze. Jen škoda, že s tím nechodí i changelogy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PajaSS Vloženo 25. leden 2021 Sdílet Vloženo 25. leden 2021 Čao, mám oficiální Caristu 5.5. Beta-9 a při odesílání dat o autě do Caristy, to ve 47% vypne s chybou, že mám zkontrolovat zapalování, jestli je zapnuté a zkusit to znovu. Přitom stojím před barákem s nastartovaným autem. Co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Jak se dostanete do kódování teprve testovacích funkcí? Když kliknu v menu na tu betu a připojím k autu, tak nevidím žádné položky pro beta verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CULI79 Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 před 11 hodinami, lubomir.kozak napsal: Dakujem sk0d@ Stiahnute, nainstalovane odskusane, aktivoval som dotankovane mnozstvo a rychlist ventilatora v auto rezime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 @lubomir.kozakMěli by být dostupné v této upravené verzi beta položky. Carista.ver.5.5.beta-9.(build.550009)_PRO_BetaMode.apk Carista.ver.5.5.beta-9.(build.550009)_PRO_DebugMode.apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Díky, ale tato beta mi píše že je stará a mám ji aktualizovat a tudíž se ani nepřipojím k autu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2021 Odkial vie aplikacia ze uz je stara? No? Predsa z netu! Cize co treba spravit? 1. Vypnut net. Vsetok!!! Aj Wifi, aj mobilny. Ano aj 5G čip co mame v nose od Šoroša. 2. Kto vie, treba vymazat vsetky ulozene data Caristy. Kto nevie, alternativny postup je odinstalovat a nainstalovat Caristu nanovo. 3. Zapnut appku a robit zle autu. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Carista_5.5+beta-11_PRO.apk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchy 181 Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Prečo mi pri každej novej stiahnutej verzií okrem 5.4.2 pri spustení naskočí skenovanie do beta verzií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Také to mám tak. A když vypnu data/WiFi, tak se Carista nespustí. Telefon Huawei Nova5T 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 28. leden 2021 Sdílet Vloženo 28. leden 2021 Když se vypnou data, tak se aplikace nespustí. Každopádně konečně jsem se dostal po 30 minutách skenování a odesílání informací o autě vývojářům do aplikace, kde jsem bohužel zjistil, že Start Stop již nemá možnost vypnutí... Škoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 29. leden 2021 Sdílet Vloženo 29. leden 2021 (editace) Už se to tady řešilo pár témat zpět. Po zapnutí pravé mlhovky, přestanou svítit osvětlení ovládání oken, světel a tlačítka nad klimatizací. Dá se to vrátit zpět verzi caristy :4.1beta-7 Přidávám screenshot původního nastavení Editováno: 29. leden 2021, autor: Milan Janyška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AxonHE Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 (editace) Nove poznatky ku Cariste. Neviem akym sposobom ale "podarilo" sa mi deaktivovat hmlovky tiez dialkove svetla (funkcne iba blikanie) a parkovacie senzory. Pri zaradeni R nezapne senzory. Iba pri stlaceni tlacidla. Auto Golf MK6 2012...takze nabuduce asi nebudem experimentovat s Caristou lebo clovek tam nemoze vediet co tym vsetko nechtiac povypina. Ak by niekto vedel ako to dat dokopy prip. sa s tym uz niekto stretol, piste. Dik Editováno: 30. leden 2021, autor: AxonHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gudmac Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Přátelé Octaviáni, po mnoha letech jsem vyměnil Octavii I za Octavii III a nestačím se divit, co všechno se změnilo v možnostech nastavení. Předně podařilo se mi na mobilu (Redmi Note 8 Pro - android 10) nainstalovat apku Carista 5.4.2 a přes obyčejný bílý adaptér OBDII ELM327 (alza.cz 321 Kč) provést diagnostiku mého "nového" auta. Přes počáteční obavu, abych něco nezmrvil, jsem se pokusil změnit nějaké nastavení. Úspěšně jsem deaktivoval Start-Stop, aktivoval zamknutí dveří při spuštěném motoru, aktivoval automatické zamknutí při vzdálení se od auta, fci Corner mlhovkama, protočení ručiček při zapnutí zapalování, ukazatel množství paliva k dotankování. Teď to hlavní, Carista 5.4.2 umožňuje spustit regeneraci DPF, dotaz zní: Je to bezpečné nebo je lepší nechat to na autě, ať provede regeneraci automaticky při jízdě, popřípadě na profesionální diagnostice v servisu? Děkuji všem za odpovědi i za případné náměty na to, co lze ještě na mé Oktávce nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Carista 5.5.beta13 LINK 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan Kolomazník Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Zdravím vás. Chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou nemáte někdo zkušenost s mým problémem. Mám Octaviu II RS TDI a chtěl jsem si přes Caristu nastavit pár věcí. Koupil jsem si tu bílou diagnostiku, projel tou aplikací na zjištění, jestli to není fake a všechno bylo v pohodě. Zapnul jsem Caristu, dal Customize, začalo to pracovat a při 15% se to sekne, začne se mi na navigaci Nexus objevovat DIAG, pak zhasne, zase se to objeví a takhle furt dokola třeba půl hodiny, pak to skočí na 16% a zase dokola objevování DIAG. Nenechal jsem to dělat do konce, podle mě to nemá cenu, když to trvá tak dlouho, někde musí být něco špatně. Dveře mám zavřený, nastartováno, všechno vypnutý, nic nezapojeno, mobil taky v pohodě. Dokázal by tedy někdo třeba nějak poradit? Díky za případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 Nemáš mít nastartováno, jen klíč v první poloze, ale motor vypnutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.