Publikováno Leden 25, 20169 r Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čím je, že mi po vyndání klíčku ze zapalování, vypnutí světel a zamknutí stále svítí v autě stále budíky, přístrojovka (podsvícení tlačítka ASR na palubce atd...) a osvětlení zadní SPZ? Občas se to vypne při vypnutí zapalování ale je to tak jednou z deseti. Zajímavost je, že to celé zhasne když otevřu kufru a svítí osvětlení kufru! Odpojení baterie nepomáhá. Máte někdo zkušenost čím by to mohlo být a jak to opravit? Začalo to včera, momentálně mám odpojenou baterii aby mi jí to nevymlátilo. Díky za rady.
Leden 25, 20169 r pokud mas kombika tak se koukni do kufru - leva kapsa sou tam 3 svorkovnice zkus je odpojit a mrkni jestli tam nemas zeleno
Leden 26, 20169 r Autor Kombíka mám, tak se zkusím na to podívat. Kouknu se na to tedy. A svorkovni levou stranu myslis z pohledu při otevřeným kufru? Upraveno Leden 26, 20169 r od Danniell
Leden 27, 20169 r Autor Vyřešeno: Rozpojila se mi hadička od zadniho odstrikovače (nevím jakým záhadným způsobem?) A stříkalo to do kapsy jak psal dasek82 a svazek se valel ve vodě. Takže vysušeno, zaizolováno a vše je ok!
Říjen 19, 20168 r mám úplně stejný problém,ale mám krátkou a tam žádné svorkovnice v levé kapse nejsou.Kde by to ještě mohlo být zaoxidované???Odpojil jsem aspoň 4 pojistku,ať mi nesvítí pořád osvětlení spz,ale budíky mi svítí jako vzteklé.Díky za radu,jestli s tím máte někdo zkušenost.
Říjen 19, 20168 r V 25.1.2016 at 17:12, dasek82 napsal: pokud mas kombika tak se koukni do kufru - leva kapsa sou tam 3 svorkovnice zkus je odpojit a mrkni jestli tam nemas zeleno A když kombíka nemám a dělá mi to to samé jako Danniellovi,tak kde by to ještě mohlo být?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.