Real Vloženo 27. Duben 2021 Sdílet Vloženo 27. Duben 2021 Carista_5.6_Beta3_PRO https://ulozto.cz/file/PLTvyIkwD8HU/carista-v-5-6-beta-3-pro-nocollect-apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Zdravím jak odstranit start stop u kamzíka Monte Carlo 2021? Metoda voltáže prý nefunguje, tak jak by to šlo. A není tu někdo od Kolína, Kutné Hory? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajko65 Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 V 11. 10. 2020 na 14:00, Anaf napsal: Ahoj, nemohu souhlasit. Je to právě obráceně: - u auta v záruce není dobré vyřadit pomocí Caristy s/s systém - vždyť toho si v servisu hned všimnou a máš to jako neautorizovaný zásah v záruce - vytáhnutí konektoru u plusu baterie způsobí při prvním zastavení hlášku o poruše s/s systému a pak už je klid, žádná další hláška - vytáhnutí konektoru u plusu baterie naopak prodlouží životnost baterie - jakékoli jiné tvrzení je zavádějící a mylné Vysvětlení: po vytažení konektoru se autobaterie začne nabíjet normálně (tak, jak jsme léta všichni zvyklí) - a nefunguje s/s systém se zasunutým konektorem dochází k přebíjení autobaterie (a jejímu ničení), když jedeme z kopce a naopak k nenabíjení, když je auto pod plynem. Samozřejmě platí to, co je zde uvedeno milionkrát, nabíjí se jen na 80 procent kapacity, aby byl prostor na dobíjení vysokým napětím. Důkaz: zabudoval jsem do auta voltmetr (přesně nastavený a ocejchovaný) a vidím, jak se palubní napětí mění podle jednotlivých jízdních režimů. Vypnutí s/s systému tlačitkem na palubní desce (nebo nejakou vloženou inteligentbí "krabičkou") nemá žádný vliv na dobíjení baterie - pořád je dobíjena tím šíleným způsobem, který ji ničí. Vypnutí s/s systému u plus konektoru autobaterie způsobí "normální" dobíjení baterie. Vypnutí s/s systému Caristou jsem nezkoušel (auto je záruce), ale předpokládám, že dobíjení bude taky probíhat "normálně". Než jedu do servisu, cca 2 - 3 dny předem, zasunu konektor a je vše OK. Servis nic neví. :-) Jaký to je konektor, tady píšete + a na seznamu byl článek a píšou že konektor je na mínus u baterie. Tak jak to tedy je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Ten kabel u - pólu, zde ten co do něj vede červený a bílí drát vlevo nahoře: Odpojením ale můžeš přijít o online aktualizace a další služby. Jinak toto je téma o Caristě, a né o HW řešení StartStopu, na to je téma v příslušné sekci většinou u modelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 A jseš si opravdu jistej ? Není to ten tlustý červený s tím červeným křížkem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 (editace) Po odpojení tlustého červeného bude start-stop určitě odstaven :-)) Hoši, hoši, stačilo zvednout kapotu a nemusel jsi se dotazovat, konektor by jsi viděl ... Editováno: 2. Květen 2021, autor: Stanson 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 5. Květen 2021 Sdílet Vloženo 5. Květen 2021 Deaktivace start stop systému úpravou voltáže nefunguje u vozidel od emisní normy 6d která platí od ledna 2021, některé modely plnili normu už v roce 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer6 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Carista 6.1 beta Carists 6.1 beta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mir77 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Delší dobu jsem to tu nesledoval, už jde vypnout start stop? Na 2.0 TSI vyrobeno 11/2020 to nešlo. Díky za info.Delší dobu jsem to tu nesledoval, už jde vypnout start stop? Na 2.0 TSI vyrobeno 11/2020 to nešlo. