Cubais Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Tak ten předek mám totožný, ten je jako zrcadlo, jen ten zadek mě trápí a teď už je pozdě na to, dávat jim pokouřit. Navíc pokud člověk jezdí převážně po Ostravě, tak se těžko jen tak někde dává kouř brzdám, ráno i odpoledne je docela provoz a nejsem hulvát. I když někdy je třeba jet jako prase, kdy mi i na suchém asfaltu hrabe abs do brzdění, ale to je zřídka kdy a na to už je pozdě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Pro info jak vypadají kotouce po necelých 5tkm na mé OIII. Predni/zadni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Tak to je smutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Staci kdyz si pred brzdenim pritahnes rucku a pak teprv slapnes na brzdu. Brzdi vic zadek a krasne lestis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Fabia 1.2 TSI 81kW stará 4 měsíce, najeto 5000 km. Zadní brzdy OK - nebojím se brzdit. Neparkuji s ručkou ale s kvaltem - podélné stání na rovině. Editováno: 22. Květen 2016, autor: Pavel_cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Moje zadní brzdy po 3. měsících a 5 tis. kilometrech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrozikCZ Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) Rano po desti: Vecer po prijezdu z mesta: 12 tisic po 8 mesicich. Editováno: 24. Květen 2016, autor: BrozikCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 jj, hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 A jak by sis to pral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiAbe Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 (editace) Ahoj, přidavám své kotouče po cca 25tis. Brzdím převážne razatněji(dálnice) Editováno: 12. Červen 2016, autor: MiAbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Tak jsem dneska dělal údržbu na autě manželky. Najeto 26tis. km. Opět zadní kotouče v čudu.Samá drážka. Přední jako nové a to má vlastně kotouče po výměně. Už to nějak nechápu. Na mé jsou kotouče jako nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Bude to zřejmě stylem jízdy. Dokud jsem jezdil po městě, dobržďování na křižovatkách z minimální rychlosti, žádné prudké nebo dlouhé brzdění, tak jsem měl také zadní drážkované. Ale když jsem zkusil jezdit agresivněji, brzdit později, intenzivněji, ve větších rychlostech, kotouče se vzadu zlepšily. Takže, buď bude žena jezdit více "na prasáka" a kotouče bude mít jak psí kulky, nebo bude jezdit slušně, předvídavě, ale udělá si na zadních kotoučích drážky. Vyhlazování ruční brzdou v rychlosti bych nedoporučoval, už se stalo, že se ručka kousla a auto šlo smykem na budku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2016 Ja bych to proste neresil a jezdil. Kdo na to kdy bude koukat a rikat "juuu, ty mas ale kraaasnyyy kotouce!" ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 20. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2016 Presne, brzdy (stejne jako vyfuk) jsou casti vozu, jez maji predevsim fungovat a ne krasne vypadat. Jestli jsou vylesteny vic nebo min je fuk. Zacal bych se o to zajimat az ve chvili, kdy budou kotouce v takovem stavu, ze bude jasne, ze neco nefunguje, v tomto pripade ze auto spatne brzdi. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 (editace) Zdravím. Mám 1.5 měsíce novou F3 81kW, najeto 1900 km. Od počátku se mi projevuje lehký problém s brzdami. Bohužel ne vždy, jen občas. Když šlapu, po určitou dráhu pedálu se jakoby nic neděje. Pak to začne najednou brzdit celkem hodně. Není to prostě plynulé. Ale většinou je. Nikdy nemám jistotu, jak to brzdění bude probíhat. Myslel jsem si, že to je tím, že kotouče jsou třeba mokré, tak prokluzují. Jenže se to stává i na suchu, i během dlouhé jízdy. Nebo zavzdušněné, to by ale asi dělalo pořád? Mám pocit, že častěji, když pár minut nebrzdím. U jiných aut jsem se s tím nesetkal. Pocitově je to velmi nepříjemné, tělo po začátku "brzdění" se instinktivně zapře dozadu proti setrvačnosti, jenže se nic neděje a vznikne z toho pocit, že auto naopak při brzdění akceleruje. Problém je, že se to děje jen někdy. Třeba dnes ne, jako naschvál, protože jsem to vezl do servisu na kontrolu. Ale možná se závada neprojeví. Při přezouvání jsem si všiml, že zadní disky byly v podstatě čisté, ale na předních byly jakoby zaschlé fleky něčeho mastného. Tak jsem si i myslel, jestli někde něco neuniká, co pak způsobuje občas prokluz. Je to normální po měsíci? Už jsem se na to před časem ptal v servise, technik doporučil občas pořádně probrzdit. No nevím, myslím, že to moc nepomohlo. Setkal se s tím někdo? Edit: Závada se neprojevila, to jsem čekal, mi to taky dělá jen občas, třeba když brzdím za kamionem. No uvidím, jak se to bude vyvíjet dále. Editováno: 3. Listopad 2016, autor: noaid Dopsán výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 má někdo zkušenost že při couvání (typicky při parkování a mírném přibržďování) pískají kotouče či destičky?? Děje se opravdu jen při couvání a ze zadní nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Jo občas mi to děla, zvykl jsem si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Mě to dělá taky. I když mi přijde jak je teď chladněji tak to nedělá tak často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 Jo, kdyz to nejakou dobu stoji a venku je vlhko a chladno, tak mi to pri couvani taky piska. Na funkci to ale nema vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monty74 Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Mě pískají při dobržďování na křižovatce...... V servisu "zjistili", že jsem klidný řidič a to se brzdám nelíbí, auto projeto a vyšší intenzitou brždění kotouče očistěny. Po 14 dnech je pískání zpátky, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 Treba si všimnúť to že ak auto umývate a namočíte kotúče, im sa to nepáči lebo nikto ich potom neprebrzdí aby sa vysušili a oni chytajú hrdzu, taký hrdzavý film. Po umývaní je dobré trochu pobrzdiť a vysušiť brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 15. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2016 řekl bych že se tak neděje kvůli rzi z vlhka, píská i po jízdě při parkování kdy jsou kotouče jíž čisté. Pravda děje se nahodile a při slabším brždění. Šlo mi hlavně o to jestli to již někdo řešil a abych předešel větším problémům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 V 14. 11. 2016 at 20:13, hondatko napsal: má někdo zkušenost že při couvání (typicky při parkování a mírném přibržďování) pískají kotouče či destičky?? Děje se opravdu jen při couvání a ze zadní nápravy. Ano, pískalo mi to jako blázen. Jak píšeš, při couvání a mírném brzdění při pohybu vzad. Dělalo to kolik měsíců a teď to z čista jasna ustalo. Žádný kamínek nikde nebyl, kotouče mám bez rezu i drážek. Problém jsem tak mohl registrovat někde mezi najetými 10-18tis km na tachometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hondatko Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Tak tak, já mam najeto 21 tkm a už mi to taky ustává, teď mi to lehce písklo po delší době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. leden 2017 Sdílet Vloženo 5. leden 2017 Piska to i ve 40t. Zalezi jak casto se jezdi. Kdyz to tyden stoji venku a je vlhko, tak kotouce holt nareznou a pak chvili piskaji, nez se to zas obrousi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.