Dan Kolomazník Vloženo 9. Únor 2021 Sdílet Vloženo 9. Únor 2021 To jsem předtím taky zkusil, stejná situace a ještě jsem si vybil baterku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4rt4s Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Ahoj, prosím vás, funguje vám carista i na jiný vozy? Octavia 2 mi funguje... Forda jsem zjistil, že nepodporuje (je jiná aplikace, která Fordy s elm 327 bílým kabelem z alzy načte?) Dnes jsem zkoušel Opel Vivaro a taky nic tato u Lagunu to na četlo, Berlingo multispace 2018 ne 😣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 10. Únor 2021 Sdílet Vloženo 10. Únor 2021 Lidičky jak dlouho se vám připojuje Carista k OBD2? Dobrých 5 minut čekám, než mi mobil vůbec moji ELM327 najde. Po dalších 5 minutách připojování mi to napsalo, ať si aktualizuju aplikaci (Ano, měl jsem já hlupák zapnutá data) - Vypl jsem, smazal data a znovu. Dalších 5 minut vyhledávání - našlo - HURÁ!. Kliknu a po dalších 5ti minutách co se aplikace pokoušela připojit (marně se točící klíček) jsem to vzdal a z té promrzlé plechové lednice. Je to normální? Nebo mám zase unikátní problém jenom já? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Carista 5.5 beta-14 LINK 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2021 Carista 5.4.3 🍻 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejvc Vloženo 11. Březen 2021 Sdílet Vloženo 11. Březen 2021 V 3. 3. 2021 na 14:17, sk0d@ napsal: Carista 5.4.3 🍻 Funguje díky moc :) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Ahoj, co vše mám nastavit v caristě 5.4.3. aby mi fungovalo svícení mlhovek při odemčení Auta? Fabia 3.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 máš světelný senzor? Pokud ne, tak leaving home nepojede, pouze comming home a to (pokud to budeš mít nastavené) že brnkneš do světelné houkačky před vytažením klíčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Aha, tak to nemám... tak to nic.... děkuji za upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJura Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Ahoj, po otevření odkazu mi to pise, ze slozka je prazdna, takze novou verzi nemohu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Zdarek priatelia. Mam taky mensi problem. Snazim sa nainstalovat caristu cez LP nakolko som menil telefon,ale... Lp mi vyhadzuje (vid foto)... Viete mi niekto poradit co s tym? Pred tym mi slo vsetko ok,preinstaloval som xy verzii... Telefon xiomi redmi note 8t,miui 12 Ospravedlujem sa ak sa to tu uz preberalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Použij vyléčenou instalaci viz výše, LP pak netřeba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Slayer6: Nie,pouzil som caristu s play store... Ide mi o to aby som vedel co sa deje,doteraz slo vsetko ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dclub Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si bílé OBD ze sunnysoftu a vůbec se mi nedaří připojit k F2 před FL. Závady nenačte žádné, v service můžu udělat jen test, a přes customization mi to napíše, že auto neodpovídá. :( Potřeboval bych hlavně smazat interval z maxika :D Mám poslední upravenou aplikaci, dveře zavřené, klíček v první poloze.. Když to střčím do konektoru tak to svítí červěně a bliká zeleně. Díky za rady a nápady, ještě asi půjdu zkusit tu aplikaci na test. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Viz první post, je tam odkaz na téma, kde se řeší adaptéry a jak je diagnostikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dclub Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 (editace) No výsledek je tohle, předpokládám že se s ním mám asi rozloučit ? :D Je to ten bílý co prodává sunnysoft :( Editováno: 7. Duben 2021, autor: 3dclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Promiň, ale co je k nepochopení, že se adaptéry řeší v jiném tématu? @Pawouk prosím o přesunutí příspěvků. Ne, toto je správně, takto to má vypadat, takže adaptér jako takový je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dclub Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 (editace) ok, sorry. Tady kdyžtak smažte, přesunu se tedy vedle:) Editováno: 7. Duben 2021, autor: 3dclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Aplikace se řeší tady, adaptéry tam, toť celé :) Zkoušel jsi to i s jiným autem, popřípadě jinou verzí caristy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dclub Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Zkoušel jsem pak jen caristu z google play, starší né. Jiný auto po ruce momentálně nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Stránky caristy říkají, že ne FII předFl umí toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3dclub Vloženo 7. Duben 2021 Sdílet Vloženo 7. Duben 2021 Aha, tak to by mě upřímně nenapadlo.. a neznáš náhodou aplikaci se kterou se mi podaří resetovat interval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Verzia 5.5, mala by byt odomknuta, skuste Link 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 14. Duben 2021 Sdílet Vloženo 14. Duben 2021 nejde stáhnout 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Stahoval jsem v 13.4. , dnes jsem zkusil znovu a jde to, problem bude nekde jinde. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.