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Našel by se prosím někdo, kdo by mi poradil kterou položku použít v Caristě - Fabia III (2020) Active 44 kW nejsem si úplně jistý, někdy je tam víc možností a nemám tolik zkušeností - asistent rozjezdu do kopce - přisvícení mlhovky do zatáčky - počítač (ten základní) je v angličtině děkuji, Zdenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Janyška Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Hill hold assist (if equipped) *ENABLED* / DISABLED Asistent rozjezdu do kopce (je-li ve výbavě) *ZAPNUTÝ VYPNUTÝ Hill start assist disengagement DISABLED / *EARLY* / NORMAL / LATE Odpojení při rozjezdu do kopce ZAKÁZÁNO / * VČASNĚ * / NORMÁLNĚ /POZDNĚ Hill start assist activation threshold 5.0 % Prahová hodnota aktivace asistenta rozjezdu do kopce 5.0 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pdeak Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Zdravim, mam O3 2014 a nastavil som zatvaranie 5. dveri cez dialkove ovladanie. Kufor sa zacne zatvarat, ale v 3/4 sa stopne a pipne. Potom musim stlacit este raz aby sa dovrel uplne. Viem to nejako upravit aby sa zatvaral uplne ? Ked ho dam zatvarat cez tlacitko, tak sa zavrie na jeden krat cely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex_laco Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 (editace) Zdravím, kúpil som OBD adaptér zo sunnysoftu. Car Scanner normalne funguje. No na Cariste vôbec. Ukazuje "Defectivo OBD adapter". Nefunguje ani jedna verzia a ani ofiko z google store. Niekto nejaké napady ako to rozchodiť? Samsung A31 Editováno: 2. Červen 2021, autor: alex_laco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex_laco Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 Takže teraz som zistil že som omylom kúpil 2.1 namiesto 1.5. Existuje dáka možnosť ako rozbehať Caristu aj na tejto diagnostike? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 5. Červen 2021 Sdílet Vloženo 5. Červen 2021 Mně funguje i na verzi 2.1, mám obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Carista 6.1 beta - 6 Carista Pro 6.1 beta-6.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekRMK Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Před hodinou, Langusta 2018 napsal: Carista 6.1 beta - 6 Carista Pro 6.1 beta-6.apk 21 MB · 1 stažení Cauko ide to aj bez LP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 4 godziny temu, MarekRMK napisał: Cauko ide to aj bez LP? stačí nainštalovať cez predchádzajúcu verziu 😉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matisk0 Vloženo 16. Červen 2021 Sdílet Vloženo 16. Červen 2021 Mam konektor nejaky Vgate, z ali. Tohle mi vypisuje v Touranu 2013 Predtim jsem mel ve Fabii 2015 a Carista krase fungovala, vse se dalo udelat. Ale ted v Touranu ani za nic, hadze to error Bude zasadni problém ze nemam adapter verzi 1.5? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 26. Červen 2021 Sdílet Vloženo 26. Červen 2021 Carista Pro 6.2 beta 2 Carista Pro 6.2 beta 2.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 8. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2021 (editace) Carista Pro 6.2 beta-5 Carista Pro 6.2 Beta-5.apk Editováno: 8. Červenec 2021, autor: Langusta 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 20. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2021 Carista Pro 6.2 beta-7.apk Carista Pro 6.2 beta-7.apk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizzamann Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 Zdravím, používal jsem caristu cca 3 roky zpět a už si to moc nepamatuji. Mám vypnutý startstop metodou A na 12.1, když to chci zrušit tak postupují jak? Vracím to na jinou hodnotu nebo jak ?Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 1 godzinę temu, pizzamann napisał: Zdravím, používal jsem caristu cca 3 roky zpět a už si to moc nepamatuji. Mám vypnutý startstop metodou A na 12.1, když to chci zrušit tak postupují jak? Vracím to na jinou hodnotu nebo jak ?Děkuji za radu. Disable auto start/stop system (method A) (may not work on 2019+ models) *YES (12.1V LIMIT)* / YES (12.0V LIMIT) / NO (9.0V LIMIT) / NO (8.2V LIMIT) / NO (8.0V LIMIT) / NO (7.8V LIMIT) / NO (7.6V LIMIT) / NO (7.4V LIMIT) / NO (7.0V LIMIT) Musíte se vrátit na 7,6V 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Langusta 2018 Vloženo 21. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2021 (editace) Carista Pro 6.3 Beta-2.apk Carista Pro 6.3_beta_2 Editováno: 21. Srpen 2021, autor: Langusta 2018 Uaktualnienie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.