Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 Pojd s nama do diesel power.... Citovat
senovak Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 Pojd s nama do diesel power.... ,.. uz sem jim tam psal co a jak. a nabídly my,Sprint 764 - narust na 125 Ps nebo trysky Sprint 520 - narust vykonuz na 115 Ps. tak asi ty 764.. uvydim,jeste to poresim, Celkova cena je tedy 8.128.- Kc nebo 8.106.- Kc.,v cetneje diagnostika motoru zdarma:),hadicek a tepelnych podlozek...uvydím. Citovat
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 Nojo my ale myslime jen upravu softweru... Citovat
senovak Vloženo 30. Březen 2008 Vloženo 30. Březen 2008 Nojo my ale myslime jen upravu softweru... no ale me doporucili na tom diesel power trisky do toho auta.. tak ja nevim kazdej mele neco jineho:) Citovat
Tirdil Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Zdravím. Nevím zda jen špatně hledám, nebo to tu není...Všude se píše o čipování, úpravě softwaru, ale mně se zdá, že jen o čipování dieselů. Je tady někdo kdo má úpravu softwaru na benzínovém motoru? Mám 1,6 75Kw a zajímaly by mě zkušenosti. (zda je vůbec patrná nějaká změna, v čem se to projevilo, atd...stojí to vůbec za to?) Dík Citovat
Humanic Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Přidávám hlas dieselpoweru,šikovný kluci. Citovat
Chossse Vloženo 6. Duben 2008 Vloženo 6. Duben 2008 Ja to mom v autodruzstvo skoda,autorizovany servis narust 28% spokojenost,zaruka atd.!:)Do trysek bych nesel zda se mi to jako moc velky zasah do motoru!Ale to je osobni nazor! ;) ;) Citovat
stihacka Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Zdravím.Nevím zda jen špatně hledám, nebo to tu není...Všude se píše o čipování, úpravě softwaru, ale mně se zdá, že jen o čipování dieselů. Je tady někdo kdo má úpravu softwaru na benzínovém motoru? Mám 1,6 75Kw a zajímaly by mě zkušenosti. (zda je vůbec patrná nějaká změna, v čem se to projevilo, atd...stojí to vůbec za to?) Dík Měl jsem čip na 1,6/74kW a po roce jsem ho kvůli šílený spotřebě vyhodil a navíc došlo k drastickému snížení max rychlosti z 200 na 160-170, takže čip na atmosférickej motor nedávat. Ušetři ty peníze a kup si radši něco pro pohodlí. Citovat
Tirdil Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Měl jsem čip na 1,6/74kW a po roce jsem ho kvůli šílený spotřebě vyhodil a navíc došlo k drastickému snížení max rychlosti z 200 na 160-170, takže čip na atmosférickej motor nedávat. Ušetři ty peníze a kup si radši něco pro pohodlí. Dík za názor. Taky jsem spíš pro to, tam čip nedávat, ale byl jsem stále na vážkách. A něco pro pohodlí? už nevím co, už je tam skoro všechno a jiný tuning na mazlíka nechci. Dík Citovat
JasteR Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 a normalne mi to vymenej kdekoli v servisu?.. tedy v rozumnym.. ..mel by to zvladnout i skodaservis ale radsi bych to nechal primo na DP ,nebo Andre-Smrzovka, nebo Lada Turnov ...domluv se s Reeshou kde by to bylo nejlepsi pro tebe.. Citovat
JimTDI Vloženo 7. Duben 2008 Vloženo 7. Duben 2008 Ja to mom v autodruzstvo skoda,autorizovany servis narust 28% spokojenost,zaruka atd.!:)Do trysek bych nesel zda se mi to jako moc velky zasah do motoru!Ale to je osobni nazor! ;) ;) spíš by se dalo říct, že chip je větší zásah do motoru než samotná výměna trysek... Citovat
evzene Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 (editace) Zdarec jen mám otázku mate někdo zkušenost z touto firmou?Díval sem se na Sport motor a ti se mě zdají více seriozní ! tak nevím http://mereni-vykonu.cz/ Editováno: 27. Duben 2008, autor: evzene Citovat
Indi Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 To je Mvolesko z Chipfora, je v pohodě a mají brzdu, takže výsledek je prokazatelný. Citovat
Lukascheck Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 Zdarec jen mám otázku mate někdo zkušenost z touto firmou?Díval sem se na Sport motor a ti se mě zdají více seriozní ! tak nevím http://mereni-vykonu.cz/ Mě to nic neříká Citovat
danone Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 A je niaka moznost ze by sa dalo oklamat zakaznika aj na brzde??? Ze by to potom ukazalo 193Hp ale v skutocnosti by bolo menej?? Citovat
Bazz Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 To je Mvolesko z Chipfora, je v pohodě a mají brzdu, takže výsledek je prokazatelný. Osobně ho neznám ,ale Mvolesko je dobrej Citovat
Bak Vloženo 27. Duben 2008 Vloženo 27. Duben 2008 Osobně ho neznám ,ale Mvolesko je dobrej Mě se líbí jeho introš z R32 Citovat
Octavius84 Vloženo 29. Duben 2008 Vloženo 29. Duben 2008 Tak jak sem rekl tak jsem byl vcera cely den u MVOLESKA a muzu ho jen doporucit. Po vsech tech peripetiich a perlickach co se nam za cely den prihodili, to vsechno dopadlo. Zaroven bych tim chtel podekovat vsem klukum co vozi na svych golfech napis CAMP PERFORMANCE (snad jsem to napsal dobre) za Velkou pomoc. Citovat
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Vloženo 29. Duben 2008 Taky znam osobne, mam od nich upraveno a spokojenost Citovat
Octavius84 Vloženo 29. Duben 2008 Vloženo 29. Duben 2008 Ty taky? Na jake parametry, jestli to neni tajne? Citovat
MichalF Vloženo 29. Duben 2008 Vloženo 29. Duben 2008 Ty taky? Na jake parametry, jestli to neni tajne? Nooo tot otazka ... ale nemam odbezdeno, protoze sem prijel az v pozdejsich vecernich hodinach kdy uz "brzda" nepremava, ale stacilo do toho sednou a seslapnout a okamzite poznatelny rozdil. Citovat
Octavius84 Vloženo 30. Duben 2008 Vloženo 30. Duben 2008 A baj voko, nejaky hruby nastrel. Nerikej ze Michal nemel nejaky odhad! Zitra tam jedu znova tak se ho budu muset zeptat... Citovat
MichalF Vloženo 30. Duben 2008 Vloženo 30. Duben 2008 A baj voko, nejaky hruby nastrel. Nerikej ze Michal nemel nejaky odhad! Zitra tam jedu znova tak se ho budu muset zeptat... Jojo se zeptej Citovat
HONZA83 Vloženo 30. Duben 2008 Vloženo 30. Duben 2008 A baj voko, nejaky hruby nastrel. Nerikej ze Michal nemel nejaky odhad! Zitra tam jedu znova tak se ho budu muset zeptat... tipuji 139kw,330nm Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.