kohák Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 V maxidostu se nezobrazuje celkový stav ujetých km a nedaří se mě to nastavit, pokud to vůbec jde nastavit. Celkový stav ujetých km se zobrazí pouze při zapnutém zapalování a pak zmizí. Pak se v maxidostu zobrazují takové "důležité informace" např na jakou světovou stranu jedu. Ani digitálně se nezobrazuje, jen udaj o ujetých km od startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Stačí vypnout tempomat na páčce a je to tam... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 také mi to musel ferda25 onehdá poradit..... byl jsem zvyklý sledovat, jak km příbývají, je to o zvyku. Ale vadí mi to dodnes, v tomto ohledu jsem s maxidotem nespokojen. Je tam přes 2/3 displeje čtverec s jednou informací, přitom by se jich tam vešlo podstatně více. Dát km na dva řádky, denní a celkový, by nebyl vůbec problém. Maxidot prostě plýtvá místem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Co jsem viděl ten základní palubní počítač tak maxik je oproti tomu fakt plejtvání místem. Mohli by přidat nějaký další profily zobrazení s více řádky aď si to každej přizpůsobí podle libosti (no jo ale to už jsme skoro v audi...) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kohák Vloženo 25. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Stačí vypnout tempomat na páčce a je to tam... ferdo 25, díky moc za vyřešení problému. Je to pro mě nešikovný, protože tempomat mam v poloze "on". Tak si budu muset vybrat bud temp nebo stav km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.