Duben 27, 20214 r Carista_5.6_Beta3_PRO https://ulozto.cz/file/PLTvyIkwD8HU/carista-v-5-6-beta-3-pro-nocollect-apk
Květen 2, 20214 r Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď.
Květen 2, 20214 r V 11. 10. 2020 na 14:00, Anaf napsal: Ahoj, nemohu souhlasit. Je to právě obráceně: - u auta v záruce není dobré vyřadit pomocí Caristy s/s systém - vždyť toho si v servisu hned všimnou a máš to jako neautorizovaný zásah v záruce - vytáhnutí konektoru u plusu baterie způsobí při prvním zastavení hlášku o poruše s/s systému a pak už je klid, žádná další hláška - vytáhnutí konektoru u plusu baterie naopak prodlouží životnost baterie - jakékoli jiné tvrzení je zavádějící a mylné Vysvětlení: po vytažení konektoru se autobaterie začne nabíjet normálně (tak, jak jsme léta všichni zvyklí) - a nefunguje s/s systém se zasunutým konektorem dochází k přebíjení autobaterie (a jejímu ničení), když jedeme z kopce a naopak k nenabíjení, když je auto pod plynem. Samozřejmě platí to, co je zde uvedeno milionkrát, nabíjí se jen na 80 procent kapacity, aby byl prostor na dobíjení vysokým napětím. Důkaz: zabudoval jsem do auta voltmetr (přesně nastavený a ocejchovaný) a vidím, jak se palubní napětí mění podle jednotlivých jízdních režimů. Vypnutí s/s systému tlačitkem na palubní desce (nebo nejakou vloženou inteligentbí "krabičkou") nemá žádný vliv na dobíjení baterie - pořád je dobíjena tím šíleným způsobem, který ji ničí. Vypnutí s/s systému u plus konektoru autobaterie způsobí "normální" dobíjení baterie. Vypnutí s/s systému Caristou jsem nezkoušel (auto je záruce), ale předpokládám, že dobíjení bude taky probíhat "normálně". Než jedu do servisu, cca 2 - 3 dny předem, zasunu konektor a je vše OK. Servis nic neví. :-) Jaký to je konektor, tady píšete + a na seznamu byl článek a píšou že konektor je na mínus u baterie. Tak jak to tedy je.
Květen 2, 20214 r Ten kabel u - pólu, zde ten co do něj vede červený a bílí drát vlevo nahoře: Odpojením ale můžeš přijít o online aktualizace a další služby. Jinak toto je téma o Caristě, a né o HW řešení StartStopu, na to je téma v příslušné sekci většinou u modelu.
Květen 2, 20214 r Po odpojení tlustého červeného bude start-stop určitě odstaven :-)) Hoši, hoši, stačilo zvednout kapotu a nemusel jsi se dotazovat, konektor by jsi viděl ... Upraveno Květen 2, 20214 r od Stanson
Květen 5, 20214 r Deaktivace start stop systému úpravou voltáže nefunguje u vozidel od emisní normy 6d která platí od ledna 2021, některé modely plnili normu už v roce 2020
Květen 21, 20214 r Delší dobu jsem to tu nesledoval, už jde vypnout start stop? Na 2.0 TSI vyrobeno 11/2020 to nešlo. Díky za info.Delší dobu jsem to tu nesledoval, už jde vypnout start stop? Na 2.0 TSI vyrobeno 11/2020 to nešlo. Díky za info.
Květen 23, 20214 r Našel by se prosím někdo, kdo by mi poradil kterou položku použít v Caristě - Fabia III (2020) Active 44 kW nejsem si úplně jistý, někdy je tam víc možností a nemám tolik zkušeností - asistent rozjezdu do kopce - přisvícení mlhovky do zatáčky - počítač (ten základní) je v angličtině děkuji, Zdenek
Květen 23, 20214 r Hill hold assist (if equipped) *ENABLED* / DISABLED Asistent rozjezdu do kopce (je-li ve výbavě) *ZAPNUTÝ VYPNUTÝ Hill start assist disengagement DISABLED / *EARLY* / NORMAL / LATE Odpojení při rozjezdu do kopce ZAKÁZÁNO / * VČASNĚ * / NORMÁLNĚ /POZDNĚ Hill start assist activation threshold 5.0 % Prahová hodnota aktivace asistenta rozjezdu do kopce 5.0 %
Květen 23, 20214 r Zdravim, mam O3 2014 a nastavil som zatvaranie 5. dveri cez dialkove ovladanie. Kufor sa zacne zatvarat, ale v 3/4 sa stopne a pipne. Potom musim stlacit este raz aby sa dovrel uplne. Viem to nejako upravit aby sa zatvaral uplne ? Ked ho dam zatvarat cez tlacitko, tak sa zavrie na jeden krat cely.
Červen 1, 20214 r Zdravím, kúpil som OBD adaptér zo sunnysoftu. Car Scanner normalne funguje. No na Cariste vôbec. Ukazuje "Defectivo OBD adapter". Nefunguje ani jedna verzia a ani ofiko z google store. Niekto nejaké napady ako to rozchodiť? Samsung A31 Upraveno Červen 2, 20214 r od alex_laco
Červen 2, 20214 r Takže teraz som zistil že som omylom kúpil 2.1 namiesto 1.5. Existuje dáka možnosť ako rozbehať Caristu aj na tejto diagnostike?
Červen 15, 20214 r Před hodinou, Langusta 2018 napsal: Carista 6.1 beta - 6 Carista Pro 6.1 beta-6.apk 21 MB · 1 stažení Cauko ide to aj bez LP?
Červen 15, 20214 r 4 godziny temu, MarekRMK napisał: Cauko ide to aj bez LP? stačí nainštalovať cez predchádzajúcu verziu 😉
Červen 16, 20214 r Mam konektor nejaky Vgate, z ali. Tohle mi vypisuje v Touranu 2013 Predtim jsem mel ve Fabii 2015 a Carista krase fungovala, vse se dalo udelat. Ale ted v Touranu ani za nic, hadze to error Bude zasadni problém ze nemam adapter verzi 1.5? Dekuji
Červenec 8, 20214 r Carista Pro 6.2 beta-5 Carista Pro 6.2 Beta-5.apk Upraveno Červenec 8, 20214 r od Langusta 2018
Červenec 26, 20214 r Zdravím, používal jsem caristu cca 3 roky zpět a už si to moc nepamatuji. Mám vypnutý startstop metodou A na 12.1, když to chci zrušit tak postupují jak? Vracím to na jinou hodnotu nebo jak ?Děkuji za radu.
Červenec 26, 20214 r 1 godzinę temu, pizzamann napisał: Zdravím, používal jsem caristu cca 3 roky zpět a už si to moc nepamatuji. Mám vypnutý startstop metodou A na 12.1, když to chci zrušit tak postupují jak? Vracím to na jinou hodnotu nebo jak ?Děkuji za radu. Disable auto start/stop system (method A) (may not work on 2019+ models) *YES (12.1V LIMIT)* / YES (12.0V LIMIT) / NO (9.0V LIMIT) / NO (8.2V LIMIT) / NO (8.0V LIMIT) / NO (7.8V LIMIT) / NO (7.6V LIMIT) / NO (7.4V LIMIT) / NO (7.0V LIMIT) Musíte se vrátit na 7,6V
Srpen 21, 20214 r Carista Pro 6.3 Beta-2.apk Carista Pro 6.3_beta_2 Upraveno Srpen 21, 20214 r od Langusta 2018 Uaktualnienie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.