Jujing Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Ahoj řešil tu někdo už spojku? U motoru 1.6 TDI cr 66kw. Kolik vás to vyšlo? Popripadne nejake řešení jak to udělat levneji dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 15. leden 2016 Sdílet Vloženo 15. leden 2016 Začni chodit pěšky, to máš skoro zadarmo, sem tam si koupíš boty. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Jo přesně na takovou odpověď jsem tu čekal... Zaplatit to je asi menší problém (udělat se to proste musí) ale v momentě kdy ti v autorizaku řeknou 25tis přijde otázka jestli by to nešlo udělat levněji. Přeci jen je to čtvrt ceny auta... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Ono to chce len si obvolať pár servisov a nechať si to naceniť,rozhodnutie už bude len na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Spojková sada s dvouhmotou stojí cca 8000 kč. http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-se-setrvacnikem-luk-vw-audi-lk-600000600-luk600000600/ Pokud to má pevnej setrvačník, je cena samotný spojkový sady cca 3000 kč. Ta cena v autorizáku je tedy hodně sebevědomá.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 16. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Moc děkuji přesně tohle jsem potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jujing Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Tak abych to nějak ukončil objednána spojka přes autodily cardo (výše je odkaz) za cenu cca 7800 včetně pošty v pondělí objednáno ve středu doma kamarád v servise si řekl 2000 s tím že mi tam ještě nějaký drobnosti dělal na nápravě co byli v plánu. Ještě jednou chci moc poděkovat Jardovi-k ušetřil jsi mi dost peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.