Danniell Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli nevíte čím je, že mi po vyndání klíčku ze zapalování, vypnutí světel a zamknutí stále svítí v autě stále budíky, přístrojovka (podsvícení tlačítka ASR na palubce atd...) a osvětlení zadní SPZ? Občas se to vypne při vypnutí zapalování ale je to tak jednou z deseti. Zajímavost je, že to celé zhasne když otevřu kufru a svítí osvětlení kufru! Odpojení baterie nepomáhá. Máte někdo zkušenost čím by to mohlo být a jak to opravit? Začalo to včera, momentálně mám odpojenou baterii aby mi jí to nevymlátilo. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasek82 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 pokud mas kombika tak se koukni do kufru - leva kapsa sou tam 3 svorkovnice zkus je odpojit a mrkni jestli tam nemas zeleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 26. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2016 (editace) Kombíka mám, tak se zkusím na to podívat. Kouknu se na to tedy. A svorkovni levou stranu myslis z pohledu při otevřeným kufru? Editováno: 26. leden 2016, autor: Danniell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 27. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Vyřešeno: Rozpojila se mi hadička od zadniho odstrikovače (nevím jakým záhadným způsobem?) A stříkalo to do kapsy jak psal dasek82 a svazek se valel ve vodě. Takže vysušeno, zaizolováno a vše je ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 jj to se stává, zamrzne tryska a tlak vody v hadici to rozpojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burizon74 Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 mám úplně stejný problém,ale mám krátkou a tam žádné svorkovnice v levé kapse nejsou.Kde by to ještě mohlo být zaoxidované???Odpojil jsem aspoň 4 pojistku,ať mi nesvítí pořád osvětlení spz,ale budíky mi svítí jako vzteklé.Díky za radu,jestli s tím máte někdo zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burizon74 Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 V 25.1.2016 at 17:12, dasek82 napsal: pokud mas kombika tak se koukni do kufru - leva kapsa sou tam 3 svorkovnice zkus je odpojit a mrkni jestli tam nemas zeleno A když kombíka nemám a dělá mi to to samé jako Danniellovi,tak kde by to ještě mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.