Publikováno Leden 15, 20169 r Ahoj řešil tu někdo už spojku? U motoru 1.6 TDI cr 66kw. Kolik vás to vyšlo? Popripadne nejake řešení jak to udělat levneji dík
Leden 16, 20169 r Autor Jo přesně na takovou odpověď jsem tu čekal... Zaplatit to je asi menší problém (udělat se to proste musí) ale v momentě kdy ti v autorizaku řeknou 25tis přijde otázka jestli by to nešlo udělat levněji. Přeci jen je to čtvrt ceny auta...
Leden 16, 20169 r Ono to chce len si obvolať pár servisov a nechať si to naceniť,rozhodnutie už bude len na tebe
Leden 16, 20169 r Spojková sada s dvouhmotou stojí cca 8000 kč. http://www.autodily-cardo.cz/spojka/spojkova-sada-se-setrvacnikem-luk-vw-audi-lk-600000600-luk600000600/ Pokud to má pevnej setrvačník, je cena samotný spojkový sady cca 3000 kč. Ta cena v autorizáku je tedy hodně sebevědomá....
Leden 23, 20169 r Autor Tak abych to nějak ukončil objednána spojka přes autodily cardo (výše je odkaz) za cenu cca 7800 včetně pošty v pondělí objednáno ve středu doma kamarád v servise si řekl 2000 s tím že mi tam ještě nějaký drobnosti dělal na nápravě co byli v plánu. Ještě jednou chci moc poděkovat Jardovi-k ušetřil jsi mi dost peněz.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.