libero Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Díky. To se mi ulevilo. Jen nevim, proč to tam píšou, když to není nutné. U nafty to chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Pár krát zapni vypni kľúčik a potom naštartuj. Takto to robí môj mechanik a ešte sa mi nestalo, že by bol problém. Na diesli je to trocha iné tam som už zažil keď vymieňal filter na Audi A4 3.0tdi a musel to nejak cez diagnostiku odvzdušniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 19. Září 2018 Sdílet Vloženo 19. Září 2018 Má někdo zkušenosti s opravou palivové plastové trubičky na Roooster?Nějak mi praskla u rychlospojky u kolínka a nevim jak ji napojit aby bylo vše jak to má byt a kupovat celý potrubí asi nechci.Děkuji za zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Kam vedou ty plastový trubky z motorového prostoru vedle expanzky, přes interiér nebo tím tunelem až dozadu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.