k0j0t Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Máte někdo, prosím, vlastní zkušenost s tímto dětským zrcátkem? - neplete se při použití slunečních clon? - neoslňuje v noci od světel vozů jedoucích za vámi? - jak dobře je v něm vidět dozadu? http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/detske-autosedacky/detske-zrcatko-000072549bx/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Hmmm... Tak jsem to nakonec po delší době objevil u Octavií... Ještě musím to hledání poladit... Prvně mi to jejich vlákno vůbec nevyskočilo @Pawouk nebo někdo z adminů: můžu poprosit o smazání vlákna? Na to jsem vůbec nepřišel... SORRY.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Já se ho chystal koupit. Jen to v autě mám dvoubarevné a u tohoto nevím, jaké si vzít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Hmmm... Tak jsem to nakonec po delší době objevil u Octavií... Ještě musím to hledání poladit... Prvně mi to jejich vlákno vůbec nevyskočilo @Pawouk nebo někdo z adminů: můžu poprosit o smazání vlákna? Na to jsem vůbec nepřišel... SORRY.... Já myslím, že to tady může zůstat. On by to časem třeba zase někdo založil a týká se to FIII. Takže za mě je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 22. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2016 tak nakonec jsem si ho do auta doobjednal na základě povetsinou kladnych referencí z OIII. Takže poreferuji. Už mám potvrzeno ze příští týden bude, takže dam vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Asi ti velkou radost neudelam. Koupil jsem si ho a uz bych za ty prachy nikdy nekoupil. Zrcatko neni ze zrcadla, ale je tam nalepena jen nejaka odrazova folie. Kdyz se divam na deti, tak nejdou poradne videt. Vubec treba nevidim, jestli maji zavrene oci - kdyz natocim klasicke zrcatko, tak to jde videt nadherne (jen porovnani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 23. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Že tam bude fólie jsem z podstaty věci tušil. No, kostky jsou vrženy, zrcátko je už asi i v autě nalepene. Naštěstí to stojí "jen" asi 450 Kč, takze v té ceně auta se to docela ztratí. Jinak tady na to víceméně nejsou negativní ohlasy. http://forum.skodahome.cz/topic/127814-vniřní-dětské-zrcátko/?hl=%2Bdětské+%2Bzrcátko Kdysi jsme měli takový "aušus" z hypermarketů a kromě toho že pořad padalo, tak vidět bylo obstojně. Uvidíme, sundat a zahodit se to dá vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 ona i ta folie funguje. Kupoval jsem vždy to nejlevnější za cca 50 až 60 Kč a svůj účel to plnilo 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Únor 2016 Sdílet Vloženo 3. Únor 2016 Řešilo se tu dětské zrcátko, dnes jsem ho zakoupil šedé, přikládám fotky. Fólie vypadá schopně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 To by sa mi zislo. Nemam esre deti, ale predpokladam, ze ide nad klasicke medzi clony. Aspon by sa vyplnila medzera, cez ktoru svieti slnko. Nemas foto v aute? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 je to v tom prvním odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Joo, pardon. Len som cakal ze bude vacsie/sirsie -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Únor 2016 Sdílet Vloženo 5. Únor 2016 Ano, mohlo být větší. Je tak akorát, že řidič vidí krásně autosedačku ( pokud jí á umístěnou na správné straně). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 6. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2016 I za řidičem je na sedačku vidět, ale je to horší. Pokud dítě bude mít hlavu v levé části nebo se bude dívat ven z okna (doleva), nebude na něj moc vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verduniak11 Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Zdravim vsetkych Na skoda e-shope je pri danom zrkadle taketo upozornenie : Obmedzenie: Nie je možné použiť pre vozidlá vybavené vnútorným spätným zrkadlom s asistenčnými systémami. To znamena, ze ked budem mat dazdovy a svetelny senzor, tak sa dane detske zrkadlo neda pouzit? Dakujem za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 asistenčními systémy se myslí toto: http://www.skoda-auto.cz/models/nova-octavia/asistencni-systemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 JJ. Když je u F3 dokoupen dešťový senzor ( kabely jsou k němu vedeny v pastové liště), která tomu překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Nein, zrcátko je obkročmo a jde i s destakem. Sám mám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.