jerry513 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Zdravim... Teraz riešim dalšiu vec a tou je vylámané vložky zámku. Predpokladam že auto chcel niekto ukradnúť a pod záslepkou u šoferových dveri a rovnako aj na kufre zamky niesu len je to všeto odreté ako keby od páčenia šrobováka... Kolko myslíte, že by stála výroba vložiek?! teba ist s tym priamo so škody alebo sa s tým zaoberá aj iná firma? Alebo kupiť druhú sadu z vrakoviska?! Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 No z vrakoviska určite nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 tak máš záslepky nebo zámky? Dá se koupit celá nová sada zámků včetně klíčů - zdej si to do Google - ale je otázkou jestli je skutečně potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Zdravim... Teraz riešim dalšiu vec a tou je vylámané vložky zámku. Predpokladam že auto chcel niekto ukradnúť a pod záslepkou u šoferových dveri a rovnako aj na kufre zamky niesu len je to všeto odreté ako keby od páčenia šrobováka... Kolko myslíte, že by stála výroba vložiek?! teba ist s tym priamo so škody alebo sa s tým zaoberá aj iná firma? Alebo kupiť druhú sadu z vrakoviska?! Ďakujem Ahoj. viem ti vyrobit novu fabku podla tvojho povodneho kluca. Ak mas zaujem pis SS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 No z vrakoviska určite nie Moze kupit sadu aj z vrakoviska!!! Viem mu to spravit na jeho povodny kluc od auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Rád se znovu zopakuju Důsledek nesmyslného zaslepování zámků Zloděj když chce, tak stejně vykradne, ať je tam zámek, nebo zaslepovací krytka. Když je to zaslepené, tak udělá ještě více škody Pokud už se stalo, žešil bych to nabídkou od PROCHY603 Nejlevnější varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerry513 Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 tak máš záslepky nebo zámky? Dá se koupit celá nová sada zámků včetně klíčů - zdej si to do Google - ale je otázkou jestli je skutečně potřebuješ su tam záslepky.. pod nimi natlačeny silikon kt. sa bude musiet odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 umí někdo v ČR prosím předělat zámek PROCHY603 už asi nefunguje :-) potřeboval bych ten v kufru udělat na můj klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Každý výrobce kličů, taky jsem si to nechával dělat vyndal jsem mu zámek dal jsem mu klíč a za 2 hodky jsem si přišel a bylo to hotové za 200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 no úplně každý to nebude, ale neměl by s tím být větší problém někoho sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Prostě ten co dokáže odemknout zabochnuté dveře. Pokud nemáš k zámku původní klíč tak ho bude muset otevřít nějakým univerzálním aby mohl přeskládat ho dle tvého klíče, jinak nelze sním manipulovat pokud je uzavřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.